Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted
58 minutes ago, pbg12345 said:

a ja genije mozgam zasto nema utakmica nocas :D :isuse:

esi gledao kingse nocas?

sto bi bujaka rekao (nema ga poslednjih dana da izanalizira propalog bogdana :( ) jel bi se sad vec smeli nazvati "po kontenderima"?

bilo bi zanimljivo videti sad predvidjanja za plasman/broj pobed na kraju sezone

mnogo onog sto je delovalo kao izvesno pred sezonu izjalovilo se

Ima jos bujaka ovdje i evo i dalje pisu. Oni koji su se sprdali na svaki Divcev potez. :D

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Brate, svi smo se sprdali na svaki Divcev potez, niko ne bezi od toga.

Posted

I jel sad ispalo da je bio u pravu ili trener cijedi suvu drenovinu? :D

Posted
23 minutes ago, MiddleClass said:

Ima jos bujaka ovdje i evo i dalje pisu. Oni koji su se sprdali na svaki Divcev potez. :D

neka ih samo

iz misje rupe nece smeti izaci kad kingsi uzmu prsten, a divac dobije nagradu za najboljeg gm-a lige :fantom:

3 minutes ago, goofs said:

Brate, svi smo se sprdali na svaki Divcev potez, niko ne bezi od toga.

pa kad je bilo gomila razloga za sprdanje :D

sad to vec izgleda bitno drugacije, koliko je do divca, ostaje da vidimo u narednom periodu

Posted

Fox - koga sam inace kritikovao se dosta popravio, ima on i dalje svoje momente, ali ipak to deluje racionalnije.. Imao sinoc jedno coast to coast monstruozno zakucavanje, ali nije bila cista kontra, vec kroz celu odbranu onako Foxovski, vredi pogledati:)

Koli Stajn u potpunosti nadigrao Gobera, raznovrsniji je igrac od njega...e sad kod Vilija je problem kad ga neko psihicki izbaci iz igre, npr kao onaj drvoseca centar Lejkersa, i jos par tekmi je imao na tu foru u zadnjih 5-6, kad previse licno shvati taj matchup ume da ide iz greske u gresku..

Ostali sinoc bas onako kako i treba da igraju i kako se i ocekuje..Shump je definitivno najbolji defence igrac u timu, Bogi, Badi, |Bjelica sa poenima u rukama... Bagli dobija vecu minutazu, i pokazuje da je i zasluzuje, vidim komentatori se bas pale na njega (obozavam kad uhvatim link Sports California kad smo vec kod komentarisanja)..

Fali tu mozda malo bolji back up plej i centar, kao nekada Bobi Dzekson i Skot Polard, ali i ovako su bar meni fenomenalni za gledanje :)

Posted
5 hours ago, MiddleClass said:

Hah, pa nije to isto, ako se sprdalo na Divčev račun to nije zato što je on igrao u Partizanu/Zvezdi ko što je bujakin modus operandi

Posted

Mogao bi Sakramento da uhvati u nedelju GSW na umornoj nozi jer igraju back-to-back kod kuce nakon Portlanda.

Posted
1 hour ago, theanswer said:

Hah, pa nije to isto, ako se sprdalo na Divčev račun to nije zato što je on igrao u Partizanu/Zvezdi ko što je bujakin modus operandi

Ej, jel se izgubila "bitnost" prve petorke u NBA kao u EL? Cini mi se da su Teo i DeKolo ulazili sa klupe cijelu sezonu, a imali su najvecu minutazu naravno. 

Posted
16 minutes ago, MiddleClass said:

Ej, jel se izgubila "bitnost" prve petorke u NBA kao u EL? Cini mi se da su Teo i DeKolo ulazili sa klupe cijelu sezonu, a imali su najvecu minutazu naravno. 

Prve zvezde ne ulaze sa klupe, uvek startuju, e sad ima situacija kad šesti čovek zapravo nije šesti čovek već je više drugi, treći, četvrti čovek i on ima veliku minutažu i završava utakmice. 

Posted (edited)
8 hours ago, Time Crisis said:

Najbolji igrač sinoć

Svaka čast, mislim da treba da mu produže ugovor. :)

p.s. kada sam rekao da treba da ga menjaju, mislio sam da malo daje za pare koje dobija...

Edited by Mil@n
Posted

Je l' samo meni onaj Konli iz Memfisa ne lici na kosarkasa, a covek ga igra...

Bas pogledah Spurse protiv Memfisa..

