February 7Feb 7 Jeste da često lupeta, ali meni je simpatična ova voditeljka. Gledam ih češće nego ranije, ne sećam se ni ko je vodio pre nje. Sećam se da je bio ovaj voditelj, ali ne znam da li sam ili u paru.
February 8Feb 8 14 hours ago, bejzbolka said:Jeste da često lupeta, ali meni je simpatična ova voditeljka. Gledam ih češće nego ranije, ne sećam se ni ko je vodio pre nje. Sećam se da je bio ovaj voditelj, ali ne znam da li sam ili u paru.Nastasija jeste simpaticna i meni, nije nista licno i malo osvezenje u jednoj ozbiljno vodjenu emisiji nije nikad lose, ali ona je previse "nemirna" (ne znam kako se kaze kod nas), u nemackoj neko ko se toliko mrda nazivaju "Zappelphilipp".3 hours ago, Frank Pembleton said:Devojka je prosto glupa maksimalno....Ne bi rekao da je maksimalno glupa, gledao sam nju i Marka u jednom podcastu (ne setim se kako se zove, posto je bio link na njenom IG profilu) i tu je mudro zborila recenice. Diplomirala je (master) ekonomiju tj. marketing, evo deo sa njenog Linkedin profila: https://www.linkedin.com/in/nastasija-stosic-02010282/details/education/Queen Mary University of LondonMaster's degree, Marketing2017–2018Note: Higher 2:1 // 64 overallThe University of SheffieldBachelor’s Degree, Business studies, majoring in Marketing2014–2017Note: Higher 2:1XIV. Beogradska gimnazija2011–2014Ko zna zasto je juce lupetala protiv EU kad ona bas mnogo voli da putuje upravo u toj EU, npr. provela je kratki odmor prosle godine ovde u Berlinu...mozda su joj Marko i urednica emisije rekli da danas uzme slobodno...
February 8Feb 8 Nastasija je kćerka čuvenog fudbalera Zvezde Vlade Stošića, koji već godinama živi u Sevilji...
February 8Feb 8 9 hours ago, TWEN FM said:Ko zna zasto je juce lupetala protiv EU kad ona bas mnogo voli da putuje upravo u toj EU, npr. provela je kratki odmor prosle godine ovde u Berlinu...mozda su joj Marko i urednica emisije rekli da danas uzme slobodno...Pokušaj humora namenjen nama bumerima ....ispalo je glupo i swatko ....Navija za Zvezdu a Marko za Partizan u jednoj emisiji je palo par prozivki
February 9Feb 9 Meni lepo kad ustanem rano u subotu i crkam kafu uz ovo dvoje, koliko god krindž da su, prijatni su. Ni ne slušam šta pričaju. Neverovatno kako ljudi ovde olako osudjuju.
February 21Feb 21 Jeste. Izbacili su je sa vikend jutarnji i mozda je bolje tako. Ne brinem za nju, prezentirace pocetkom aprila meeting managera i ekonomista, tako da ne ostaje bez ikakvog posla.
April 8Apr 8 22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:želeo bih ovom prilikom da se pokenjam u usta slobodanu georgijevuZašto samo ovom prilikom?