Miljenko Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 (edited) Ipak Atlanta uzima WS, 4-2 u pobedama. Ovo je drugi put, u prethodne 3 sezone, da trofej uzima tim, koji je imao slabasan regularni deo (da ne kazem da su imali srece, sto su u pravo vreme usli u formu, no na to mi stvarno lici). Bilo je bar 10 boljih timova (ne racunajuci Marinerse). Na stranu sto bi Astros-Dodgers serija bila mnogo atraktivnija, posebno sa medijske strane (ni meni licno ovo finale nije bilo zanimljivo). Playoff u celini je bio odlican, ako izuzmemo pomenutu zavrsnicu. Tja, sada treba docekati pocetak nove sezone. Edited November 3, 2021 by Miljenko
Strahan Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 jaki potpisi padaju ovih dana. sercer je met za 130m za 3 godine steven marz u cardinalsima ray u marinersima 115m za 5 god gausman u torontu avisail garcia u marlinsima semien u texasu starling marte u metsima, canha takodje wacha ured sox 1
Strahan Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Seager ranger 325m texas je za 2 igraca dao pola miliona
Miljenko Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 Vidim da je playoff prosiren na 2 puta po 6 timova (po dva najbolja su slobodna na startu, te tzv. wild card runda na 2 dobijena meca). DH je uveden i u NL, fino.
Strahan Posted April 7, 2022 Posted April 7, 2022 najzad je dosao i taj dan opcija na mlb.tv pregame show je vrhunska 1
Strahan Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 nyy vs red sox, idealan pocetak vikenda sercer se vrava u wsh, bice i to zanimljivo
Miljenko Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Stabilizovase se Cole i Eovaldi, mada nisam ocekivao da ce Yankees povuci startera nakon 68 piceva (sigurno je imao pitch count na 70-75, no ipak).
Grandilof Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Grrr, lepo bilo i sad Nola popusi 3 run HR...Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Recommended Posts