Frank Pembleton Posted January 30 Posted January 30 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: pojavili su se neki aktivisti u bloku 44 sa nalepnicama bahato parkiram kako da dođem do njih možda @Frank Pembleton zna A šta te zanima? Da te ubacujem u viber grupu to ti ne treba?
Frank Pembleton Posted January 30 Posted January 30 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne oću nalepnice spreman sam i da platim Okej ajde kontaktiraću ih pa javljam... 1
Frank Pembleton Posted January 30 Posted January 30 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne oću nalepnice spreman sam i da platim E na tim nalepnicama piše "blok 44" pa ne znam da li ti igara? Šaljem ti kontakt svakako.
kud u maglu Simoviću Posted January 30 Posted January 30 (edited) ma video sam Edited January 30 by kud u maglu Simoviću
bags Posted January 30 Posted January 30 2 hours ago, I*m with the pilots said: Ja sam vise za one sa slalomom Ti ides svakog dana na posao kolima? Iz mog iskustva i secanja Bec ima dobar GSP a i mozes mnogo bajsem..? Od kuce do posla sa kratkim pit stopom (skola i vrtic) u jednom pravcu: Auto: 25 min + 3 min dok ih istovarim Prevoz: 1:30 min Bicikl: 50 min Ali biciklo ne dolazi u obzir zbog gubljenja vremena na poslu za tusiranje i presvlacenje, vannastavnh aktivnosti, brda u povratku. Prevoz je dobar trenutno samo oko uzeg centra. Sve ostalo se prilicno raspada i apsolutno je nepouzdano pogotovo zimi. Zena koristi prevoz i zadnja 2 meseca nijedno prevozno sredstvo nije postovalo nijednom raspored. Cak ni slucajno. Ogroman broj vozaca je otisao u penziju. Ovi novi sto pocnu u 90% slucajeva napustaju posle 3 meseca jer dobijaju najgore rute i termine. Na novom poslu od marta cu imati dobru liniju sa SBahnom pa cu probati. 1 1 1
jms_uk Posted January 30 Posted January 30 Pa bar smart nije tezak auto - moglo bi ga nekoliko ljudi pomeriti... 5
I*m with the pilots Posted January 31 Posted January 31 15 hours ago, bags said: Od kuce do posla sa kratkim pit stopom (skola i vrtic) u jednom pravcu: Auto: 25 min + 3 min dok ih istovarim Prevoz: 1:30 min Bicikl: 50 min Ali biciklo ne dolazi u obzir zbog gubljenja vremena na poslu za tusiranje i presvlacenje, vannastavnh aktivnosti, brda u povratku. Prevoz je dobar trenutno samo oko uzeg centra. Sve ostalo se prilicno raspada i apsolutno je nepouzdano pogotovo zimi. Zena koristi prevoz i zadnja 2 meseca nijedno prevozno sredstvo nije postovalo nijednom raspored. Cak ni slucajno. Ogroman broj vozaca je otisao u penziju. Ovi novi sto pocnu u 90% slucajeva napustaju posle 3 meseca jer dobijaju najgore rute i termine. Na novom poslu od marta cu imati dobru liniju sa SBahnom pa cu probati. Porazavajuce :/ Moj je poznanik dugo ziveo u..u..Arli? Alterli? Stao mi je mozak. Odatle je bila metro linija, i on se tako kretao kroz grad i do posla (dobro, nije ni posedovao auto), i po njemu je GSP bio jako dobar. (To je bilo pre jedno 15 godina) Jedna drugarica ovde kombinuje bajs i S-Bahn, taman tako placa i nizu tarifu
bags Posted January 31 Posted January 31 @I*m with the pilots Evo baci o carsaf na temi o Becu. Ta Alterlaa je neverovatno mesto. Ima ovde vise o tome Wohnpark Alterlaa – Wikipedia. On koristi U6 koji se pretvorio ( doduse uvek je i bio) u najgoru liniju bilo kog sredstva javnog prevoza u gradu. Redovna pojava su narkomani, potpuno goli cudaci, prostituke, pijanci a kad pomesas jos turske i nase radnicke krajeva, pa dodas i da je glavna bolnica ( uz to i centar za lecenje hiv+) na toj liniji dobijes blago receno zivopisno iskustvo. 1
I*m with the pilots Posted January 31 Posted January 31 1 hour ago, bags said: @I*m with the pilots Evo baci o carsaf na temi o Becu. Ta Alterlaa je neverovatno mesto. Ima ovde vise o tome Wohnpark Alterlaa – Wikipedia. On koristi U6 koji se pretvorio ( doduse uvek je i bio) u najgoru liniju bilo kog sredstva javnog prevoza u gradu. Redovna pojava su narkomani, potpuno goli cudaci, prostituke, pijanci a kad pomesas jos turske i nase radnicke krajeva, pa dodas i da je glavna bolnica ( uz to i centar za lecenje hiv+) na toj liniji dobijes blago receno zivopisno iskustvo. //Ne secam se takvih grozota iz U6 tada, nekoliko dana sam ga koristila kad sam bila kod njega.
zorglub Posted January 31 Posted January 31 19 hours ago, Shan Jan said: Jel ovo KUMS bio u Rakovici? Ah, prejadna - morala je! Hoću reći, nikada ne bih ovo uradio, ali nemam previše osude u sebi za onog ko je ovo uradio. 4
Recommended Posts