Pokojni Ruxin Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 lol nema ništa od toga, penal za partizan u derbiju nisu svirali još otkad je poslednji put bio penal za partizan u derbiju Link to comment
John Coltrane Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 34 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: saće šef™ da da direktivu da vas dobijemo u derbiju iz penala, pa puj pike ne važi ko vas ne zna skupo bi vas platio Eto prilike da fino zaradis. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 nemoj da se brineš ti za moj budžet Link to comment
Filozof manijak Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Bolje da je danas uplatio na prelaz na Zvezdu. To su sigurniji novci Link to comment
Nikodije Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: naače da sad rasformiramo ligu jer je sudija pogrešio...živ čovek, bože moj Taman posla. A slučajno su takve greške moguće samo na štetu sirotinje koja se drzne da odigra pošteno. Al "važna su tri boda" kaže odvratna zalizana grčka pederčina. Link to comment
MiddleClass Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 6 hours ago, Milosh76 said: Sto je najgore ovo je najjaci sastav, samo fale 2 igraca, Gobeljic i Marin. Falio je Boaci. Za Pavkova je Batistuta Gabrijele... Link to comment
MiddleClass Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Citajuci potonjih 10 stranica pomislih da sam na FKP topiku... Azdravost™! Link to comment
Milosh76 Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Al "važna su tri boda" kaže odvratna zalizana grčka pederčina.Na koga mislis? Link to comment
simple red white Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 10 hours ago, theanswer said: Dakle ako je za Partizan nekad sviran sumnjiv penal, da ne pricamo o ovakvoj situaciji a ja je se ne secam ja kao navijac Partizana nemam pravo da je komentarisem. Bez obzira sto nigde neces naci situaciju u kojoj sam branio ovako nesto na drugoj strani. Super je ta logika. Moralna vertikala ide samo ka onima koji povlace neke kontra gluposti i u fazonu su whatabotisma. Zato sto kad nadjes ljude koji ovo brane, onda jbg, kako ista ocekivati u bilo kakvoj drugoj diskusiji. Dakle, sagledaj situaciju kod gola Inđije i videćeš nešto zanimljivo, možda i dođeš do pravog zaključka. Ako ne budeš mogao da sagledaš situaciju, obrati se, pružiću ti pomoć. Link to comment
Milosh76 Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Lik je banovan..ne moze da ti odgovori... Link to comment
Glass Joe Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Ovo ne da nije bio penal, nije bio ni faul Link to comment
assignment Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 (edited) Niko da prekometariše povratak Bena, pukao transfer kod šeika Edited September 15, 2019 by assignment Slovo Link to comment
tsva Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 ima 2 sedmice kako je transfer pukao Link to comment
MiddleClass Posted September 15, 2019 Share Posted September 15, 2019 Od sutra paketi u prodaji? Raspitajte mi se ima li ko da mu se ide na Bajern i Olimpijakos. Planiram da kupim paket za jug, pogledam Totenhem, a ove dvije karte prodam. Valjda bude izvodivo... Link to comment
Recommended Posts