July 30, 20222 yr 59 minutes ago, renne said: Jedna™ fantazija Tri puta čitam Ideal for shaving i pitam se što...
August 1, 20222 yr 3 hours ago, renne said: od ponedeljka čokošljive na akciji Nikako nisam smela ovo da vidim
August 1, 20222 yr On 30.7.2022. at 11:43, renne said: Jedna™ fantazija Je li ovo u stalnoj ili povremenoj ponudi ? I da li je gotovo ili se peče ?
August 1, 20222 yr Ja ne vidim tu čoko šljivu u aplikaciji da je na alciji [emoji19]....shiit has hit the fan.
August 1, 20222 yr 47 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja ne vidim tu čoko šljivu u aplikaciji da je na alciji ....shiit has hit the fan. od ponedeljka, onog ponedeljka, ne ovog ponedeljka
August 1, 20222 yr Author mi cemo ovog ponedeljka [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
August 5, 20222 yr Ne znam kome treba ali evo uporedne analize Lidlovih sarmica od vinove loze Grčke: Manje loze, više pirinča, kiselije tj limunkastije. Bolje su hladne i ne treba kiselo mleko. Pakovanje 280g Turske: Više loze, manje pirinča, neutralniji ukus. Bolje su podgrejane i traže kiselo mleko. Pakovanje 400g
August 8, 20222 yr @Svemir Zeka Je l' si ovu marmeladu od pomorandže hvalila, ili imaju neku drugu u redovnoj ponudi koja mi je promakla?
August 8, 20222 yr Od četvrtka će biti, Ukusi sveta. Čini mi se da si pominjala ranije da si kupovala neku od pomorandže, a ja to dole na Adi nikad nisam videla. Ja kupujem malinu i super je, ali pomorandžu nisam vidjala. Mada, bolje su snabdeveni Vidikovac i Labudovo, nego Ada.
August 8, 20222 yr 2 hours ago, Ptica trkacica said: Od četvrtka će biti, Ukusi sveta. Čini mi se da si pominjala ranije da si kupovala neku od pomorandže, a ja to dole na Adi nikad nisam videla. Ja kupujem malinu i super je, ali pomorandžu nisam vidjala. Mada, bolje su snabdeveni Vidikovac i Labudovo, nego Ada. Ima s onim engleskim edicijama, taj od narandžine kore i đumbira, i od kupine mislim ili borovnice ne mogbse setiti....samo znam da je odličan