Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MLB 2019

Featured Replies

• Author

2-3 prvi inninga Detroit-Seattle

Miljenko je zadovoljan

• Replies 828
  • Views 49k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ova sezona ima solidan broj specificnosti. 60 utakmica umesto 162 u regularnom delu; DH u obe konferencije; playoff od 16 timova. Kada je o formatu doigravanja, ulaze po 2 tima iz divizije, plus dve e

• omiljeni
    omiljeni

“Trout did a terrible job, man,” Pham said Tuesday, via The Athletic. “Trout’s the worst commissioner in fantasy sports. Because he allowed a lot of this s**t go on and he could’ve solved it all … Nob

• srecno otvaranje sezone svima koji slave

Posted Images

Dobro igraju Marinersi, mada sam i ocekivao da imaju prednost kada je o startnim picerima rec. Izdrzali su tesku/tesnu seriju protiv Detroita, pa ovde i napad moze da se razmase.

• Author

kakva doktorska tekma Snella hail

to se bre trazi. 8 inninga od startera, a ne hit u cetvrtom, kme-kme, daj mi bullpen...

a ove Brewerse djavo cuva. to vise nije ni bog kad izvuku double play na bases loaded fly out Muncyja.... prvo mu ukrade HR, onda Teoscar ne zna gde trci... idiot

• Author

pomenuti play, da ostane za anale

• Author

kakvo pisanje startera Dodgersa po Brewersima.... posle 8 inninga, 0 run od Snella, sada je Yamamoto bacio complete game uz 1 dozvoljen run. jesu to Dodgersi, i niko normalan ih ne voli, ali popisavanje po takvim mediokritetima Brewersa koje sere vec duzi period vremena, mora biti zadovoljavajuce. dosta bre da im svaki ground ball koji udare prodje izmedju dva defendera...

Razumem da se Brewersi plase da ih ne zatrpaju u prvom iningu, no ove promene picera na 1-0, nakon jednog auta su mi stvarno smehotresne. Stoji da Ashby nije imao kontrolu zone, ali je tesko napasti Freemana, sa covekom u scoring position. Misiorowski ulazi.

gde sad ima dobrih strimova? kao što je bio streameast

Recimo ovde. Drugi sajt mi nesto trokira, pa neka bude ovde.

https://mlbwebcast.com/

Inace uzasna procena sudije na 3-1 countu malopre. Razumem da kiksas malo u proceni, ako je nesto iole blizu, no ovo je bilo daleko ispod zone. Cujem da ce od sledece sezone igraci moci da celendzuju ovo.

Edited by Miljenko

• Author

ceo postseason traljavo, i onda covek ovo uradi hail govna su dana 3 runa u celoj seriji... Cubsima su u prvom inningu koji smo igrali dali 6. slepci. a Cubsi jos veci angry

Seattle okrenuo u osmom sa 1-2 na 6-2. prvo Raleigh za 2-2, i onda Suarez sa drugim HR dana, GS, ajmo kucama... Seattle ima 3-2, sesta i ako treba sedma se igraju u Torontu.

• Author

e nesretni Seattle... imali 3-1 na ulasku u 7. i Springer im zvekete 3R HR.... bas mi krivo

Napad Toronta odlican nocas, nakon par propustenih prilika tokom prva 3 ininga. Cak 9 poena u istom iningu, to se vec retko vidja. Toliko hvaljeni napad Dodgersa je bio prilicno neubedljiv i tokom regularnog dela sezone, a i u doigravanju su ih piceri vadili (meni ucinak od 3-5 poena, definitivno nije nesto specijalno).

• Author

ludo finale

mislio sam da je kraj nakon onih 18 inninga biti gotovo, ali jok, Toronto skinu 2 u nizu... imaju sad 2 mec lopte u Toronto, valjda nece sjebati... u noci izmedju petka i subote, opet Yamamoto vs Gausman. Yamamoto ima 2 CG u nizu u ovom playoffu. vreme je da zasere jednu...

Koliko su talicni ovi Dodgersi. Toronto dva puta ne poentira sa covekom na drugoj i trecoj bazi, prvi put za pobedu. Pa i na sestom mecu, ona loptica ispod zida (meni tu nikada nije jasno, zasto se ne dozvoljava igra, sticaj okolnosti, a ne da se signalizira prekid akcije).

Edited by Miljenko

epska serija!!! na kraju opet LA D, ozbiljno sklopljen tim

baseball najjaci sport ikada ) a sada pauza do februara i ST