Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

danas naročito

sta je radio

• Replies 2.1k
  • Views 235.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Da ona je studirala mislim u njujorku. Bila je situacija kad su joj na toj školi kao zadatak dali da uradi kratki film sa pripadajućim ograničenim budžetom i ona došla ovde, tatica joj stavio PFI stud

• Nema brzih prstiju sad, ko prodje kroz sve korake konkursa ide direkt u igru.   Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da

Posted Images

• Author

Kao da je bitan razlog...

ako ćemo pošteno nije posebno licemerno na vujoševića 2013. gledati kao na siledžiju, a 2026. na vest o smrti reagovati sa simpatijama za njega. gadnije je kopanje i vraćanje na nešto što je rečeno pre 15 godina sve u nekom isforsiranom lovu na neljudskost.

On 9. 2. 2026. at 0:00, colonelo said:

Nastasija je kćerka čuvenog fudbalera Zvezde Vlade Stošića, koji već godinama živi u Sevilji...

Danas pustena da u jutarnjem programu online intervjuise Iana Jethro Tull Andersona. On se ponasao kao deda koji u Domu zdravlja u cekaonici davi mladje svojim problemima.

On 9. 4. 2026. at 17:52, najneindustrijaliziraniji said:

ako ćemo pošteno nije posebno licemerno na vujoševića 2013. gledati kao na siledžiju, a 2026. na vest o smrti reagovati sa simpatijama za njega. gadnije je kopanje i vraćanje na nešto što je rečeno pre 15 godina sve u nekom isforsiranom lovu na neljudskost.

Jašta, SG je inače poznat kao osoba jakog karaktera i principa )

ne znam da li sam propustila, nije se izjašnjavao o smeni igora božića, čak nema ni podkasta za vreme

2 hours ago, vracharac said:

Danas pustena da u jutarnjem programu online intervjuise Iana Jethro Tull Andersona. On se ponasao kao deda koji u Domu zdravlja u cekaonici davi mladje svojim problemima.

Nisam gledao jutarnji, ima nekih tehnickih problema preko Adria Telekoma, pa moram posle praznika (preksutra) da zovem tehnicku sluzbu posto juce se nisu javili.

Sto se Stosicke tice, ona je (i dalje) jedna od urednika vikend izdanja, njeno ime pise i dalje.

Jedno drugo pitanje tice se Irena Stikovac, da li neko zna zasto ona ne vodi vise emisiju "Medju nama"? Izvesno vreme se pojavljuje samo u ulozi "Tetka Bose" u decijoj emisiji "Kuca sa 1000 vrata"!

Podcast "VREME" sigurno nema zbog uskrsnjih praznika. I N1 nema do utorka neke od dnevne emisije ("Studio live" i "Dan uzivo"), a jutros nije bio ni "Novi dan".

• Author
1 hour ago, svashtabezneshto said:

ne znam da li sam propustila, nije se izjašnjavao o smeni igora božića, čak nema ni podkasta za vreme

Mislim da je u jednoj od epizoda pre jedno čini mi se 6 meseci bio Igor Božić

1 hour ago, copkillah said:

Jašta, SG je inače poznat kao osoba jakog karaktera i principa )

meni je po onome što sam video od njega osoba koja je kao malo ko stavila glavu na panj otkad su radikali na vlasti. ali u ovom slučaju nije bitan nego percepcija koja je mogla da se promeni o vujoševiću otkad nije trener u srbiji. govorim iz ličnog primera, jedna od prvih asocijacija na njega mi je bio slučaj kad je držao kvaku da iz prostorije ne bi mogao da izađe sudija na kojeg je krenuo danilović, i to mi se zahvaljujući duletovom kurčevitom držanju u velikoj meri potisnulo. ljudi bez ikakvih kvarnih katakteristika, nadam se!, sa jednim nabojem pričaju jedno pa promene ton nako dužeg vremenskog intervala.

1 hour ago, svashtabezneshto said:

podkast je cenim preskočen zbog uskrsa. nisam video da se oglasio javno oko božića, kao ni mnogi drugi sa n1 i nove, a ne vidim ni preku potrebu za tim. kad je bio slučaj sa draganom todorovićem i vremenom isto nije komentarisao javno, pa po objavama todorovića vidim da su i dalje u prijateljskim odnosima.

• Author

Nemam želju, ni potrebu da branim SG, ali cela "ekipa" je na početku "preuzimanja" odmah na početku rekli da to sledi... Pa možda sad nemaju ideju da treba da ponavljaju to...

Sutra se vraca Nastasija Stosic u vikend izdanju jutarnjeg programa na Nova S, tako je najavljeno na njenom Instagram profilu i jednom od IG stories, gde su ona i Marko Novicic zajedno na slici i prikazane su teme i goste koje ce imati. Moram priznati da ona sjajno izgleda i da je absolutno telegenicna, bez obzira sta god neki mislili o njenom "ponasanju" u toku emisije. Ona zna i moze da bude ozbiljna, to je upravo pokazala pre dve nedelje na jednom "Business Forumu" gde je bila moderatorka/prezenterka. I ovaku su mi preozbiljnost u jutarnjim programima kod Nevene na Novoj ili Natasa i Mia na N1 postali vise nego monotoni, tako da treba i malo osvezenje neka bude od svih losih dogadjaja!

jeste simpatična, pametno rezonuje da od našeg članstva u eu nema ništa, još ima i jazavičara heart sa druge strane čitam komentare da je nadobudna i uobražena....

Jazavicar se zove Dragan. evilsmile

Inace ne znam kakva je kao privatna osoba i da li je uobrazena i nadobudna ili je takva "na poslu". Komentatori na drustvenim mrezama i forumima (pa i ja, da budem samokritican) znaju da budu pokvareni kao supalj zub.

Hajde da vidimo da li ce se sutra ujutro zaista pojaviti.

Super je Nastasija. Novičić je beskrajno dosadan kad sam vodi emisiju, pokušavao sam da ga gledam dok je bio sam, ali ne drži pažnju.

Ovako kad su zajedno su osveženje, ne mora svako jutro da počne sumornom politikom i mračnjacima.

Edited by bejzbolka