Mil@n Posted August 19, 2021 Author Posted August 19, 2021 Moram da se osvrnem na preporuke za Hunters... Nisam nešto oduševljen... Nekako me sama tematika toliko ne intrigira, no glavni je problem sterilnost likova i 0 hemije, intrige, zanimljivosti između bilo koga od njih. Sami huntersi su poprilično dosadni pojedinačno, praktično svaki od njih, pogotovu stariji par. Nisam siguran da bih preporučio nekome, verovatno ima u svakom momentu nešto bolje da se iskopa...
jms_uk Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 https://www.wired.co.uk/article/best-shows-amazon-prime 39 of the best Amazon Prime series right now39 of the best Amazon Prime series right now 1
DrIlic Posted August 27, 2021 Posted August 27, 2021 Ja se navukao na The Boys, evo na polovini s2 sam. Predobra serija, preporuke! Na nasem Prime-u je dostupna i Hulu serija Nine Perfect Strangers. Svakog petka izlazi po jedna ep. 1
Mil@n Posted August 27, 2021 Author Posted August 27, 2021 Lomim se oko boys, daću šansu. Samo da završim documentary o Tedu Bandiju.
Rowanoke Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 16 hours ago, DrIlic said: Ja se navukao na The Boys, evo na polovini s2 sam. Predobra serija, preporuke! Na nasem Prime-u je dostupna i Hulu serija Nine Perfect Strangers. Svakog petka izlazi po jedna ep. Bas me nervira lazan ruski akcenat Nikol Kidman 2
Amos Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 20 minutes ago, Rowanoke said: Bas me nervira lazan ruski akcenat Nikol Kidman Zato je Melisa Mekarti sjajna, a i ona sto glumi Avu Karabatic se uzivela u ulogu
Rowanoke Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 44 minutes ago, Mos said: Zato je Melisa Mekarti sjajna, a i ona sto glumi Avu Karabatic se uzivela u ulogu Ma ta zapravo kopira jednu glumicu iz Shit Creek serije, kanadske bila je jako popularna serija Alexis Rose kopira, manirizme, sve sve uzela iz tog lika. Svi su dobri.
Halvard Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 1 hour ago, Rowanoke said: Bas me nervira lazan ruski akcenat Nikol Kidman Užasan je, baš para uši i na momente skoro izbacuje iz scene. Uopšte mi je ona najslabija karika u seriji, i po glumi i kao lik. Melisa Mekarti uopšte nije toliko iritantna. Šta znam, meni serija nije toliko negledljiva kakvom ju je mahom predstavila kritika, može da prođe, ali jeste prilično plitka.
Rowanoke Posted August 28, 2021 Posted August 28, 2021 3 hours ago, Halvard said: Užasan je, baš para uši i na momente skoro izbacuje iz scene. Uopšte mi je ona najslabija karika u seriji, i po glumi i kao lik. Melisa Mekarti uopšte nije toliko iritantna. Šta znam, meni serija nije toliko negledljiva kakvom ju je mahom predstavila kritika, može da prođe, ali jeste prilično plitka. Nije plitka, nego ljudi ne vole kada producent i glumi. Mislim da previse porede sa White Lotusom pa zato
bebaguza Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 On 2.9.2021. at 19:18, goofs said: Ne znam sta da mislim, mirise na shadow and bone, previse ispeglano, cisto, koloritno, namesteno. Naravno, na kraju ce da presudi kako je napisano/adaptirano i mogu li ova deca da iznesu uloge.
goofs Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Ja ne dajem pet para na ovaj trailer, da ne znam o cemu se radi u seriji ne bi me privukao da gledam. Ali gledace se svakako, bar ta prva sezona.
Amos Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 (edited) Ako je ovo Moiraine, odličan kast. Rand i Mat mi se već ne dopadaju, Perin može da prodje. Ne smem ni da zamislim koje PC čudo će napraviti od Nynaeve. Edited September 3, 2021 by Mos
Recommended Posts