Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Maja je prošlo leto baš nadrljala od korone, valjda nije ponovo...

Posted

Sprema uskršnje djakonije [emoji38]

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

• Haha 1
  • 4 weeks later...
Posted

ovo veče kod II, rezwalker bi imao štošta da očita, ko neke egipatske vaze. samo profili. 

jel realno da nemaš de da staviš kameru pa da se vidi osoba jebote. 

Posted
ovo veče kod II, rezwalker bi imao štošta da očita, ko neke egipatske vaze. samo profili. 

jel realno da nemaš de da staviš kameru pa da se vidi osoba jebote. 
Šta, bilo je: Daj drugo oko, uvo ne mora...

.... Shiit has hit the fan!

Posted

kako vam se svidja obucina, sad kad je razradjena?

Posted

dobra je obućinara, stilizovali su je uspešno

ja generalno imam problem sa tim njihovim pregledom dana zbog termina emitovanja. takav format treba da bude u kasnovečernjim satima tipa 22, 23. to nisu vesti pa da mora da ga gruvaju u primetime-u, pregled je u pitanju sa redakcijakim komentarom(uvodom) zato se i emituje na kraju dana(tipa ono što radi šprajc na rtl-u

a vesti u prime-u im je dnevnik u 19 sa n1, pa onda grunu ovo sa onom pauzom između

suma summarum, obućinara je super, sve ostalo oko tog pregleda dana je manje više maslo skupine amatera

• +1 2
Posted
dobra je obućinara, stilizovali su je uspešno

ja generalno imam problem sa tim njihovim pregledom dana zbog termina emitovanja. takav format treba da bude u kasnovečernjim satima tipa 22, 23. to nisu vesti pa da mora da ga gruvaju u primetime-u, pregled je u pitanju sa redakcijakim komentarom(uvodom) zato se i emituje na kraju dana(tipa ono što radi šprajc na rtl-u

a vesti u prime-u im je dnevnik u 19 sa n1, pa onda grunu ovo sa onom pauzom između

suma summarum, obućinara je super, sve ostalo oko tog pregleda dana je manje više maslo skupine amatera
Tačno tako.
Sećam se priče jednog biznismena za kasne vesti na BK:
Taman kad sve pozavršavam da vidim šta je bilo van ovog mog biznisa...

.... Shiit has hit the fan!

• +1 1
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Ilustracija :lolol::isuse:

E4BChlQVkAYLFU2?format=jpg&name=large

Edited by mraki
  • Haha 3
Posted

dobra je obućina. više mi odgovara od GD. saglasan sam da je blesavo da u 8 počinje ono što sam prežvakao u 7 na N1. tako da dnevnik N1 mi je manje bitan.

da, neko je ovde napisao da georgijev piše ove vodne rečenice. meni su uvek delovali kao obućinin rukopis.

Posted

Ja ako sam dobro skapirao, ona piše sebi, a Georgijev GD-u i sebi. 

• +1 1
Posted
2 minutes ago, morgana said:

ja ne volim obucininin stil

Pretenciozan?

Posted

mene iritira naglasak i dikcija, tako da imam blokadu da uopšte dođem do sadržaja koji je verujem efektan

Posted

ne mislim da je pretenciozan ali jeste usiljen, u najkracem dosadan mi je kao neku strinu da slusam.

no, vole je ljudi i to je ok i korisno za srpsku medijsku scen

• +1 2