ArleKino Posted August 1, 2020 Author Posted August 1, 2020 Martinez Holding Luiz Tierney Bellerin Ceballos Xhaka Maitland-Niles Pepe Lacazette Aubameyang Willian je garant dogovorio prelazak u Arsenal. Ne znam zašto bi ga inače Lampard potpuno izostavio.
Pokojni Ruxin Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 2 hours ago, Weenie Pooh said: Čestitke @Pokojni Ruxin na osvajanju xG Premier League 2019-20 Floparini tzv šampioni se nisu ni u top 4 plasirali po ovom ultrapouzdanom i naučno zasnovanom gledanju u pasulj ne znam odakle je to, liverpul je drugi po očekivanim poenima. za koje smo odmah rekli da su glupost koja služi za forumsku zajebanciju, ali da s druge strane očekivani golovi i očekivani golovi protiv jesu dosta korisnije statistike od prostih šuteva na gol. i da, nije tajna da je po svim živim parametrima liverpul ostvario dosta bolje rezultate nego što je zaslužio na terenu, a koliko je to održivo...bumo videli naredne sezone. ako ćemo već da se pravimo da nije postalo jasno još u drugom delu ove.
ArleKino Posted August 1, 2020 Author Posted August 1, 2020 Kako ovo Azpilicuetino kod penala nije crveni? Nema namjeru da igra loptom, Auba ide direktno na gol...
Mindaugas Žukauskas Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Pokazao je sudija da je Rudiger bio tu kao osigurač. Diskutabulno
Bustin Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Sudija Kasapi Celzi. Svira svaki mrki pogled ka arsenalovom igracu
Mercuzzio Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Šta je bre ovo? Malopre se uključim i prvo onaj odvali Kristensenu koleno u leđa i sudija ništa. Sad Kovačić drugi žuti ni za šta... Jel ovde nema VAR?
Mindaugas Žukauskas Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Podnesite poraz sportski, dont be wusses
radisa Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Ja se ukljičio u 80. minuti, f od fudbala nije bilo... Ovo nad Pedrom van 16 je faul u 99 od 100 situacija... Bog te pita šta ovi gledaju...
Recommended Posts