August 8, 20222 yr i kako ću posle da živim ako se sad naviknem na marmeladu od sicilijanske ponorandže?
August 8, 20222 yr On 8. 8. 2022. at 14:22, Reaktor said: i kako ću posle da živim ako se sad naviknem na marmeladu od sicilijanske ponorandže? Kad to jednom probaš, nema nazad
August 8, 20222 yr Author ima. ne kupish opet. kad prolazish po radnji a ona te gleda, sa ochima, okrecesh glavu, recitujesh u sebi neku pesmu i, medjuratne knjizevnosti, malo patish malo bash te briga, takvu neku, sa dosta sveckog bola, da otupish. to je veganska verzija dogadjaja...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
August 8, 20222 yr On 8. 8. 2022. at 15:00, gospa buba said: ima. ne kupish opet. kad prolazish po radnji a ona te gleda, sa ochima, okrecesh glavu, recitujesh u sebi neku pesmu i, medjuratne knjizevnosti, malo patish malo bash te briga, takvu neku, sa dosta sveckog bola, da otupish. to je veganska verzija dogadjaja... sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Ovo ću ja morati da primenim na čokošljive
August 8, 20222 yr Coko sljiva je na akciji i kupio sam saku zbog jedne za probu. Stvarno je oflicna ali sam se odvikoa od svega slatkog sto nije voce pa necu nastavljati. Sta ste jos rekli da valja? Video sam visnju i jos dve ali ih nisam identifikovao. Da znam da kupim kad krenem negde gde ima dece.
August 11, 20222 yr On 11. 8. 2022. at 5:20, Filozof manijak said: Ionako je nezdrav, još jedan razlog da se ne kupuje #kiseojemayo Zli bi za 5 dana dobio 700 grama da jede kesu majoneeeze dnevno
August 11, 20222 yr Sto je najjace, taj majonez mi je 5x lepsi od onog Hajncovog. Ono je neka topljena plastika I Polimark i Dijamant su mi isto ok, mada ih Thomy kida sve za ceo krug. Nisam Kraftov jos probao od ovih sto sam video po ducanima
August 11, 20222 yr Samo Dijamant, Thommy mi je komičan u poređenju s njim, a ostali nisu ni vredni pomena.
August 11, 20222 yr On 11. 8. 2022. at 7:21, napadaj said: Samo Dijamant, Thommy mi je komičan u poređenju s njim, a ostali nisu ni vredni pomena. Zvijezda=Dijamant