Posted

Rose dobar i veceras :)

Statsi za mesec Novembar :)
(steta sto se povredio na ovom jednom mecu)

image.thumb.png.efb2df4c501f7dc3ca127e7ac26364f2.png

Posted
On 22.11.2018. at 15:26, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Fox - koga sam inace kritikovao se dosta popravio, ima on i dalje svoje momente, ali ipak to deluje racionalnije.. Imao sinoc jedno coast to coast monstruozno zakucavanje, ali nije bila cista kontra, vec kroz celu odbranu onako Foxovski, vredi pogledati:)

Koli Stajn u potpunosti nadigrao Gobera, raznovrsniji je igrac od njega...e sad kod Vilija je problem kad ga neko psihicki izbaci iz igre, npr kao onaj drvoseca centar Lejkersa, i jos par tekmi je imao na tu foru u zadnjih 5-6, kad previse licno shvati taj matchup ume da ide iz greske u gresku..

Ostali sinoc bas onako kako i treba da igraju i kako se i ocekuje..Shump je definitivno najbolji defence igrac u timu, Bogi, Badi, |Bjelica sa poenima u rukama... Bagli dobija vecu minutazu, i pokazuje da je i zasluzuje, vidim komentatori se bas pale na njega (obozavam kad uhvatim link Sports California kad smo vec kod komentarisanja)..

Fali tu mozda malo bolji back up plej i centar, kao nekada Bobi Dzekson i Skot Polard, ali i ovako su bar meni fenomenalni za gledanje :)

ma fox definitivno postaje igracina i on im je motor ekipe

bilo bi suludo gasiti taj motor :D

samo, kao sto i sam kazes, oni su bas raznovrsni i jednostavno nema razloga da igra 1 na 1 (ili 1na5) svaki napad

ajde sto pre svega sto koliko god dobar bio, ipak i dalje nije taj nivo, a drugo, nije superstar jbg, a to (i) u nba mnogo znaci, nema onu zastitu sudija koju imaju npr harden, embid, pa i jokara u poslednje vreme itd

da, bagli igra 10ak minuta manje nego doncic i ajton, ali opet nije ni tih nesto preko 23 minuta u proseku malo za rukija

dva su razloga za to. prvo sto su rezultatski konkurentni, dalas manje vise, ali u finiksu verujem da slabo ko racuna na po ove seozne, pa ako dodju u situaciju da im je po daleko, sigurno ce dobiti i on jos vecu minutazu

drugi je sto su mu konkurencija bjelica i u sirem smislu koli stajn. jeste on dobar, ali ova dvojica su itekako bitni za ekipu

tako da se svodi na to (sto najcesce i jeste slucaj) da igra zajedno sa bjelicom u petorci, da sustinski njih trojica dele minute na dve visoke pozicije

tu je opet problem sto oni imaju jos dva mlada igraca koji ocekuju kakvu/takvu minutazu

jasno je tu da je ova ekipa planirana bez bjelice, u tom slucaju bi bagli imao 30ak minuta, a ova dvojica (dzajls, labisije ili kako vec)bi zakacila svojih 10+

ali jbg, posto je jasno da im bjelica itekako znaci ovakva je raspodela

ne bih ja bas poredio sa onim sakramentom :D koliko god ovi sad bili simpaticni, ono je bila top 3 (ili top2 u nekom trenutku) ekipa u ligi

meni deluje da najvecu nadogradnju mogu dobiti na 3ci. posto imaju najveci novcani prostor za sledecu sezonu u ligi, a ima nekoliko superstarova slobodnih na toj poziciji, kapiram da ce tako nesto i juriti (lenard bi im legao samo tako npr)

sad jbg, ipak je to sakramento, sta ce uhvatiti videcemo, mada ako nastave ovako rasti, imaju oni solidno talenta vec u ekipi, mozda im i nece trebati superstar, vec eventualno jos jedan dva igraca za rotaciju i da sledece sezone budu potpuno konkurentni

ove sezone, sve i da nastave sa ovakvim reultatima i nekakvim cudom se dokopaju po, falice im ajde iskustva, ali falice im i onaj vrhunski kvalitet, koji po pravilu dodje do izrazaja u po serijama

Posted
On 22.11.2018. at 19:27, MiddleClass said:

odgovorio ti ansver vec, ali da nadopunim :D

ovo sto on pise, padaju mi na pamet gordon iz hjustona, vilijams iz klipersa, pa i bogdan trenutno ima tu ulogu

cini mi se da su pre svega treneri sve vise fleksibilni po tom pitanju

i da im je bitnije da imaju tokom cele utakmice (koliko je to jel moguce) makar jednu napadacku opciju sposobnu da nemilosrdno trpa :D

sa durge strane je americka opterecenost statistikom, rekordima, pickama materinama, pa im je sa te strane jako bitna ta neka uloga startera

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...