December 9, 20213 yr Pitam, zanima me ko je muzikalan kod vas Esid: a Edit če da džuska Edited December 9, 20213 yr by Filozof manijak
December 17, 20213 yr je li probao neko panettone? kakav je u odnosu na maxi/idea ponudu? kupujem za katolicki, pravim za pravoslavni bozic.
December 17, 20213 yr Odličan, klasičan, tj isti kao oni crvenkasti što se prodaju u maxiju Edited December 17, 20213 yr by renne
December 17, 20213 yr Author kako izgeda ambalaza ja se u tom novogogishnjem haosu vishe ne snalazim. pluz pojeli ste sve medenjake, a to, braco i sestre niju redu ni malo [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 17, 20213 yr ja pojma nemam, nisam bila u lidlu otkad sam iselila iz voljenih blokova sad kad bude 10 komada i kupim pogresan
December 17, 20213 yr 18 minutes ago, gospa buba said: kako izgeda ambalaza ja se u tom novogogishnjem haosu vishe ne snalazim. pluz pojeli ste sve medenjake, a to, braco i sestre niju redu ni malo ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Evo
December 17, 20213 yr On 28.11.2021. at 23:47, Valkyrie said: Zeleni sir, sa bosiljkom i belim lukom. Raspamećivanje! ako misliš na onaj na štandu domaće radinosti, polukružno pakovanje, saglasan. ima i onaj sa paprikom. jednako dobar. nego, kada smo kod domaće radinosti, da pohvalim šumadijsko mleko sa 4%. proizvod "krune" iz velike plane. i jogurt je odličan.
December 17, 20213 yr Ne, ovaj je u onom frižideru gde su razni sirevi, prodaje se u kriškicama vakuumiranim pa koliko kome zapadne.
December 23, 20213 yr Kratka priča o potrošačkom društvu i meni debilu. Zašto kupiti kilogram-dva pomorandži kad možeš celu kantu? Priznajem, zvučalo mi zanimljivo da napunim kantu i odnesem mojima da cede, malo dodatnih vitamina u zimskim mesecima im neće škoditi. Kanta 480 din (6kg x 80 din/kg). Nisam siguran koliko su inače, čini mi se 100-tinjak dinara u Maxiju, plus onda dobiješ nalepnicu za nož na svakih 5 kg. Reko daj. Napunim kantu, onako pristojno do ruba, nisam hteo džukački. Dodjem kući, reko da bacim na vagu, deluje mi nešto lagano. 5.19kg