Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

5 hours ago, Svemir Zeka said:

I kakvo je to, Plajviću? Planiram sutra da pometem gotova jela u lindi - pratim decu kod babe i dede - znači samo 5 minuta života u kuhinji, ostalo žurka!

Danas cu praviti™, nikad nisam jeo ovo ranije. :D

Juče sam focacciu s 4 vrste sira, super je ali cenovno overrated, 1 čojk se samo najede. Uzeo sam i onu vegan lazanju da probam, to ću sutra, a ovi tiramisui™ razbijaju, nije mi krivo ni šećer da dobijem odnji™. Fantastičan način da se ugoji i bankrotira.

Uzeo sam i onaj treasure Island salatni dressing, i to kida, pa pestosi različiti, to ću od nedelje s makaronama. Imaju neke 4 stagioni pice smrznute da se kupe, morski plodovi isto, ne nositi kreditnu sa sobom. :zeka:

• Replies 3.4k
  • Views 275k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• halloween
    halloween

Kratka recenzija za Lidlov UV insect killer aparat: uspeo je da namami jednu muvu u svoj depozit. Posle 24 sata sam odvrnula dno gde bi trebalo da se sakupljaju uginuli insekti, ona jedna jedina muva

• Kako moze izgledati lice choveka koji vishe nikad nece imati finansijskih briga ...

• Crtica iz vojske: Služio sa mnom neki tip iz Srema, radio za Nedeljkovića, prošao sve: i klanica, i prerada, i pakovanje, razvoz... U spavaoni krevet do mene.  I kad se pogase svetla, pričam

Posted Images

1 hour ago, Plajvi said:

Danas cu praviti™, nikad nisam jeo ovo ranije. :D

Juče sam focacciu s 4 vrste sira, super je ali cenovno overrated, 1 čojk se samo najede. Uzeo sam i onu vegan lazanju da probam, to ću sutra, a ovi tiramisui™ razbijaju, nije mi krivo ni šećer da dobijem odnji™. Fantastičan način da se ugoji i bankrotira.

Uzeo sam i onaj treasure Island salatni dressing, i to kida, pa pestosi različiti, to ću od nedelje s makaronama. Imaju neke 4 stagioni pice smrznute da se kupe, morski plodovi isto, ne nositi kreditnu sa sobom. :zeka:

Da, pece se u kartonu

@PlajviMa da, imaju neka jela, gramaža nešto 225g, valjda da se pakuje deci za užinu :dry:

Mene intrigira ovo gore s pistaćima, javiću kasnije kakvo je :vikleri:

Edited by Svemir Zeka

Nasao sam malopre lazanje s 4 vrste sira i spanac testeninu i neki tajlandski sos. homer drool GIF

Spoiler

Zakljucajte me negde prodacu kevine bisere dok traje ova akcija, pretvorio sam se u impulsivnu devojcicu. 

Edited by Plajvi

Uranio si. Iskusno! :D

U cetvrtak pola nisam nasao, razgrabilo se dok sam se izvuk'o s posla. :sleep:

Ja iz lidla nikada ne izažem bez da sam sjebao 10k, a halate ne kupujem

3 hours ago, renne said:

Isto. Doduše retko se sjebem obiČno sam zadovoljan

Ma ne sjebem se ja, neko samo konstatujem

ovaj italiamo tiramisu je nesto najlepse sto sam probao u zadnje vreme

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Onaj u casicama sto je kao sladoled ili biskviti?

6 hours ago, renne said:

Ja ću ovo kvotovati, čisto da pokažem nekom ko neverue koliko je para potrebno za lidl. Hvala ti! :sleep:

Ja inace retko tonem u konzumerizam i divlji shopping spree, ali ova tura jebala majku. :zeka:

Opajala sam Italiamo, ima od svega bar po jedno. Sve sve. Nisam kupila samo pesto, jer sam uzela sušeni paradajz i čeri u konzervi, pa valjda je dosta toga, a i valja vući na grbači. Htela sam da se preko foruma informišem dok sam bila tamo koji tiramisu, pa sam shvatila da je najbolje rešenje uzeti oba. Razmišljala sam o njokama u obliku srca, ali onda reko', daj stvarno......

Kofi dezert, tiramisu u onom pakovanju od 2 casice, i tiramisu kolacici (biskviti) = 11/10.

Meni ona vegan lazanja meh, ovo s patlidzanima je dobro, kao i focaccia, ali ipak najlepsa juneca lazanja.

Ostavio sam 4 vrste sira lazanju za kraj da se izrazbijam. :whistle:

A onda cu malo da odjebem, dobio sam gronik Ivice Dacica.