October 4, 2025Oct 4 Razbise vas ko bugarsku skupstinu.Jos sam ja ocekivao tvrd mec. Neverovatno je kako ljudi igraju taj njihov small ball i osim samog starta sezone, ne posustaju nikako.
October 5, 2025Oct 5 Kako Sanchez nije zatvorio 6. inn, znao sam da cemo da izgubimo, imao 2 out i 0 on. Preslikano vec par sezona jbt, kad nam se bullpen raspadne. Kike Hernandez opet i Dodgersi. Kad vidim Robertsona nije mi dobro, zamalo Strahm da ga izvuce, ali samo zamalo.
October 6, 2025Oct 6 Author ala su ih utrpali, qqbome, nisam ocekivao. videcemo hoce li se Yankeesi izvuci u New YorkuDetroit i Seattle zato igraju vrhunsku seriju. jedino se Miljenku ne dopada, nema 11 runova svaki inning :P
October 7, 2025Oct 7 Author ubise nas na pravdi boga... unakazili su nas na 2 out.prvi inning: single, single, 3 run HR sve na 2 outtreci inning: HR na 2 outcetvrti inning: single, 3 run HR (imalli su HBP na 1 out)dve tekme, u prvoj Boyd 0.2 IP, u drugoj Shota 2.2 IP. neces dobiti mnogo tekmi na ovaj nacinEDIP: mislim da smo i mi i Phila izduvali svoje. nas unakazili starteri, Philu relieveri. Edited October 7, 2025Oct 7 by freakns
October 7, 2025Oct 7 Meni je smaranje i ovo na Philadelphia-LA Dodgers. Jedah hit za 5 ininga, boring. Taman da zaspim. Najzesce mi je kada picer baci dva pica van zone i zatim baci i treci van i ovaj po automatizmu zamahne i bezveze ga vrati u AB. Luzardo i Snell su uglavnom imali prednost u countu (bar u ovom delu koji sam gledao). No ovo je bila situacija gde mozes da izvrsis neki pritisak i ti se zaletis kao june.
October 9, 2025Oct 9 Author odose Yankeese na srecu svih ljubitelja baseballaPhila prodisala u LA, mi nekim cudom dobili Brewerse. jbt, svaki out je muka bozija... Detroit okrenuo protiv Seattlea, ubise im bullpen.... a bili su na kolenima. i sada im u gm5 baca Skubal. za Marinerse Kirby. za Philu u cetvrtoj se vraca Sanchez, za Dodgerse Glasnow koji ove sezone nije bas blistao a u playoffu je usao kao reliever Ohtaniju. kod nas jos nije objavljeno ko ce startovari. ocekuje se Boyd vs Peralta, ali Brewersi moguce da ce ici sa bullpenom i cuvati Peraltu za eventualni gm5. Cubsi bas i nemaju izbora. Rea je bacao u gm2 posle Shote, Civale, Brown i Soroka su svi bacali iza Boyda u gm1. i od svih njih Boyd je bacio najmanje pitcheva. sta god da odluci Councell, mislim da nam je jedina sansa da proradi hitting. uzasno udaramo u playoffu. Swanson, Tucker i Happ su sva trojica ispod .200, Shaw jos nema hit u seriji... PCA je tamo gde i ocekujemo, na 4/18 kao i Kelly na 4/16. trojka koja jedina nesto udara su Busch sa preko .300 i 3HR, Hoerner sa preko .300 i Seiya koji ima samo 4/18, ali su to 2 double i 2HR, plus su mu gomila outa hard hit balls. ono sto su mu uhvatili juce u prvom inningu se hvata jednom u 10 tekmi. ocekujem multihit tekmu Tuckera sa nekoliko RBIs...
October 9, 2025Oct 9 Yankees zaginuse bez ispaljenog metka i to protiv opener varijante. Meni je uvek bruka kada neciji lineup ne ume da razbuca bar jednog picera iz tog sistema (Toronto je izmenjao cak 8). Dobro su Blue Jaysi odigrali, mogli su zavrsiti i bez poraza. Ja uvek navijam za Yankeese, posto postizu pregrst poena, no Toronto je bio dosta bolji u ovoj seriji (cudi me da se svaka serija ne igra na 4 pobede, kao u NHL i NBA).Vi ste fino otvorili i kasnije odrzali to nekako. Neverovatno koliko vam je hitting pao u odnosu na prvi deo sezone.Morala je i Fila da proradi na nekom mecu. Previse im je dobar napad, da ostanu na nula pobeda.Seattle je imao priliku da napravi vecu prednost u 4. iningu, no postizu jedan jedini run sa punim bazama bez auta i kasnije se desio kolaps. Da su tu napravili 4-5 poena razlike, verovatno bi se uvukla nervoza kod Tigersa.
