kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 (edited) 28 minutes ago, Antagonist said: Šta mislite o All season gumama? Došlo mi vreme za kupovinu letnjih guma, pa se razmišljam da uzmem All season i rešim se obaveza menjanja i balansiranja dvaput godišnje. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk ako se ne vereš zimi po vrletima all season je dobar izbor stop vulkanizerskoj mafiji Edited April 12, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
renne Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 Ja imam all season, Bridgstone (ne znam tačnu oznaku), došle fabrički uz auto, više sam nego zadovoljan tom kombinacijom
Ted Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 19 hours ago, Antagonist said: Šta mislite o All season gumama? Došlo mi vreme za kupovinu letnjih guma, pa se razmišljam da uzmem All season i rešim se obaveza menjanja i balansiranja dvaput godišnje. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk mislim sve najbolje. na Pežou sam ih terao tri godine. nema problema. bio po Grčkoj leti, bio na Zlatiboru jedne zime, vozao se po Srbiji i okolnim zemljama u različim vremenskim uslovima, vozio normalno. čak i nisu bile premium marka. ionako od zime imamo sve manje, a ja zimovanja i ne volim i retko se lomatam po planinama zimi. sad na Opelu imam zimske i čim se vratim sa puta (početkom maja) stavljam all season. neću više da se jebavam sa menjanjem i čuvanjem guma, niti imam nameru da pucam 1000e i nabavljam još četiri felne. all season, trajaće jedno tri godine sa mojom kilometražom, kad prođe, stavljaj nove i ćao.
gone fishing Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 slika govori više od reči - imho dobar test ponašanja različitih tipova guma na različitim podlogama i temperaturama 3
maheem Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Vulkanizer vs maheem, ponedeljak jutro: - gde da montiram nove gume? - gde ih obično montiraš? - na prednje - onda ih stavi na zadnje 1 5
ducca Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 On 12.4.2022. at 23:01, Antagonist said: Šta mislite o All season gumama? Došlo mi vreme za kupovinu letnjih guma, pa se razmišljam da uzmem All season i rešim se obaveza menjanja i balansiranja dvaput godišnje. Pogledaj malo par strana unazad, bilo je priče o All Seasonkama. Ja sam ih uzeo pre godinu dana i pregurao i leto i potop na autoputu i zimu sa snegom bez ikakvih problema, i to Tigar koje su tipa najjeftinije. Ako ti je vožnja gradska tipa 90% nećeš imati problema.
đorđe geprat Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 pre mesec i nešto dana stavio sam letnje sava intensa. meni koji nisam ništa naročito vozač su mi baš dobre. ili je to možda samo zato što su skinute wintere.
askeladden Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 Mora da menjam sve 4 letnje gume.A palo mi u isto vreme sa velikim servisom.Lepota 1
maheem Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 Hihihi hvala na podsecanju. Veliki servis i dve nove letnje treba da kupim 1
ducca Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Kako je prošla ekipa sa ranoletnjim gumama u utorak? All-seasonke zakon samo da dodam 4
Valk Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 1 hour ago, ducca said: All-seasonke zakon samo da dodam
Constantin Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Kemoimpex....ništa se ne baca. Ne znam da li bi je uzeo i za rezevnu....
nisam ja Posted June 5, 2023 Posted June 5, 2023 Jao trebaju mi neke gume. Kontao sam te olsizonke, al da ne ostavim bubreg. Dajte neki link ili preporuku za neku gumaru u ns. A i servis, sad shvatam veliki @nesha taxista
Recommended Posts