October 13, 2025Oct 13 Dobro igraju Marinersi, mada sam i ocekivao da imaju prednost kada je o startnim picerima rec. Izdrzali su tesku/tesnu seriju protiv Detroita, pa ovde i napad moze da se razmase.
October 14, 2025Oct 14 Author kakva doktorska tekma Snella to se bre trazi. 8 inninga od startera, a ne hit u cetvrtom, kme-kme, daj mi bullpen...a ove Brewerse djavo cuva. to vise nije ni bog kad izvuku double play na bases loaded fly out Muncyja.... prvo mu ukrade HR, onda Teoscar ne zna gde trci... idiot
October 15, 2025Oct 15 Author kakvo pisanje startera Dodgersa po Brewersima.... posle 8 inninga, 0 run od Snella, sada je Yamamoto bacio complete game uz 1 dozvoljen run. jesu to Dodgersi, i niko normalan ih ne voli, ali popisavanje po takvim mediokritetima Brewersa koje sere vec duzi period vremena, mora biti zadovoljavajuce. dosta bre da im svaki ground ball koji udare prodje izmedju dva defendera...
October 16, 2025Oct 16 Razumem da se Brewersi plase da ih ne zatrpaju u prvom iningu, no ove promene picera na 1-0, nakon jednog auta su mi stvarno smehotresne. Stoji da Ashby nije imao kontrolu zone, ali je tesko napasti Freemana, sa covekom u scoring position. Misiorowski ulazi.
October 17, 2025Oct 17 Recimo ovde. Drugi sajt mi nesto trokira, pa neka bude ovde.https://mlbwebcast.com/Inace uzasna procena sudije na 3-1 countu malopre. Razumem da kiksas malo u proceni, ako je nesto iole blizu, no ovo je bilo daleko ispod zone. Cujem da ce od sledece sezone igraci moci da celendzuju ovo. Edited October 17, 2025Oct 17 by Miljenko
October 18, 2025Oct 18 Author ceo postseason traljavo, i onda covek ovo uradi govna su dana 3 runa u celoj seriji... Cubsima su u prvom inningu koji smo igrali dali 6. slepci. a Cubsi jos veci Seattle okrenuo u osmom sa 1-2 na 6-2. prvo Raleigh za 2-2, i onda Suarez sa drugim HR dana, GS, ajmo kucama... Seattle ima 3-2, sesta i ako treba sedma se igraju u Torontu.
October 21, 2025Oct 21 Author e nesretni Seattle... imali 3-1 na ulasku u 7. i Springer im zvekete 3R HR.... bas mi krivo
October 25, 2025Oct 25 Napad Toronta odlican nocas, nakon par propustenih prilika tokom prva 3 ininga. Cak 9 poena u istom iningu, to se vec retko vidja. Toliko hvaljeni napad Dodgersa je bio prilicno neubedljiv i tokom regularnog dela sezone, a i u doigravanju su ih piceri vadili (meni ucinak od 3-5 poena, definitivno nije nesto specijalno).
October 30, 2025Oct 30 Author ludo finalemislio sam da je kraj nakon onih 18 inninga biti gotovo, ali jok, Toronto skinu 2 u nizu... imaju sad 2 mec lopte u Toronto, valjda nece sjebati... u noci izmedju petka i subote, opet Yamamoto vs Gausman. Yamamoto ima 2 CG u nizu u ovom playoffu. vreme je da zasere jednu...
November 2, 2025Nov 2 Koliko su talicni ovi Dodgersi. Toronto dva puta ne poentira sa covekom na drugoj i trecoj bazi, prvi put za pobedu. Pa i na sestom mecu, ona loptica ispod zida (meni tu nikada nije jasno, zasto se ne dozvoljava igra, sticaj okolnosti, a ne da se signalizira prekid akcije). Edited November 2, 2025Nov 2 by Miljenko
November 2, 2025Nov 2 epska serija!!! na kraju opet LA D, ozbiljno sklopljen timbaseball najjaci sport ikada a sada pauza do februara i ST