copkillah Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to šta će biti za tri nedelje o tom potom a bergamo je trebao da bude lekcija o pohlepi, al izgleda je nismo savladali pa ja sam eksplicitna žrtva fudbalskog lockdowna, pa ne kukam ko damjanov zelenko jebao ih fudbal sve skupa Pa naravno, ako ne bude uslova, ne treba da se igra, ali je besmisleno poništavati celu godinu i sav uloženi trud dokle god postoje teoretski uslovi da se nastavi u dogledno vreme (a apsolutno postoje). Igraće se pred praznim tribinama i to je to, nema to nikakve veze sa Bergamom, tj ne znam šta si tačno hteo da poentiraš.
Godfrey Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 U maju/junu ne moze da se igra nacionalno prvenstvo, a u julu/avgustu moze Evropa? Seems legit Ja to o balunu govorim, no na tom delu foruma nema kvalitetnih rasprava za dobiti ban
ducca Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 22 hours ago, goofs said: spektakl. ovo je treci put da Zvezda ide nezasluzeno u EL, ok nije njihovom krivicom, ali jbt, moglo bi nas nekada da usere. 1. Cibonino odustajanje, 2. pandemija i koja je 3. situacija podseti me?
Nikodije Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 cuj umesto igokee. igokea nije ispunjavala ni minimum propisanih uslova da igra el, i sada je kao njih neko izbacio da bi uveo zvezdu.
Filozof manijak Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Dobrotm Pretpostavljam da je te sezone KKCZ regularno izborila nastup u EL
Nikodije Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 aba je te godine slala dva kluba u evroligu. od polufinalista (zvezda, partizan, radnicki, igokea) samo su blizanci ispunjavali uslove da se u istoj takmice. ni radnicki ne bi igrao da je usao u finale, tako da nisu oni izbaceni da bi neko ugurao zvezdu, vec ih je izbacilo njihovo neispunjavanje uslova.
Filozof manijak Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Samo, ako se dobro sećam propozicije ABA-e su jasno naznačile ko ide u EL, a posle se poteglo pitanje uslova. Ali da ne trolujem više temu. Vama srećna nova sezona u EL, mi ćemo se već nekako snaći
BWA Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 (edited) Po tadašnjem pravilniku lige u El je išao pobjednik i prvoplasirani iz regularnog dijela lige, a to su bili KKP i Igokea. Ti tzv.uslovi izmišljeni su pred sam kraj ligaškog dijela takmičenja. Niko ih nije ni pomenuo do tada. I da, koji je to minimum propisanih uslova, gdje to može da se pročita u aktima El? Edited May 26, 2020 by BWA
Nikodije Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 nisu, znalo se i pre toga da u evroligu ne moze onaj ko nema aerodrom u svom gradu i halu za minimum 5k gledalaca.
BWA Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Igokea ima aerodrom na 10 km od Laktaša. Hala se mogla riješiti tako što bi se igralo u Banjaluci od koje je taj isti aerodrom 20 km. A i nije se ništa znalo pred početak te sezone Aba, već se saznalo tek na kraju ligaškog dijela takmičenja.
Azdaja Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Posrali su se po Dodikovom čedu, interesantno je da se nisu mnogo bunili, malo su kukali ali brzo se "zaboravilo".
napadaj Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 4. prenošenje prava igranja koje je ostvario KK CZ Telekom, nekadašnji FMP, a današnji ILR, na odmrznutu CZ, za koje nemamo pojma kako se desilo.
BWA Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 Hah da..., to kao da Đoković osvaja turnire a oni se pišu Tipsareviću.
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2020 Posted May 26, 2020 54 minutes ago, BWA said: Hah da..., to kao da Đoković osvaja turnire a oni se pišu Tipsareviću.
Recommended Posts