mraki Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 (edited) 3 hours ago, J-♣ said: Preksutra, četvrtak 01.12 akcija "retro nedelja": ..... i još ponešto P.S. moglo je i na topik "Prehrambena YU nostalgija" Jedino su zadržali ove moderne mere, čuj makarone 350g. https://www.lidl.rs/p/retro-nedelja/koso-secene-makarone/p55726 Edited November 29, 2022 by mraki
gospa buba Posted November 29, 2022 Author Posted November 29, 2022 ne volim vishe frondi sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 1
mraki Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Inače, ne znam da li je tako i u vašim Lindama, ali ja opet videh ogromne količine mesa i mlečnih proizvoda prelepljenih sa onih 30% pred istek roka. Rekao bih da je ipak preskupo za prosečnog korisnika i da se znatno manje kupuje. 1
msv Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 4 hours ago, nisam ja said: mi nidr. još kad povuče™ vlagu. Kod mene nema vremena da obajati 1
renne Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 9 hours ago, mraki said: Inače, ne znam da li je tako i u vašim Lindama, ali ja opet videh ogromne količine mesa i mlečnih proizvoda prelepljenih sa onih 30% pred istek roka. Rekao bih da je ipak preskupo za prosečnog korisnika i da se znatno manje kupuje. svuda je tako, po svim marketima, nema narod više novaca za to, pogotovo je izraženo u maxiju 3
gospa buba Posted November 30, 2022 Author Posted November 30, 2022 svuda je tako, po svim marketima, nema narod više novaca za to, pogotovo je izraženo u maxijuda, za ono shto su bash reshili da prodaju, za ostalo, evo gledam sad maksi onlajn, maksi dize cene skoro nedeljno, neshto za 2 dinara, neshto 300%, valjda da uhvate makar minimalni talas pre nego shto se sve raspadne sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
zorglub Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Bio juče, armagedon. Čekao 10min za parking mesto, unutra haos. Nema sapuna? Perlenbacher Pils Premium (belo-zlatna konzerva) zaboden kod kase #1 iako je istekla akcija, po 59.90RSD je odlična kupovina.
Valk Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Kupila one retro žvake da me želja mine, ne verujem šta smo mi jeli kao deca i bilo nam wow Imam da prijavim neko mister choc suvo grožđe uvaljano komplet u čokoladu, nemojte da kupujete, spasite sebe, nek padnem samo ja :ranitidin: 1
Miljenko Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 Kod mene je problem sto se retko javlja prekomerna kolicina kiseline u zelucu, pa mogu uneti "trilion" kalorija.
Zli Gli Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Ne znam jel ima u nasim Lidlovima ali nadjoh ovde u Njemackoj neku kombinaciju badem i med i so ili tako nesto, slano slatko. Pise erdnuss/mandeln sa honig und salz, ima to i Netto a i Lidl, slicno. Pas mater, znam da nije bas zdravo a i kosta 1.99 ojra ali navukao se. I imaju veci izbor slatkisa ovde, sve im je bolje majku im okupatorsku 2 3
ivy Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 neko je rekao da su mu lidlove tuna-salate dobre..ali vidim da imaju vise vrsta-samo konzerva i konzerva u kartonu i cene su razlicite..pa me zanima koje su bolje?
slepa živana Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 mene zanima od čega zavisi kad ima da se kupi nutela
Recommended Posts