pbg12345 Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 i to kako izgubili mada razumem da ih sve prilicno boli kurac da se cimaju trenutno 2 minutes ago, Timmy said: Drobnjak je u Kingsima? jeste sve nasi ljudi
goofs Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) Danas u 9 po naski je dedlajn, ne znam hoce li se Lejkersi oporaviti od ove papazjanije ako ne dodje do trejda. btw, Barns saznaje o kletoj sudbi edit: Ima i ovde - Lempron kuka kako je ok za timove da trejduju igrace u pola utakmice, ali nije ok za igraca da trazi trejd (u klub koji god hoce/kad god hoce/po mogucstvu kod njega u tim). Budala. Edited February 7, 2019 by goofs
Amos Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 I to samo dan nakon sto je izjavio da njegovi saigraci mozda treba manje da provode vremena na drustvenim mrezama da im to ne bi uticalo na igru
pbg12345 Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 ahaha i on na tekmi saznao ma mislim da ce njemu prijati kingsi u dalasu ce jasno ova dvojica imati potpunu slobodu i sve ce se vrtiti oko njih, pa sve i da je ostao (mada se duze pominje kao neko ko ce biti trejdvan) pitanje kakvu bi ulogu imao a za kingse je verovatno i dobro sto su doveli igraca koji ima ugovor i sledece sezone, najgore sto su mogli uraditi potpisati sa nekim fa visegodisnji ugovor (ili eventualno preuzeti neciji takav) pa onda doci u situaciju za godinu i nesto ako se taj pokaze kao promasaj, da nemaju novca za hilda i(li) foksa, a odmah potom i baglija prednost kingsa u donosu na veliki broj ekipa je sto je njihov osnovni zadatak da zadrze igrace, a ne nuzno da dovode
Grandilof Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Barnes ima player option za sledecu godinu, mislim verovatno ce prihvatiti tih 25 miliona , ali opet od njega zavisi, a ne od Kingsa.
Timmi Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Gdje gledate cijele utakmice? Onaj nbahd nesto ne daje znake zivota.
pbg12345 Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 (edited) ja na reditu izaberem neki strim iz ponude kvalitet varira, ali je meni prilicno losa konekcija, pa jbg zadovoljavaju moje standarde e: ovde obicno bude 10ak ili vise strimova po utakmici https://www.reddit.com/r/nbastreams/ 20 minutes ago, Grandilof said: Barnes ima player option za sledecu godinu, mislim verovatno ce prihvatiti tih 25 miliona , ali opet od njega zavisi, a ne od Kingsa. ma ok, ja pisem uz pretpostavku da je to gotova stvar sumnjam da ce odbiti te pare Edited February 7, 2019 by pbg12345
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Grant NapearПотврђен налог @GrantNapearshow 4 сатапре 4 сата Још So the @SacramentoKings traded @boogiecousins 24 months ago for @buddyhield, @JJacks_44 who turned into @hbarnes, @HGiiizzle, @FrankMason0 and bc of trade were in position to draft @swipathefox . Any questions?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Centar Kingsa Vli Koli-Stajn podseća da je Šampert mnogo značio i na polju atmosfere u svlačionici.“Danas je bilo tiho, baš tiho bez njega“.
Timmi Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ne mislim na strimove, nego snimke utakmica. Nasao sam https://nbahdreplay.com
Joe D Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 koji god da im je doveo harrisona barnesa u ekipu
theanswer Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 4 minutes ago, Joe D said: koji god da im je doveo harrisona barnesa u ekipu koga bi ti doveo? ili bi čekao? i koga onda doveo? neće slobodni agent doći u sakramento, niti će ostati ako nije preplaćen.. isto ko i oto porter u čikagu, ok, porter je bolji igrač verovatno ali je i cena portis a i ugovor mu je gori..
Recommended Posts