Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
image.png.f0e529469ab04e3a03acee70d56aa662.png
Jel to ta Radina mapa Srbije bez Kosova?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

• +1 1
Posted
3 hours ago, James Marshall said:

Trenutno ova dvojica solidno raspiruju teorije zavjere nekim čudnim "poslala mi tetka" snimkom u vezi sa kovidom.

Dare i Mare su pravi pokazatelj da je i antivučićevski korpus sastavljen od dosta nepismenih budaletina. Zaista ne kapiram ko ovo može da gotivi.

Ja ih gledam skoro svako jutro, ali kad krenu u ove teorije zavera prebacim, preteruju stvarno. I ne samo sto preteruju vec ispadaju debili

• +1 1
Posted

ja u principu ne prihvatam taj način. još od onih jutarnjih razbuđvačkih aktivnosti danice i ilketa na b92. skakanje s teme na temu, upadanje u reč, smejanje sopstvenim "duhovitostima"......................sada, šarajući daljincem, naletim na ovaj dvojac i, ništa ih ne razumem. trebalo bi da bude spontano i duhovito a ne nalazzim ni S ni D.

Posted

Ne mogu da nađem topik za SBB nit znam gde je, pa ću da se prišljamčim ovde jer kapiram ovde su samo eSBeBeovci:

Da li i vama SBB (Eon) daljinski ždere baterije? Imam osećaj da ih menjam svakih 4-5 nedelja?

• +1 1
Posted

Ja imam Eon od jula, oba upravljaca na oko 80%..

Posted

Šrkgut. Pa jel ima neko setovanje da se isključi ono fensi osvetljavanje kad se daljinac pomera, ili nešto drugo?

Posted

Ima. Ne znam sad napamet gde tacno se podesava.

Posted

E fala, samo da znam da ima. Potražiću već.

Posted

Gde nalazis indikator koliko je % baterija puna?

Posted (edited)

Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je %

Edited by Jimmy Kowalski
  • Hvala 1
Posted

Evo ja isključio, sad ćemo videti čija vuna crnu majku prede.

Posted
14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je %

Hmmm... lik kad je postavljao EON nije mi dao tu bitnu informaciju.

Hvala, provericu kad dodjem kuci

Posted

Nivo baterije

Podešavanja pa daljinsko upravljači i dodatna oprema pa notus uc(tako piše kod mene) i piše %

• Hvala 1
Posted

Za gašenje svetla na daljinskom

pritisne  se dugme eon home(ono srebrno) pa se ide na podešavanja pa na daljinski( i tu isto piše nivo baterije % )  pa na notus uc i tu se isključuje

• +1 1