Milošica Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Maja je prošlo leto baš nadrljala od korone, valjda nije ponovo...
andrija-king Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Sprema uskršnje djakonije [emoji38]Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk 1
nisam ja Posted May 15, 2021 Posted May 15, 2021 ovo veče kod II, rezwalker bi imao štošta da očita, ko neke egipatske vaze. samo profili. jel realno da nemaš de da staviš kameru pa da se vidi osoba jebote.
Frank Pembleton Posted May 15, 2021 Author Posted May 15, 2021 ovo veče kod II, rezwalker bi imao štošta da očita, ko neke egipatske vaze. samo profili. jel realno da nemaš de da staviš kameru pa da se vidi osoba jebote. Šta, bilo je: Daj drugo oko, uvo ne mora... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2021 Posted May 23, 2021 dobra je obućinara, stilizovali su je uspešno ja generalno imam problem sa tim njihovim pregledom dana zbog termina emitovanja. takav format treba da bude u kasnovečernjim satima tipa 22, 23. to nisu vesti pa da mora da ga gruvaju u primetime-u, pregled je u pitanju sa redakcijakim komentarom(uvodom) zato se i emituje na kraju dana(tipa ono što radi šprajc na rtl-u a vesti u prime-u im je dnevnik u 19 sa n1, pa onda grunu ovo sa onom pauzom između suma summarum, obućinara je super, sve ostalo oko tog pregleda dana je manje više maslo skupine amatera 2
Frank Pembleton Posted May 23, 2021 Author Posted May 23, 2021 dobra je obućinara, stilizovali su je uspešno ja generalno imam problem sa tim njihovim pregledom dana zbog termina emitovanja. takav format treba da bude u kasnovečernjim satima tipa 22, 23. to nisu vesti pa da mora da ga gruvaju u primetime-u, pregled je u pitanju sa redakcijakim komentarom(uvodom) zato se i emituje na kraju dana(tipa ono što radi šprajc na rtl-u a vesti u prime-u im je dnevnik u 19 sa n1, pa onda grunu ovo sa onom pauzom između suma summarum, obućinara je super, sve ostalo oko tog pregleda dana je manje više maslo skupine amateraTačno tako.Sećam se priče jednog biznismena za kasne vesti na BK:Taman kad sve pozavršavam da vidim šta je bilo van ovog mog biznisa... .... Shiit has hit the fan! 1
đorđe geprat Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 dobra je obućina. više mi odgovara od GD. saglasan sam da je blesavo da u 8 počinje ono što sam prežvakao u 7 na N1. tako da dnevnik N1 mi je manje bitan. da, neko je ovde napisao da georgijev piše ove vodne rečenice. meni su uvek delovali kao obućinin rukopis.
James Marshall Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Ja ako sam dobro skapirao, ona piše sebi, a Georgijev GD-u i sebi. 1
Milošica Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 2 minutes ago, morgana said: ja ne volim obucininin stil Pretenciozan?
levi Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 mene iritira naglasak i dikcija, tako da imam blokadu da uopšte dođem do sadržaja koji je verujem efektan
morgana Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 ne mislim da je pretenciozan ali jeste usiljen, u najkracem dosadan mi je kao neku strinu da slusam. no, vole je ljudi i to je ok i korisno za srpsku medijsku scen 2
Recommended Posts