hansolo Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Kupila danas: čatni od luka i paradajza ... nije loš, nije kao moj kad ga skuvam ali dobar za roštilj krmenadle, ispostavilo se . Kupila i marmeladu od narandže, standardna, ok je ...
jorma shparga Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 catni je skroz ok! inace pitao je neko za kafu u nespresso kapsulama - nije to originalni nespresso ali za tu cenu je definitivno best buy negde na nivou jacobsovih kapsula. pri tom duplo jeftinije , a neuporedivo bolje od domacih pokusaja ( ona tasta svasta kafa je bas shit teski...)
Haralampije Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Pitao ja za kapsule.Kupio i probao neke i sasvim su ok.Bolje su mi one iz Metrova ali su i duplo skuplje
Anonymous Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 2 hours ago, jorma shparga said: catni je skroz ok! inace pitao je neko za kafu u nespresso kapsulama - nije to originalni nespresso ali za tu cenu je definitivno best buy negde na nivou jacobsovih kapsula. pri tom duplo jeftinije , a neuporedivo bolje od domacih pokusaja ( ona tasta svasta kafa je bas shit teski...) Da, a svako su bolje od one tvari koju ovde prodaju pod firmom Nestle.
halloween Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Kakav ukus ima grožđe Cotton Candy, još kad sam videla da je iz Pulje! Kupila tri komada, na sniženju je ovih dana. San snova,. https://www.agricoper.it/uvacottoncandy/
jorma shparga Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 1 hour ago, Anonymous said: Da, a svako su bolje od one tvari koju ovde prodaju pod firmom Nestle. kad smo vec kod kapsula kakve su delhaizove, da li je iko probao njihovu izvedbu?
Tvrdica Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 2 hours ago, halloween said: Kakav ukus ima grožđe Cotton Candy, još kad sam videla da je iz Pulje! Kupila tri komada, na sniženju je ovih dana. San snova,. https://www.agricoper.it/uvacottoncandy/ Si u Lindi to grožđe kupila?
Jumanji Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Mmmmm bez semena, taman za ljutu turšiju [emoji7] [mention=1376]Skyhighatrist[/mention] Koliko je pakovanje and how much? 1
Skyhighatrist Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 15 minutes ago, Jumanji said: taman za ljutu turšiju Bukvalno sam isto pomislio čim sam video 1
Frank Pembleton Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Mmmmm bez semena, taman za ljutu turšiju [emoji7] [mention=1376]Skyhighatrist[/mention] Koliko je pakovanje and how much?Kako beše taj recept? .... Shiit has hit the fan!
Skyhighatrist Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Skuvaš tekućinu kao za svaku turšiju, u teglu ređaš zrna grožđa koje svako bušneš čačkalicom na pešes mesta i kolutiće ljute paprike (ili one male okrugle ljute papričice, koje isto probušiš na par mesta), zaliješ onom tekućinom i ostaviš na hladnom & mračnom par meseci. That's about it.
Recommended Posts