arheolog1981 Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Razlog je sukob sa Durentom i svađa u svlačionici sa ostatkom tima zbog odluke da sam završi napad na kraju regularnog dela...Teammates argued with Green over his choice in the final moments to keep the ball instead of passing to Durant for a try at a game-winning shot, sources said. Meanwhile, Green was forceful in defending himself, which helped to escalate the volume in the room, sources said.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Fins fleet Posted November 13, 2018 Posted November 13, 2018 Lepi step backovi Bogdana. Znaci nije lencario u toku leta.
theanswer Posted November 14, 2018 Author Posted November 14, 2018 GS suspendovao Grina za večeras. Navodno su ga napali što nije dodao loptu a on napao Durenta oko free agency-a Bogotac. U isto vreme pazi sad Durentova mama izjavljuje TMZ da Kevin voli Lebrona i Medžika. Da li će Lejkersi od sledeće sezone biti tim protiv koga je najlakše navijati ikad?
Fins fleet Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 (edited) Jokic postuje Hardena i umesto da ga ugura u kos sutira fade away. edit: preuzeo ga je i naredna 2 napada i 0 poena. Prvo je proiasio relativno jednostavan sut, onda je krenuo da ga ugurava, pa su ga udvojili i ovaj se smotao i uvalio kosku saigracu, 2 pasa kasnije TO. Edited November 14, 2018 by Fins fleet
189- Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 1 hour ago, Fins fleet said: Jokic postuje Hardena i umesto da ga ugura u kos sutira fade away. edit: preuzeo ga je i naredna 2 napada i 0 poena. Prvo je proiasio relativno jednostavan sut, onda je krenuo da ga ugurava, pa su ga udvojili i ovaj se smotao i uvalio kosku saigracu, 2 pasa kasnije TO. pa nije bas tako lako protiv hardena na postu
Have_Fun Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Sta bi s Jutom? O.oMiddle, Vucevic pobedio Embida Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
pbg12345 Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 bas ih ubise nego finiks nije iskoristio opciju da produzi bendera i za sledecu sezonu njima treba plej po svaku cenu ne znam da li postoji mogucnost za trejd bender-teo nije da klipersima nesto treba bender, ali im ocigledno ne treba ni teo, a ovaj ima skoro 2m manju platu pred sezonu se pisalo dosta o tome da teodosis zavrsi u finiksu
Apollo Creed Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 1 hour ago, pbg12345 said: bas ih ubise nego finiks nije iskoristio opciju da produzi bendera i za sledecu sezonu njima treba plej po svaku cenu ne znam da li postoji mogucnost za trejd bender-teo nije da klipersima nesto treba bender, ali im ocigledno ne treba ni teo, a ovaj ima skoro 2m manju platu pred sezonu se pisalo dosta o tome da teodosis zavrsi u finiksu Ma baš im treba mrtvi Teo Mislim da će pre da pojure Roziera...
pbg12345 Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 meni je tu bitnije kako ce proci teo nego finiks ali na stranu i to, rozier ima vrednost (ne malu) i sigurno ga boston nece dati tek tako (jesu oni uopste prelomili da ga trejduju, znam da se pominjalo, ali ne vidim da je to bas neophodno) tea sa druge strane mogu dobiti bez da se odricu ovo talenta sto imaju
Apollo Creed Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Mogu dobiti i mene, al im ne trebam. isto važi i za Tea.
pbg12345 Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 e jbg sad mozda nije najidealnije resenje, ali u odnosu na ovo sto imaju bi im on bio veliki napredak plus ima ugovor do kraja sezone, nije da bi se zarobili sa njim narednih 5 godina u slucaju da se pokaze kao promasaj
goofs Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Plus je vec sad evidentno da PO videti nece pa im je svejedno
arheolog1981 Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Dončić Sad tek pogledah highlights... uživanje ga gledati na terenu. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Recommended Posts