Jump to content

Featured Replies

image.png.f0e529469ab04e3a03acee70d56aa662.png
Jel to ta Radina mapa Srbije bez Kosova?

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

3 hours ago, James Marshall said:

Trenutno ova dvojica solidno raspiruju teorije zavjere nekim čudnim "poslala mi tetka" snimkom u vezi sa kovidom.

Dare i Mare su pravi pokazatelj da je i antivučićevski korpus sastavljen od dosta nepismenih budaletina. Zaista ne kapiram ko ovo može da gotivi.

Ja ih gledam skoro svako jutro, ali kad krenu u ove teorije zavera prebacim, preteruju stvarno. I ne samo sto preteruju vec ispadaju debili

ja u principu ne prihvatam taj način. još od onih jutarnjih razbuđvačkih aktivnosti danice i ilketa na b92. skakanje s teme na temu, upadanje u reč, smejanje sopstvenim "duhovitostima"......................sada, šarajući daljincem, naletim na ovaj dvojac i, ništa ih ne razumem. trebalo bi da bude spontano i duhovito a ne nalazzim ni S ni D.

Ne mogu da nađem topik za SBB nit znam gde je, pa ću da se prišljamčim ovde jer kapiram ovde su samo eSBeBeovci:

Da li i vama SBB (Eon) daljinski ždere baterije? Imam osećaj da ih menjam svakih 4-5 nedelja?

Ja imam Eon od jula, oba upravljaca na oko 80%..

Šrkgut. Pa jel ima neko setovanje da se isključi ono fensi osvetljavanje kad se daljinac pomera, ili nešto drugo?

Ima. Ne znam sad napamet gde tacno se podesava.

E fala, samo da znam da ima. Potražiću već.

Gde nalazis indikator koliko je % baterija puna?

Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je %

Edited by Jimmy Kowalski

Evo ja isključio, sad ćemo videti čija vuna crnu majku prede.

14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je %

Hmmm... lik kad je postavljao EON nije mi dao tu bitnu informaciju.

Hvala, provericu kad dodjem kuci

Nivo baterije

Podešavanja pa daljinsko upravljači i dodatna oprema pa notus uc(tako piše kod mene) i piše %

Za gašenje svetla na daljinskom

pritisne  se dugme eon home(ono srebrno) pa se ide na podešavanja pa na daljinski( i tu isto piše nivo baterije % )  pa na notus uc i tu se isključuje