Jump to content
IGNORED

Letnje gume

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted (edited)
28 minutes ago, Antagonist said:

Šta mislite o All season gumama?
Došlo mi vreme za kupovinu letnjih guma, pa se razmišljam da uzmem All season i rešim se obaveza menjanja i balansiranja dvaput godišnje.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

ako se ne vereš zimi po vrletima all season je dobar izbor

stop vulkanizerskoj mafiji

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted

Ja imam all season, Bridgstone (ne znam tačnu oznaku), došle fabrički uz auto, više sam nego zadovoljan tom kombinacijom

Posted
19 hours ago, Antagonist said:

Došlo mi vreme za kupovinu letnjih guma, pa se razmišljam da uzmem All season i rešim se obaveza menjanja i balansiranja dvaput godišnje.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

mislim sve najbolje. na Pežou sam ih terao tri godine. nema problema. bio po Grčkoj leti, bio na Zlatiboru jedne zime, vozao se po Srbiji i okolnim zemljama u različim vremenskim uslovima, vozio normalno. čak i nisu bile premium marka.

ionako od zime imamo sve manje, a ja zimovanja i ne volim i retko se lomatam po planinama zimi.

sad na Opelu imam zimske i čim se vratim sa puta (početkom maja) stavljam all season. neću više da se jebavam sa menjanjem i čuvanjem guma, niti imam nameru da pucam 1000e i nabavljam još četiri felne. all season, trajaće jedno tri godine sa mojom kilometražom, kad prođe, stavljaj nove i ćao.

Posted

slika govori više od reči

- imho dobar test ponašanja različitih tipova guma na različitim podlogama i temperaturama

mokro kočenje.jpg

krug po snegu.jpg

kočenje suvo.jpg

• +1 3
Posted

Vulkanizer vs maheem, ponedeljak jutro:

- gde da montiram nove gume?

- gde ih obično montiraš?

- na prednje

- onda ih stavi na zadnje

• +1 1
  • Haha 5
Posted
On 12.4.2022. at 23:01, Antagonist said:

Pogledaj malo par strana unazad, bilo je priče o All Seasonkama. Ja sam ih uzeo pre godinu dana i pregurao i leto i potop na autoputu i zimu sa snegom bez ikakvih problema, i to Tigar koje su tipa najjeftinije. Ako ti je vožnja gradska tipa 90% nećeš imati problema. 

• 2 months later...
Posted

pre mesec i nešto dana stavio sam letnje sava intensa. meni koji nisam ništa naročito vozač su mi baš dobre. ili je to možda samo zato što su skinute wintere.

• 9 months later...
Posted

Mora da menjam sve 4 letnje  gume.A palo mi u isto vreme sa velikim servisom.Lepota

• Wub 1
Posted

Hihihi hvala na podsecanju. Veliki servis i dve nove letnje treba da kupim :frust:

• +1 1
Posted

Kako je prošla ekipa sa ranoletnjim gumama u utorak? :D

All-seasonke zakon samo da dodam :nobles:

• +1 4
Posted

Fenomenalno, GoodYear je zakon [emoji16]

Posted
1 hour ago, ducca said:

All-seasonke zakon samo da dodam :nobles:

21F27D6E-3C93-4CB2-84AF-BA1EA2640971.jpeg.53d27d982870904ec2b3d23aefb78caf.jpeg

Posted

Kemoimpex....ništa se ne baca. Ne znam da li bi je uzeo i za rezevnu....

spacer.png

• 1 month later...
Posted

Jao trebaju mi neke gume. 

Kontao sam te olsizonke, al da ne ostavim bubreg. Dajte neki link ili preporuku za neku gumaru u ns. 

A i servis, sad shvatam veliki :cry:

@nesha taxista