November 18, 20204 yr 3 hours ago, James Marshall said: Trenutno ova dvojica solidno raspiruju teorije zavjere nekim čudnim "poslala mi tetka" snimkom u vezi sa kovidom. Dare i Mare su pravi pokazatelj da je i antivučićevski korpus sastavljen od dosta nepismenih budaletina. Zaista ne kapiram ko ovo može da gotivi. Ja ih gledam skoro svako jutro, ali kad krenu u ove teorije zavera prebacim, preteruju stvarno. I ne samo sto preteruju vec ispadaju debili
November 18, 20204 yr ja u principu ne prihvatam taj način. još od onih jutarnjih razbuđvačkih aktivnosti danice i ilketa na b92. skakanje s teme na temu, upadanje u reč, smejanje sopstvenim "duhovitostima"......................sada, šarajući daljincem, naletim na ovaj dvojac i, ništa ih ne razumem. trebalo bi da bude spontano i duhovito a ne nalazzim ni S ni D.
November 19, 20204 yr Ne mogu da nađem topik za SBB nit znam gde je, pa ću da se prišljamčim ovde jer kapiram ovde su samo eSBeBeovci: Da li i vama SBB (Eon) daljinski ždere baterije? Imam osećaj da ih menjam svakih 4-5 nedelja?
November 19, 20204 yr Šrkgut. Pa jel ima neko setovanje da se isključi ono fensi osvetljavanje kad se daljinac pomera, ili nešto drugo?
November 19, 20204 yr Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je % Edited November 19, 20204 yr by Jimmy Kowalski
November 19, 20204 yr 14 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa u settings gde su podesavanja za video/audio, jezik i ostalo ima i daljinski, pa kad kliknes izbaci ti na koliko je % Hmmm... lik kad je postavljao EON nije mi dao tu bitnu informaciju. Hvala, provericu kad dodjem kuci
November 19, 20204 yr Nivo baterije Podešavanja pa daljinsko upravljači i dodatna oprema pa notus uc(tako piše kod mene) i piše %
November 19, 20204 yr Za gašenje svetla na daljinskom pritisne se dugme eon home(ono srebrno) pa se ide na podešavanja pa na daljinski( i tu isto piše nivo baterije % ) pa na notus uc i tu se isključuje