April 19Apr 19 @Jumanji Slazem se sa tobom, mala je pravo osvezenje (i ako nekad nesto lupeta) i kao sto sam napisao, zaista je "telegenicna" i to mnogo znaci kad si pred kamerom, ima druge koje ne zelim ni u snu da vidim, a ipak su u centru paznje. Marko je jedan kulturan, fin i pristojan mladi covek, ali jeste dosadan i preozbiljan, a mislim da mu treba malo vise da bude opusten. Mozda ce mu Nastasija pomoci u tome...
April 20Apr 20 Covece ne moras da me napadas, ne znam kako je doslo do greske, ja sam hteo "bejzbolka" da odgovorim, a ne tice se tebe pa da se bunis. Ja vidim na jedno oko dobro, drugo mi je skoro slepo a imam i diplopiju i strabizam, ako uopste znas sta je to!
April 20Apr 20 Žao mi je što si ovo shvatio kao napad. To mi nije bila namera. Izvini.U pravu si, ne tiče me se. Edited April 20Apr 20 by Deda Drda
April 20Apr 20 Izvinjenje prihvaceno, delovao mi je kao napad i ako ti nije bila namera. I ja mogu da pogresim, kako se lepo kaze? "Nobody is perfect".
April 25Apr 25 Večeras u 21:50 dokumentarni film "Savamala - decenija nasilja". Pripremljen od materijala koje je do 2020. sakupio moj brat Radoslav Ćebić, ali nikad nije završen film do, evo, sad.
April 30Apr 30 Zašto portal stavlja Basarin intervju kao glavnu vest, jbt. Edited April 30Apr 30 by Milošica
May 29May 29 Sta se desava na NOVA S, nema emisije "Medju nama"? Ja sam ukljucio u 18.15h i isle su reklame do malo pre, a sad pustaju "Glas, dirka, bas".EDIT: Pocela je emisija, ali opet nisam pratio od pocetka dok sam menjao kanale. Edited May 29May 29 by TWEN FM
May 30May 30 U sred MN su ubacili tu muzicku emisiju posle reklama. Nakon zavrsetka su se vratili na MN kao da se nije nista desilo.
May 30May 30 Zasto kovrdzava mala nije nista rekla nakon povratka u emisiji uzivo? Gledao sam danas na replay i nisam mogao da poverujem da ni rec o tome sta se desilo ili barem jedno prosto izvinjenje gledaocima da skoro pola sata nije emitovana emisija! Absolutno neprofesionalno sa njihove strane. Ovde u nemackoj bi "letele" necije glave zbog ovakvog jednog propusta.
May 30May 30 oni tu muzičku emisiju “glas, dirka, bas” koriste kao popunu u emitovanju. imali su neki kurcšlus i pre tih spotova su im išli promoi za sve žive emisije, vratili su se u live čim su se stekli neophodni tehnički uslovisvašta je moglo da se desi, iskoči nešto iz sistema, neki nestanak struje(tada ups-ovi samo preuzmu emitovanje tzv play listu ne može live da se radi)trebala je da se izvinetm i nastavi kao da se ništa nije dogodilo. očito je bilo u pitanju nesnalaženje u real time-u, u krajnjoj liniji nije u pitanju njena krivica već krivica producenta koji je nije pripremio šta da uradi po ponovnom uključenju“ovde u nemačkoj bi letele glave”naravno da ne bi, kao što nije odletela glava reditelju utakmice sa prošlog ep u fudbalu igrane u dortmundu turska vs. portugal 0:3 koji nije imao u live-u drugi gol portugala što je preozbiljni kikstaj reditelj je radio polufinale holandija engleska, na istom prvenstvusa glavom na ramenima ofc
May 31May 31 Nisam rekao da Iva treba da se izvini u svoje ime, ipak su drugi tamo odgovorni za emitovanje programa...Sto se "letenje glave" tice: To je vise jedna metaforicka izjava, jer kad su tehnicki ispadi u pitanju neko mora da odgovara, to ne znaci da iz cuga leti napolje.