September 8, 2025Sep 8 U Sloveniji su u poslednje vreme bas slabi sa Slovencima sto se % tice, pa ovo mozda i nije los biznis plan
September 8, 2025Sep 8 2 hours ago, brusli said:Nije valjda da Slovenci gledaju ta 2 sabana.Nema potrebe da ih tako nazivas, situacija je vrlo ozbiljna:https://n1info.rs/vesti/mentalno-razgibavanje-pretnje-slovenija/ Edited September 8, 2025Sep 8 by TWEN FM
September 8, 2025Sep 8 3 hours ago, jorma shparga said:U Sloveniji su u poslednje vreme bas slabi sa Slovencima sto se % tice, pa ovo mozda i nije los biznis planne razumem sta ovo znaci
September 8, 2025Sep 8 Valjda hoce da kaze da je manje slovenaca (taman posla), a da je vise dodjosa...Evo neka bude i ovaj link o pocetku nove sezone na TV NOVA S, vidim da je Iva Kosovac iz jutarnjeg presla kao treca voditeljka emisije "Medju nama":NOVA portalOve jeseni TV Nova nema cenu: Od 15. septembra ne propust...TV Nova od 15. septembra donosi osveženu programsku šemu - od pouzdanog informativnog programa, preko autorskih emisija, do poznatih formata
October 15, 2025Oct 15 N1 Info RSVladica Tintor i još dvojica postavljeni za nove direktor...Vladica Tintor, Timoti Linkoln Pedington i Žilber Mari Šrojen danas 15. oktobra upisani su kao direktori kompanija United Media Production Serbia, United Cloud
October 15, 2025Oct 15 Sta zna ovaj Tintor o vodjenju jedne televizije? Da li su ova druga dvojica u stvari ti cuveni "nezavisni strucnjaci"? Da li ce se sutra ili do kraja nedelje desiti isti scenario i sa N1, tako da stave Igora Bozica sa strane? Sve se ovo desava bas kad je "CenzUrsula" bila danas kod zvalavog psihopate i on pro.erava o posvecenost evropskim principa? Srbija zivi ogromni kosmar iz kojeg se nece vise probuditi!
October 15, 2025Oct 15 48 minutes ago, TWEN FM said:Sta zna ovaj Tintor o vodjenju jedne televizije?Pa, po svemu sudeći nije on tu da zna bilo šta o vođenju televizije već da stavi ključ u bravu. Ako je danas krenulo sa Novom i SK, znamo koja će televizija narednih dana dobiti novog direktora. Izgleda da im se žuri da se to sve završi do 1. novembra, da ne bi imao ko da prenosi godišnjicu.
October 15, 2025Oct 15 Jasno mi je sve to, moje pitanje je vise bio retoricke prirode. Pretpostavljam kakvi ce im biti sledeci koraci, toliko su predvidljivi. Ali neka urade, otvorice bukvalno pandorinu kutiju zatvaranjem tih televizija, to ce se njemu vratiti kao boomerang (zna se na koga mislim)! Edited October 15, 2025Oct 15 by TWEN FM
October 16, 2025Oct 16 ne znam da li je za tupan-topik ili za ovaj. čitam:Građani SAD mogu putovati u 180 zemalja i teritorija bez vize, dok su tri azijske zemlje — Singapur, Južna Koreja i Japan — zauzele vrh liste, sa pristupom u 193, 190 i 189 destinacija.Hrvatski pasoš prvi put se našao u top 10 i sada je rangiran ispred SAD-a, na osmom mestu, dok je srpski pasoš zauzeo 36. poziciju. Vlasnici srpskog pasoša mogu putovati bez vize u 137 zemalja.gledam listu i skontam da je ispred hrvatske 25 država a ispred USA 36. a da je srbija, moguće, na nekom trocifrenom mestu.linak
October 16, 2025Oct 16 Author 13 hours ago, TWEN FM said:Jasno mi je sve to, moje pitanje je vise bio retoricke prirode. Pretpostavljam kakvi ce im biti sledeci koraci, toliko su predvidljivi. Ali neka urade, otvorice bukvalno pandorinu kutiju zatvaranjem tih televizija, to ce se njemu vratiti kao boomerang (zna se na koga mislim)!Ma njima je sad u fokusu EXPO, da se dokotrljaju do tog "dogadjaja". Oni misle da to "rešava sve probleme".Ovo sve im je "usput", moguće i skretanje sa centralne teme velike pljačke...U svojoj pogubljenosti od realnosti njima je ovo sa UM bukvalno "igra".Na žalost njihovo divljanje i sa ostalim stvarima, njihova igra je naš košmar...
October 16, 2025Oct 16 Kosmar je prava rec. Sta god mislili o Djilasu, ali je potpuno u pravu kad je juce rekao (otprilike parafraziram): "Mi koji verujemo u evropske vrednosti, sve vise zivimo u jednom kosmaru". Sta vise dodati? Meni licno je mnogo zao da ljudi koji rade na N1, NOVA S itd. prezivljavaju kosmar i (bukvalno) jednu psihicku torturu, a pre svega zive u neizvesnost da svaki dan moze da im bude poslednji na svom radnom mestu...
October 16, 2025Oct 16 "njihovim rukama i da zavise od njihovih odluka", kao i da Vučić ne odustaje od namere da uništi medije pod upravom UM.https://x.com/n1srbija/status/1978514779624128574 Edited October 16, 2025Oct 16 by vememah
February 7Feb 7 Bolje je bilo da je mala Nastasija Stosic (koja je prethodno radila na Bloomberg Adria!) ostala na mestu prezenterke vremenske prognoze, ali tu je Marko Novicic "kriv" posto je on proslog leta kad je bio na odmor u moju drugu zemlju (Italija) gledao "Unomattina" (jutarnji program RAI 1, koji postoji tacno 40 godina i tradicija je za sebe). Primetio je kako stariji voditelj i mladja voditeljka se "dobacuju" i to je zeleo da "prenese" na domaci nacin i evo kako sad izgled vikend izdanje jutarnjeg na Nova S, po mom misljenju je bolji bio cak i onaj kratki pokusaj sa Anom Mihajlovski pre par godina u vikend izdanju...ovo sada mi se uopste ne svidja!