mlatko Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Clarkson's Farm! [emoji4] Odlicna zajebancija. A i GT se vraca sa specijalnom epizodom iz Skotske 30 jula. Fino kotrlja, odlično prikazan realističan FarmvilleInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 6 hours ago, ToniAdams said: hm, milan voli vikinge a pokojni ruksin midsomer...ok, ovo drugo je po stripu, moglo bi da valja. aj bacim pogled. al generalno im nije produkcija na nekom hbo nivou. e jbg, po tom kriterumu ćeš morati i scorsesea da otpišeš oke je i mrs maisel, mada je milanče malo previše uzbuđen. treća sezona je slabija od prve dve 1
jms_uk Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Niposto gledati Tomorrow’s War - kakav krsh od filma. Nije cak ni neki za odmaranje mozga - samo je los. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 (edited) ima na amazonu i upload, nova serija grega danielsa (the office, p&r) koja je ono vrlo solidna za prvu sezonu. ima i undone koji je bio skroz zanimljiv, homecoming (mada drugu sezonu nisam ni pokušao jer ne razumem čemu), sneaky pete sam nešto malo gledao ali ima ko voli, gledao sam i the wilds ali to ne znam ni sam zašto, jer sam tinejdžerka valjda, vi i ne morate...generalno je moj utisak da amazon produkcija nije krš, samo prime video ne može ni da priđe netflixu po veličini kataloga. edit - ima taman toliko ni da se gasi pretplata ni da se dati novci isplate Edited July 22, 2021 by Pokojni Ruxin
goofs Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Takodje na Amazonu u novembru stize Tocak vremena, otprilike generalna proba za Lotr
black mirror Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 On 22.7.2021. at 2:51, ToniAdams said: jel ima neka amazon oridjidji serija, mimo bojsa, a da nije sralje? electrtic dreams, dobar je i a very english scandal i naravno bosch u slucaju da nisi gledao On 22.7.2021. at 2:53, Mil@n said: Marvelous Mrs Maisel, neopisiva jebačina keve od serije. Toliko je dobra da nijedna druga amazonova nije zavrednela u isti post sa njom (doduše, nema ih nešto puno za preporučiti). Puštaj, gledaj, i opušteno, ako ti se ne sviđa, do tebe je. +1000 2
ToniAdams Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 na pola sam electric dreams, prilicno solidno, hvala na preporuci. svakako mi je bolje nego poslednjih par sezona blek mirora. 1
jms_uk Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Je li gledao neko Jolt, ili da sacuvam tih sat i po za nesto drugo?
Lord Stef Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 On 22.7.2021. at 12:21, dragance said: Clarkson's Farm! Odlicna zajebancija. A i GT se vraca sa specijalnom epizodom iz Skotske 30 jula. Kad smo kod bivsih Top Gear ljudi, James May- our man in Japan je meni bila super.
goofs Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 ^^ Ja se penalio da gledam, ali su ga neki renomirani samoproklemovani YT kriticari opljuvali, pa mi se sad nesto ne da. Inace, bas su mu ga dali sa ovim zenski-John-Wick filmovima u poslednje vreme, na Netflixu je izasao Gunpowder Milkshake (solidan), a uskoro izlazi i The Protege. Zaplet isti kod sva tri.
jms_uk Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 I ja odustao za veceras. Gunpowder Milkshake sam gledao, nije bio los.
Mil@n Posted July 29, 2021 Author Posted July 29, 2021 On 25.7.2021. at 21:45, ToniAdams said: na pola sam electric dreams, prilicno solidno, hvala na preporuci. svakako mi je bolje nego poslednjih par sezona blek mirora. Ladno nisi pustio Mrs Maisel. Nemoj da pitaš za savet nikad više! 1 1
Amos Posted July 29, 2021 Posted July 29, 2021 On 25.7.2021. at 22:02, jms_uk said: Je li gledao neko Jolt, ili da sacuvam tih sat i po za nesto drugo? Bukvalno ti je bolje da tih sat ipo vremena gledas sa prozora u zvezde ili odradis sebi kompletan pedikir i manikir. Film je gori cak i od one budalastine sa malim iz Parks&Rec. 1
Recommended Posts