Jump to content
IGNORED

Parkiranje po trotoarima, nezaustavljanje na pesackim prelazima i sl.

Venom

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

pojavili su se neki aktivisti u bloku 44 sa nalepnicama bahato parkiram

kako da dođem do njih

možda @Frank Pembleton zna

A šta te zanima? Da te ubacujem u viber grupu to ti ne treba?

Posted

ne oću nalepnice

spreman sam i da platim

:srdoc:

• Vojvodo,serdare 1
Posted
13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne oću nalepnice

spreman sam i da platim

Okej ajde kontaktiraću ih pa javljam...

• Hvala 1
Posted
36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne oću nalepnice

spreman sam i da platim

E na tim nalepnicama piše "blok 44" pa ne znam da li ti igara? Šaljem ti kontakt svakako.

Posted (edited)

ma video sam

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted
2 hours ago, I*m with the pilots said:

Ja sam vise za one sa slalomom

Ti ides svakog dana na posao kolima? Iz mog iskustva i secanja Bec ima dobar GSP a i mozes mnogo bajsem..?

Od kuce do posla sa kratkim pit stopom (skola i vrtic) u jednom pravcu:

• Auto: 25 min + 3 min dok ih istovarim
  • Prevoz: 1:30 min
  • Bicikl: 50 min

Ali biciklo ne dolazi u obzir zbog gubljenja vremena na poslu za tusiranje i presvlacenje, vannastavnh aktivnosti, brda u povratku.

Prevoz je dobar trenutno samo oko uzeg centra. Sve ostalo se prilicno raspada i apsolutno je nepouzdano pogotovo zimi.

Zena koristi prevoz i zadnja 2 meseca nijedno prevozno sredstvo nije postovalo nijednom raspored. Cak ni slucajno.

Ogroman broj vozaca je otisao u penziju. Ovi novi sto pocnu u 90% slucajeva napustaju posle 3 meseca  jer dobijaju najgore rute i termine.

Na novom poslu od marta cu imati dobru liniju sa SBahnom pa cu probati.

• +1 1
  • Hvala 1
  • Tužno 1
Posted

od vozača suv-a jedino su gori vozači smarta

y4mm-YPR75-NXkkdz6m-YGeirnw-E7-U.jpg

Posted

Pa bar smart nije tezak auto - moglo bi ga nekoliko ljudi pomeriti...

• +1 5
Posted
15 hours ago, bags said:

Od kuce do posla sa kratkim pit stopom (skola i vrtic) u jednom pravcu:

• Auto: 25 min + 3 min dok ih istovarim
  • Prevoz: 1:30 min
  • Bicikl: 50 min

Ali biciklo ne dolazi u obzir zbog gubljenja vremena na poslu za tusiranje i presvlacenje, vannastavnh aktivnosti, brda u povratku.

Prevoz je dobar trenutno samo oko uzeg centra. Sve ostalo se prilicno raspada i apsolutno je nepouzdano pogotovo zimi.

Zena koristi prevoz i zadnja 2 meseca nijedno prevozno sredstvo nije postovalo nijednom raspored. Cak ni slucajno.

Ogroman broj vozaca je otisao u penziju. Ovi novi sto pocnu u 90% slucajeva napustaju posle 3 meseca  jer dobijaju najgore rute i termine.

Na novom poslu od marta cu imati dobru liniju sa SBahnom pa cu probati.

Porazavajuce :/

Moj je poznanik dugo ziveo u..u..Arli? Alterli? Stao mi je mozak. Odatle je bila metro linija, i on se tako kretao kroz grad i do posla (dobro, nije ni posedovao auto), i po njemu je GSP bio jako dobar. (To je bilo pre jedno 15 godina)

Jedna drugarica ovde kombinuje bajs i S-Bahn, taman tako placa i nizu tarifu

Posted

@I*m with the pilots

Evo baci o carsaf na temi o Becu. :)

Ta Alterlaa je neverovatno mesto. Ima ovde vise o tome Wohnpark Alterlaa – Wikipedia.

On koristi U6 koji se pretvorio ( doduse uvek je i bio) u najgoru liniju bilo kog sredstva javnog prevoza u gradu.

Redovna pojava su narkomani, potpuno goli cudaci, prostituke, pijanci a kad pomesas jos turske i nase radnicke krajeva, pa dodas i da je glavna bolnica ( uz to i centar za lecenje hiv+) na toj liniji dobijes blago receno zivopisno iskustvo. 

• +1 1
Posted

Bar nema japija.

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Oni stoje u svojim mini cabrio paralelno u guzvi. :)

• +1 1
Posted
1 hour ago, bags said:

@I*m with the pilots

Evo baci o carsaf na temi o Becu. :)

Ta Alterlaa je neverovatno mesto. Ima ovde vise o tome Wohnpark Alterlaa – Wikipedia.

On koristi U6 koji se pretvorio ( doduse uvek je i bio) u najgoru liniju bilo kog sredstva javnog prevoza u gradu.

Redovna pojava su narkomani, potpuno goli cudaci, prostituke, pijanci a kad pomesas jos turske i nase radnicke krajeva, pa dodas i da je glavna bolnica ( uz to i centar za lecenje hiv+) na toj liniji dobijes blago receno zivopisno iskustvo. 

:help:

//Ne secam se takvih grozota iz U6 tada, nekoliko dana sam ga koristila kad sam bila kod njega.

Posted
19 hours ago, Shan Jan said:

Ah, prejadna - morala je! :cry4:

Hoću reći, nikada ne bih ovo uradio, ali nemam previše osude u sebi za onog ko je ovo uradio.

• +1 4