black mirror Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 14 hours ago, Mil@n said: Ladno nisi pustio Mrs Maisel. Nemoj da pitaš za savet nikad više! e pa zaboravio si da objasnis ono najvaznije da ima dobrih riba
Skyhighatrist Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 7 hours ago, Mos said: Bukvalno ti je bolje da tih sat ipo vremena gledas sa prozora u zvezde Apsolutno.
goofs Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Ehm, koja budalastina sa malim iz parks & recs? Ko je mali, onaj indus?
Mil@n Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 Krenuo sam da gledam upload i skroz je ok, za sada. Ali ne znam šta da gledam posle, pošto imam prime još tipa 25 dana i naravno da moram da ga iscedim.
Amos Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 23 minutes ago, goofs said: Ehm, koja budalastina sa malim iz parks & recs? Ko je mali, onaj indus? Putovanje kroz vreme sa Kris Pratom.
Ros Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 1 hour ago, Mil@n said: Krenuo sam da gledam upload i skroz je ok, za sada. Ali ne znam šta da gledam posle, pošto imam prime još tipa 25 dana i naravno da moram da ga iscedim. probaj da nadjes "Halt and Catch Fire"
jms_uk Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 Apsolutno.Hvala!I @Mos istoSent from my iPhone using Tapatalk
Mil@n Posted August 2, 2021 Author Posted August 2, 2021 On 29.7.2021. at 20:38, Ros said: a Hunters sa Al Pacinom? To ima, mogao bih. Nije mi delovalo obećavajuće, valja? Počeo sam Modern Love. Koncept svaka priča za sebe, bio sam jako skeptičan jer volim da se vežem sa likovima, ali svaka od dosadašnje 4 epizode je dobra. Mnogo odrade na tom planu za samo cca 30ak minuta. Dobro je.
Ros Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 9 hours ago, Mil@n said: To ima, mogao bih. Nije mi delovalo obećavajuće, valja? Počeo sam Modern Love. Koncept svaka priča za sebe, bio sam jako skeptičan jer volim da se vežem sa likovima, ali svaka od dosadašnje 4 epizode je dobra. Mnogo odrade na tom planu za samo cca 30ak minuta. Dobro je. meni se hunters dopao. imaju al pacina, sto je vec veliki plus. poslednji minut serije je malo mozda too much, ali ok
DrIlic Posted August 18, 2021 Posted August 18, 2021 Meni Tomorrow War bio dobar za ubijanje vremena. Nista dobro ili lose. Jolt nisam ni gledao.
Recommended Posts