Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

ne volim vishe frondi :cry:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

mi nidr. 

još kad povuče™ vlagu. 

:puke:

• Haha 1
Posted

Inače, ne znam da li je tako i u vašim Lindama, ali ja opet videh ogromne količine mesa i mlečnih proizvoda prelepljenih sa onih 30% pred istek roka.

Rekao bih da je ipak preskupo za prosečnog korisnika i da se znatno manje kupuje.

• +1 1
Posted
4 hours ago, nisam ja said:

mi nidr. 

još kad povuče™ vlagu. 

:puke:

Kod mene nema vremena da obajati

• +1 1
Posted
9 hours ago, mraki said:

Inače, ne znam da li je tako i u vašim Lindama, ali ja opet videh ogromne količine mesa i mlečnih proizvoda prelepljenih sa onih 30% pred istek roka.

Rekao bih da je ipak preskupo za prosečnog korisnika i da se znatno manje kupuje.

svuda je tako, po svim marketima, nema narod više novaca za to, pogotovo je izraženo u maxiju

• +1 3
Posted
svuda je tako, po svim marketima, nema narod više novaca za to, pogotovo je izraženo u maxiju
da, za ono shto su bash reshili da prodaju, za ostalo, evo gledam sad maksi onlajn, maksi dize cene skoro nedeljno, neshto za 2 dinara, neshto 300%, valjda da uhvate makar minimalni talas pre nego shto se sve raspadne :isuse:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted

Bio juče, armagedon. Čekao 10min za parking mesto, unutra haos. Nema sapuna? Perlenbacher Pils Premium (belo-zlatna konzerva) zaboden kod kase #1 iako je istekla akcija, po 59.90RSD je odlična kupovina.

• 2 weeks later...
Posted

Kupila one retro žvake da me želja mine, ne verujem šta smo mi jeli kao deca i bilo nam wow :isuse:

Imam da prijavim neko mister choc suvo grožđe uvaljano komplet u čokoladu, nemojte da kupujete, spasite sebe, nek padnem samo ja :ranitidin:

• Haha 1
Posted

Kod mene je problem sto se retko javlja prekomerna kolicina kiseline u zelucu, pa mogu uneti "trilion" kalorija.:rolleyes:

• 2 weeks later...
Posted

Ne znam jel ima u nasim Lidlovima ali nadjoh ovde u Njemackoj neku kombinaciju badem i med i so ili tako nesto, slano slatko. Pise erdnuss/mandeln sa honig und salz, ima to i Netto a i Lidl, slicno. Pas mater, znam da nije bas zdravo a i kosta 1.99 ojra ali navukao se. I imaju veci izbor slatkisa ovde, sve im je bolje majku im okupatorsku

• +1 2
  • Haha 3
  • 1 month later...
Posted

neko je rekao da su mu lidlove tuna-salate dobre..ali vidim da imaju vise vrsta-samo konzerva i konzerva u kartonu i cene su razlicite..pa me zanima koje su bolje?

Posted

mene zanima od čega zavisi kad ima da se kupi nutela