Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Kupila danas: čatni od luka i paradajza ... nije loš, nije kao moj kad ga skuvam ali dobar za roštilj krmenadle, ispostavilo se :D. Kupila i marmeladu od narandže, standardna, ok je ...

fdefa.JPG.d613547dfb23e17734f8a0cb5c6a4b10.JPG  sfgsd.JPG.7029bfbc3a4aebc9c4559a59ada1a0c7.JPG

Posted

catni je skroz ok!

inace pitao je neko za kafu u nespresso kapsulama - nije to originalni nespresso ali za tu cenu je definitivno best buy

negde na nivou jacobsovih kapsula. pri tom duplo jeftinije , a neuporedivo bolje od domacih pokusaja ( ona tasta svasta kafa je bas shit teski...)

Posted

Pitao ja za kapsule.Kupio i probao neke i sasvim su ok.Bolje su mi one iz Metrova ali su i duplo skuplje

Posted
2 hours ago, jorma shparga said:

catni je skroz ok!

inace pitao je neko za kafu u nespresso kapsulama - nije to originalni nespresso ali za tu cenu je definitivno best buy

negde na nivou jacobsovih kapsula. pri tom duplo jeftinije , a neuporedivo bolje od domacih pokusaja ( ona tasta svasta kafa je bas shit teski...)

Da, a svako su bolje od one tvari koju ovde prodaju pod firmom Nestle.

Posted
1 hour ago, Anonymous said:

Da, a svako su bolje od one tvari koju ovde prodaju pod firmom Nestle.

kad smo vec kod kapsula kakve su delhaizove, da li je iko probao njihovu izvedbu?

Posted

Mmmmm bez semena, taman za ljutu turšiju [emoji7] [mention=1376]Skyhighatrist[/mention]

Koliko je pakovanje and how much?

• +1 1
Posted
15 minutes ago, Jumanji said:

taman za ljutu turšiju

Bukvalno sam isto pomislio čim sam video :D

• +1 1
Posted
Mmmmm bez semena, taman za ljutu turšiju [emoji7] [mention=1376]Skyhighatrist[/mention]

Koliko je pakovanje and how much?

Kako beše taj recept?

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Skuvaš tekućinu kao za svaku turšiju, u teglu ređaš zrna grožđa koje svako bušneš čačkalicom na pešes mesta i kolutiće ljute paprike (ili one male okrugle ljute papričice, koje isto probušiš na par mesta), zaliješ onom tekućinom i ostaviš na hladnom & mračnom par meseci.

That's about it.