November 3, 20213 yr Ipak Atlanta uzima WS, 4-2 u pobedama. Ovo je drugi put, u prethodne 3 sezone, da trofej uzima tim, koji je imao slabasan regularni deo (da ne kazem da su imali srece, sto su u pravo vreme usli u formu, no na to mi stvarno lici). Bilo je bar 10 boljih timova (ne racunajuci Marinerse). Na stranu sto bi Astros-Dodgers serija bila mnogo atraktivnija, posebno sa medijske strane (ni meni licno ovo finale nije bilo zanimljivo). Playoff u celini je bio odlican, ako izuzmemo pomenutu zavrsnicu. Tja, sada treba docekati pocetak nove sezone. Edited November 3, 20213 yr by Miljenko
November 29, 20213 yr jaki potpisi padaju ovih dana. sercer je met za 130m za 3 godine steven marz u cardinalsima ray u marinersima 115m za 5 god gausman u torontu avisail garcia u marlinsima semien u texasu starling marte u metsima, canha takodje wacha ured sox
March 11, 20223 yr Vidim da je playoff prosiren na 2 puta po 6 timova (po dva najbolja su slobodna na startu, te tzv. wild card runda na 2 dobijena meca). DH je uveden i u NL, fino.
April 8, 20222 yr nyy vs red sox, idealan pocetak vikenda sercer se vrava u wsh, bice i to zanimljivo
April 8, 20222 yr Stabilizovase se Cole i Eovaldi, mada nisam ocekivao da ce Yankees povuci startera nakon 68 piceva (sigurno je imao pitch count na 70-75, no ipak).
April 8, 20222 yr Grrr, lepo bilo i sad Nola popusi 3 run HR...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk