Frank Pembleton Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: pojavili su se neki aktivisti u bloku 44 sa nalepnicama bahato parkiram kako da dođem do njih možda @Frank Pembleton zna A šta te zanima? Da te ubacujem u viber grupu to ti ne treba?
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 ne oću nalepnice spreman sam i da platim 1
Frank Pembleton Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne oću nalepnice spreman sam i da platim Okej ajde kontaktiraću ih pa javljam... 1
Frank Pembleton Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne oću nalepnice spreman sam i da platim E na tim nalepnicama piše "blok 44" pa ne znam da li ti igara? Šaljem ti kontakt svakako.
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 (edited) ma video sam Edited January 30, 2024 by kud u maglu Simoviću
bags Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 2 hours ago, I*m with the pilots said: Ja sam vise za one sa slalomom Ti ides svakog dana na posao kolima? Iz mog iskustva i secanja Bec ima dobar GSP a i mozes mnogo bajsem..? Od kuce do posla sa kratkim pit stopom (skola i vrtic) u jednom pravcu: Auto: 25 min + 3 min dok ih istovarim Prevoz: 1:30 min Bicikl: 50 min Ali biciklo ne dolazi u obzir zbog gubljenja vremena na poslu za tusiranje i presvlacenje, vannastavnh aktivnosti, brda u povratku. Prevoz je dobar trenutno samo oko uzeg centra. Sve ostalo se prilicno raspada i apsolutno je nepouzdano pogotovo zimi. Zena koristi prevoz i zadnja 2 meseca nijedno prevozno sredstvo nije postovalo nijednom raspored. Cak ni slucajno. Ogroman broj vozaca je otisao u penziju. Ovi novi sto pocnu u 90% slucajeva napustaju posle 3 meseca jer dobijaju najgore rute i termine. Na novom poslu od marta cu imati dobru liniju sa SBahnom pa cu probati. 1 1 1
jms_uk Posted January 30, 2024 Posted January 30, 2024 Pa bar smart nije tezak auto - moglo bi ga nekoliko ljudi pomeriti... 5
I*m with the pilots Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 15 hours ago, bags said: Od kuce do posla sa kratkim pit stopom (skola i vrtic) u jednom pravcu: Auto: 25 min + 3 min dok ih istovarim Prevoz: 1:30 min Bicikl: 50 min Ali biciklo ne dolazi u obzir zbog gubljenja vremena na poslu za tusiranje i presvlacenje, vannastavnh aktivnosti, brda u povratku. Prevoz je dobar trenutno samo oko uzeg centra. Sve ostalo se prilicno raspada i apsolutno je nepouzdano pogotovo zimi. Zena koristi prevoz i zadnja 2 meseca nijedno prevozno sredstvo nije postovalo nijednom raspored. Cak ni slucajno. Ogroman broj vozaca je otisao u penziju. Ovi novi sto pocnu u 90% slucajeva napustaju posle 3 meseca jer dobijaju najgore rute i termine. Na novom poslu od marta cu imati dobru liniju sa SBahnom pa cu probati. Porazavajuce :/ Moj je poznanik dugo ziveo u..u..Arli? Alterli? Stao mi je mozak. Odatle je bila metro linija, i on se tako kretao kroz grad i do posla (dobro, nije ni posedovao auto), i po njemu je GSP bio jako dobar. (To je bilo pre jedno 15 godina) Jedna drugarica ovde kombinuje bajs i S-Bahn, taman tako placa i nizu tarifu
bags Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 @I*m with the pilots Evo baci o carsaf na temi o Becu. Ta Alterlaa je neverovatno mesto. Ima ovde vise o tome Wohnpark Alterlaa – Wikipedia. On koristi U6 koji se pretvorio ( doduse uvek je i bio) u najgoru liniju bilo kog sredstva javnog prevoza u gradu. Redovna pojava su narkomani, potpuno goli cudaci, prostituke, pijanci a kad pomesas jos turske i nase radnicke krajeva, pa dodas i da je glavna bolnica ( uz to i centar za lecenje hiv+) na toj liniji dobijes blago receno zivopisno iskustvo. 1
bags Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 Oni stoje u svojim mini cabrio paralelno u guzvi. 1
I*m with the pilots Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 1 hour ago, bags said: @I*m with the pilots Evo baci o carsaf na temi o Becu. Ta Alterlaa je neverovatno mesto. Ima ovde vise o tome Wohnpark Alterlaa – Wikipedia. On koristi U6 koji se pretvorio ( doduse uvek je i bio) u najgoru liniju bilo kog sredstva javnog prevoza u gradu. Redovna pojava su narkomani, potpuno goli cudaci, prostituke, pijanci a kad pomesas jos turske i nase radnicke krajeva, pa dodas i da je glavna bolnica ( uz to i centar za lecenje hiv+) na toj liniji dobijes blago receno zivopisno iskustvo. //Ne secam se takvih grozota iz U6 tada, nekoliko dana sam ga koristila kad sam bila kod njega.
zorglub Posted January 31, 2024 Posted January 31, 2024 19 hours ago, Shan Jan said: Jel ovo KUMS bio u Rakovici? Ah, prejadna - morala je! Hoću reći, nikada ne bih ovo uradio, ali nemam previše osude u sebi za onog ko je ovo uradio. 4
Recommended Posts