Frile Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 42 minutes ago, mraki said: Želeo bih da verujem da je slučjno, ali prečesto im se dešava… meni se desilo apsolutno isto sa nekim drugim artiklom pre par meseci još sam slučano gledao baš kad je kasir prevlačio preko čitača, pa je video da je nešto pogrešio i provukao ponovo, tek kad sam stigao kući i pogledao račun vidim da nije poništio ono prvo prevlačenje 1
Sokrat Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Zato kad kupujem sam, idem na samouslužnu kasu. Kad idem sa ženom ne vredi, nema dovoljno mesta na onom prostoru za odlaganje 1
Calavera Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 3 minutes ago, Sokrat said: Zato kad kupujem sam, idem na samouslužnu kasu. Kad idem sa ženom ne vredi, nema dovoljno mesta na onom prostoru za odlaganje reci joj da smrša 7
Sokrat Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 1 hour ago, Calavera said: reci joj da smrša Hoću, samo da se odjavim na arrivals/departures. 8
zorglub Posted August 20, 2024 Posted August 20, 2024 On 9. 8. 2024. at 16:32, mraki said: a i kako bih dokazao da nisam uzeo 3. Zar ne mogu da provere na snimcima s kamera? 1
*edited by mod Posted November 1, 2024 Posted November 1, 2024 Izgleda da su u Lidlu odustali od promocija kroz tematske nedelje (Italija, Azija, Španija,USA...) i sada furaju generičku ponudu. Šteta jer sam gomilu puta išao u Lidl samo jer je te nedelje bilo nešto što mi treba iz posebne ponude.
Eleniko Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 On 1.11.2024. at 16:29, ivy said: u ponedeljak ima Grcka samo nek je pravoslavno
ivy Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 evo ima i Makedonija...i cini mi se da ovaj put prvi put imaju makalo u ponudi...nisam ga nikad probala a dobro se secam kako je,ko zna kad, banatjanin pisao o tome pa sam morala da uzmem da probam..i mogu reci da je njegova preporuka,gle cuda, opravdana...pa to je predobro!!!uf jako je ukusno...samo mala teglica od 190g i planuce za cas vec planiram neku posetu Makedoniji da dovucem 1 gomilu toga.. i Vipro ,,Letnji pindjur,, je dobar 1
*edited by mod Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Ja uzeo jedno kozije na probu, nisam znao da ima seal of approval
renne Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Sve iz makedonske ponude je provereno i vredno pažnje
Svemir Zeka Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Šta je to? Jbt ne znam ni ta jela iz prapostojebine, a popularna su Nego, zanima me taj neki usisivač u ponedeljak, cenim da uđem u 7 ujutru da bih ga zatekla
renne Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 u sedam svakako ne možeš, poštpo rade od osam ali ima toga, naći ćeš 1
Frile Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 19 hours ago, ivy said: evo ima i Makedonija...i cini mi se da ovaj put prvi put imaju makalo u ponudi...nisam ga nikad probala a dobro se secam kako je,ko zna kad, banatjanin pisao o tome pa sam morala da uzmem da probam..i mogu reci da je njegova preporuka,gle cuda, opravdana...pa to je predobro!!!uf jako je ukusno...samo mala teglica od 190g i planuce za cas vec planiram neku posetu Makedoniji da dovucem 1 gomilu toga.. auh, kako sam sve ove godine mogao da živim bez makala sinoć sam probao i odmah stukao pola teglice 1
Recommended Posts