December 2, 2025Dec 2 Lidl digao iznos za Kupon plus, te sad prvi kupon vredi 7000 utrošenih dinara, a dobijete - ah, pecivo od 80-90 dinara. :DVrhunsko motivisanje kupaca.
December 2, 2025Dec 2 Prestala sam da otvaram te aplikacije jer postoji mogućnost da me namame da potrošim pare koje apsolutno nisam nameravala, radi ničega.
December 2, 2025Dec 2 meni lidl plus sluzi samo za direktne popuste proizvoda,odmah na licu mesta..a i oni su postali bas retki
December 2, 2025Dec 2 Da, i meni, samo ponešto na popustu, koji se isto kad retko isplati, i da ne uzimam štampani katalog. Uspeli su da pokvare i rođendansko iznenađenje, pa umesto čokolada kupcu daruju krofne. -_- Barem je tako bilo ove godine kod mene i mog društva. Ali ono što mi se baš dopalo i mogu da preporučim: punjeni cappelletti.
December 3, 2025Dec 3 On 26. 9. 2025. at 22:24, Venom said:Enivej problem je u tome što vasabi raste samo u Japanu, treba mu specifična klima i mislim da raste dosta sporo. Bio je neki tip koji je uspeo da uzgaja u Kanadi, ne sećam se šta je bilo s tim.Ubile ga Jakuze Edited December 3, 2025Dec 3 by Profesionalac