theanswer Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 (edited) Kad smo kod toga, neverovatno je koliko Harden koristi ruke u napadu dok igra bez lopte. Mislim nije neverovatno, ali za igrača koji dobija toliko touch faulova.. Kažete da Jokić kuka, ja ne znam kako bih njega onda opisao.. Jokić bar ne gradi svoju igru na izvlačenju faulova.. Edited February 7, 2019 by theanswer
goofs Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 brada, lempron i KD su trenutno najogavniji likovi u ligi, svako iz svojih razloga, mada se KD malo smirio u poslednje vreme. nego, debeli je prvi denverov ol-star ucesnik jos od meloa 2011.
Кристофер Лумумбо Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Sto se kukanja tice tu mi je jokic ubedljivo no.1 u ligi, jos uvek je deriste, procice ga. Nego, dajte neki masan trejd, samo da nije ad u lal.
Kole_No Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 36 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Nego, dajte neki masan trejd, samo da nije ad u lal. Ovaj sa Rendolfom, gde će masniji.
Kurdy Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 barns se snuždio umjesto da se raduje - pa igraće plejof jbt
James Marshall Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Hoće li dati dušu i dupe Međik Lebronu do večeras, kad je krajnji rok, 10 uveče po naški?
theanswer Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 Nema nista od AD trejda. Pelinka je vec dao sve sto ima, NO moze da ima istu tu ponudu na leto, jedini incentive koji moze da ima da sad napravi trejd jeste da se resi neprijatne situacije kako da AD ne igra do kraja sezone za njih a zdrav je. Dosta trejdova se vec desilo, ocekujem da Memfis pomeri ovu dvojicu i to je to. Mark bi u Sarlot trebao, Konli u Jutu ili Finiks. I to je to, mozda neki manji trejd..
189- Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 milwaukee daje cetiri picka druge runde za mirtoica uz jasona smitha i stanleya johnsona za koga su trejdovali juce/prekjuce...
Amos Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Inace, veceras u 1 Lebron i Janis draftuju all-star timove.
arheolog1981 Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 A Mark Gasol izgleda ide u Toronto Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Kurdy Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 čeka se teodosije da negdje pređe,sve ovo ostalo je manje,više nebitno
189- Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 nisam siguran da ce ovo biti dobar trejd za toronto, videcemo..
Recommended Posts