Jozef K. Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 A koji će Djenkins djoku ovom timu, kome će da uzme minute - Beronu, Dobriću? Junioru na backup pleju? Biće back up play.
ducca Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 potpisao Stratos verovatno još neko uskoro, ako dobro tumačim rebuse sa twOvo je pre Perpera. Još 2 parčeta slagalice
Joe D Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 6 minutes ago, ducca said: Ovo je pre Perpera. Još 2 parčeta slagalice jel ovo neke cigle? da nije stefan markovic?
levi Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 1 minute ago, ducca said: Ovo je pre Perpera. Još 2 parčeta slagalice sad mi se već čini da nije bio bitan broj delova kako god, ja idem da spavam, ako još neko potpiše dobrodošao
Shaq Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) 15 minutes ago, LeBron said: Sakula daj onaj tvoj grafik kad moram iz kreveta da ustajem lm, jenkins nije plej al ce svakako biti back up plej kad krenu da siluju vepra u el, sto ne znaci da vepar nece biti u 12, dapche, i to opet na ustrb dobrica/dede :/ Edited July 2, 2019 by Shaq
FPLS Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Gist se pominje, navodno ga Tomic licno zvao i koristio bi ga iskljucivo na 5. Nemam pojma koliko je realno, vidim da ga zastupa ista agencija kao Brauna...
LeBron Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Ostali tracevi su da dolazi i Simon (samo ne znam gde ce ga sad kad je Stratos produzen) A kandidat za pleja Raul Neto
Shaq Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 ovo bi bilo bombonica kad bi zdravlje posluzilo, s obzirom na broj rekovalescenata jelte.. na stranu sto vepra iz 12 ne moze pocerati ni chris paul, a i jovic tesko da je realan
Shaq Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 3 minutes ago, LeBron said: Ostali tracevi su da dolazi i Simon (samo ne znam gde ce ga sad kad je Stratos produzen) A kandidat za pleja Raul Neto ne daj ti bobe, samo mi fale jos on i stimac na vepra, pa da se vatam shtrika... neto je boolja
Mil@n Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 34 minutes ago, Shaq said: ovo bi bilo bombonica kad bi zdravlje posluzilo, s obzirom na broj rekovalescenata jelte.. na stranu sto vepra iz 12 ne moze pocerati ni chris paul, a i jovic tesko da je realan Kakav Lazić u petorci, odrasti Šekula...
pbg12345 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 3 hours ago, Joe D said: jel ovo neke cigle? da nije stefan markovic? isto pomislio mada, valjao bi nam taj "ciglar" ko leba
Nikodije Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 9 hours ago, Shaq said: ovo bi bilo bombonica kad bi zdravlje posluzilo, s obzirom na broj rekovalescenata jelte.. na stranu sto vepra iz 12 ne moze pocerati ni chris paul, a i jovic tesko da je realan Još Gist umesto Odža i pali se mašina
Recommended Posts