December 23, 20213 yr Nmp da li sa tim ima veze ali, prošle nedelje, nemogu se setiti kog dana, ni u jednoj Lindi na potezu Tbunar - Vojvođanska, nisu radile vage za kupce, samo one po kasama. Teorija zavere?
December 24, 20213 yr E zaista, stavio sam na vagu ali nije radila. Mislio sam, možda mere na kasi, ali jok - naplate automatski 6kg. Edited December 24, 20213 yr by mraki
December 24, 20213 yr 23 minutes ago, mraki said: E zaista, stavio sam na vagu ali nije radila. Mislio sam, možda mere na kasi, ali jok - naplate automatski 6kg. nađen je uzrok tvog bačenog kilograma pomorandži: Quote Napunim kantu, onako pristojno do ruba, nisam hteo džukački. Pa se ti femkaj i drugi put.
December 24, 20213 yr Zavisi i od pomorandži, ako su sa puno soka budu težeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
December 24, 20213 yr kantica > mrežica na kvalitet nemam zamerki, sveže i sočne. Edited December 24, 20213 yr by mraki
December 24, 20213 yr malo je i matematicki problem strpati 6kg okruglih lopti u kantu sa cvrstim ivicama ..previse je tu praznog prostora inace kupila sam physalis,peruansku jagodu da probam,ja to inace jedem u sumi ali ovi kupovni su skroz drugaciji...vise mi se svidjaju oni iz sume ..iako su to razlicite biljke a imali su i lichi vockice..sad mi zao sto nisam uzela da probam.. Edited December 24, 20213 yr by ivy
December 27, 20213 yr htela sam da kupim u Lidlu kafu u zrnu pa da sama meljem. je li neko probao kakve su? kupila bih zapravo pre sirovu ali nema.
December 30, 20213 yr Dobio neka fina medena srca, lepa kesa, lepo nasarana, samo 100g da se zna da je fin slatkiš, iii... ni prići lidlovim
December 31, 20213 yr Ja kupim domaće minjon kocke sa onom šarom. Ne piše proizvodjač nažalost. Inače je toliko gadno da sam poneo pola jednog pakovanja a drugo ću da bacim.
December 31, 20213 yr И ја сам се зезнула какви мињони, више као покушај неке чоколадне бананице.Зато и јесте 99 дин 300гр.