ackonish Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Jel zna neko lo je u uzem krugu? Kad bude vreme izaci ce se sa informacijom. Za sada je u fazi zavrsnih pregovora. Oni koji znaju xa sada cute jer je tako odluceno i dzaba pitas. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Constantin Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 2 hours ago, martick said: Jel zna neko lo je u uzem krugu? Adidas, Puma, Nike, Legea, Hummel, a najozbiljniji su Yassa i Sport.
Gradina Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 4 hours ago, ackonish said: Kad bude vreme izaci ce se sa informacijom. Za sada je u fazi zavrsnih pregovora. Oni koji znaju xa sada cute jer je tako odluceno i dzaba pitas. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Vidis da Constantin zna. Juce bio Miša na potpisivanju .
Rumpelstiltskin Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Mora da se uradi redizajn grba!Što mora ? Sent from my MI 6 using Tapatalk
martick Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ja mislim da bi trebao da se modernizuje! Ajde da glassmo na forumu ko je za a ko protiv
Boki Nis Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ja mislim da bi trebao da se modernizuje! Ajde da glassmo na forumu ko je za a ko protivTreba, treba... Odavno smo pricali o tome.. Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Captain_Darling Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ко нас пита па да гласамо? Ко се уопште бави у клубу мало озбиљнијим маркетингом па очекујете да ће да поради и на редизајну грба? Вероватно ћемо да добијемо и неку најобичнију гарнитуру дресова у одговарајућој боји од произвиђача са којим будемо потписали уговор, и ово са Хумелом је било тако. Никоме у клубу није битно на шта нам личе дресови и да ли је грб овакав или онакав...
Gradina Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 1 hour ago, Constantin said: Ne znam ja ništa i ne želim da znam. 😄😄😄
Gradina Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Just now, Captain_Darling said: Ко нас пита па да гласамо? Ко се уопште бави у клубу мало озбиљнијим маркетингом па очекујете да ће да поради и на редизајну грба? Вероватно ћемо да добијемо и неку најобичнију гарнитуру дресова у одговарајућој боји од произвиђача са којим будемо потписали уговор, и ово са Хумелом је било тако. Никоме у клубу није битно на шта нам личе дресови и да ли је грб овакав или онакав... Tek će da nas prozivaju filijalom zvezde zbog toga. . . M A C R O N
Captain_Darling Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 А зашто, јел то Звездина фирма? Пола Италијанске лиге има Макрон дресове и ко зна још колико клубова широм света.
Dramoser Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Samo umete da kritikujete, ali po komentarima vidim da malo znate o odnosima i cinjenicama u klubu. Ajd' barem da je nesto od prozivki argumentovano, ali uglavnom se samo puca u prazno.
Captain_Darling Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Само буди конкретнији и реци на шта мислиш, овско је твој пост крајње неаргументован.
Dramoser Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 I te kako se razmislja o redizajnu grba. Ima vec predloga, a svaki novi je dobrodosao. Druga je stvar da li ce, koji i kada biti usvojen. Klub ce izaci sa sledecim tehnickim sponzorom cim to bude potpisano. Za sada nije. I jos nekoliko stvari koje se proizvoljno samo napisu i "istina" su samo zato sto se vise puta ponove. Klub i dalje nije na nivou na kome bi svako od nas zeleo da ga vidi, ali kritike od strane sopstvenih navijaca bi mogle cesce da budu konstruktivnije, a onda bi mogle i da se predloze ljudima tamo, pa da se tada vidi koliko su predlozi realni, a i koliko se ima sluha za njih.
Recommended Posts