October 10, 2025Oct 10 Sta god smo mogli da upropastimo potrudili smo se da to i uradimo u ovoj seriji.
October 10, 2025Oct 10 Author mi se dogurali do pete... a tamo, pojma nemam sta ce biti. kapiram da su Brewersi favoriti, ali ne bih se smeo kladiti. prvo pitanje je ko ce biti starteri. za Cubse je Shota logican izbor, ali oba starta u playoffu su ne bas sjajna. protiv Padresa teorijski nije bio starter, jer je usao u drugom, bacio 4 inninga i popusio 2R HR. protiv Brewersa zato 2.2IP, 4ER. u poslednjih 10 startova, racunajuci i regularnu sezonu, Shota je dozvolio HR u svakoj tekmi, i ima samo 1 W. ako dodas ovaj relief, to je 11 tekmi za redom gde je zaprimio HR. zapravo, zaprimio je 18 HR u 11 tekmi. previse. drugi izbor bi mogao da bude Rea. za razliku od Shote koji je u poslednjih 11 tekmi dozvolio 18HR, Rea je dozvolio 1. u playofu u 5 inninga nije dopustio run. takodje, Rea je tokom cele sezone upadao u probleme kada drugi ili treci put prolazi kroz lineup. tako da eventualni njegov start, gde bi trazio 2 inninga, i onda Shota da udje, koji je suprotno od Reae na pocetku imao probleme...na drugoj strani, tek tu neam pojma ko ce bacati. njima su out sva tri strtera koje su koristili. tako da su logicne opcije Quintana i Misiorowski, obojica su imala odlicna 3 inninga u middle relief. pored njih, tipujem da bi to mogao biti Koening jer ce Mearsa i Uribea sigurno cuvati za kasnije inninge. ono, sigurno, hm... najverovatnoje :) tekma je u noci izmedju subote i nedelje u 2:08 po naskom vremenu
October 11, 2025Oct 11 Kakav cripple fight na Seattle-Detrot. Freakns ce reci da je top mec, no meni su oba napada smehotresna. Ovoliko ljudi na bazama i nista. To posebmo vazi za Marinerse. Zasto nema coveka na drugoj bazi u produzetku, ne secam se da sam ovo video skoro. Edited October 11, 2025Oct 11 by Miljenko
October 11, 2025Oct 11 Da, sada procitah da za playoff ne vazi ghost runner, svasta. Ovi ce igrati 30 ininga, kako su krenuli.
October 11, 2025Oct 11 Author 2 hours ago, Miljenko said:Kakav cripple fight na Seattle-Detrot. Freakns ce reci da je top mec, no meni su oba napada smehotresna. Ovoliko ljudi na bazama i nista. To posebmo vazi za Marinerse. Zasto nema coveka na drugoj bazi u produzetku, ne secam se da sam ovo video skoro.vrhunski, ali vrhunski mec!Skubal je bog baseballa, kakva steta sto je ceo lineup pun invalida. Detroit mora naci nekog ko zna da udari splitter. od kad je Carpenter zavukao HR, a to je sesti inning, dok nije usao Castillo, a to je kraj poslednji out u 14. inningu, ljudi nisu videli fastball
October 12, 2025Oct 12 Author gotovo... jbgdrzali smo se, ali, hitting je zakazao potpuno. nista, nije bila losa sezona... idemo dalje. sada treba potpisati Tuckera. kostace nas bogatstvo. i onda videti moze li se naci kakav SP. Tallion, Boyd, Shota svi su pod ugovorom. kao i Steele, ako ikako bude zdrav. svi ostali igraci u polju su pod ugovorom. od relievera tu su Hodge i Palencia. Kittredge ima team option, a mozda nagovorimo Pomeranza da ostane jos sezonu za male pare... znaci nece se puno menjati ako uspemo dovuci Tuckera natrag.