Jump to content
IGNORED

NBA 2018/19

theanswer

Recommended Posts

Posted

i to kako izgubili

mada razumem da ih sve prilicno boli kurac da se cimaju trenutno

2 minutes ago, Timmy said:

Drobnjak je u Kingsima?

jeste

sve nasi ljudi :D

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• theanswer

526

• pbg12345

523

• Amos

512

• 1n54jd3r

300

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Danas u 9 po naski je dedlajn, ne znam hoce li se Lejkersi oporaviti od ove papazjanije ako ne dodje do trejda.

btw, Barns saznaje o kletoj sudbi :D 

edit: Ima i ovde - Lempron kuka kako je ok za timove da trejduju igrace u pola utakmice, ali nije ok za igraca da trazi trejd (u klub koji god hoce/kad god hoce/po mogucstvu kod njega u tim). Budala.

Edited by goofs
Posted

I to samo dan nakon sto je izjavio da njegovi saigraci mozda treba manje da provode vremena na drustvenim mrezama da im to ne bi uticalo na igru :D 

Posted

ahaha i on na tekmi saznao

ma mislim da ce njemu prijati kingsi

u dalasu ce jasno ova dvojica imati potpunu slobodu i sve ce se vrtiti oko njih, pa sve i da je ostao (mada se duze pominje kao neko ko ce biti trejdvan) pitanje kakvu bi ulogu imao

a za kingse je verovatno i dobro sto su doveli igraca koji ima ugovor i sledece sezone, najgore sto su mogli uraditi potpisati sa nekim fa visegodisnji ugovor (ili eventualno preuzeti neciji takav) pa onda doci u situaciju za godinu i nesto ako se taj pokaze kao promasaj, da nemaju novca za hilda i(li) foksa, a odmah potom i baglija

prednost kingsa u donosu na veliki broj ekipa je sto je njihov osnovni zadatak da zadrze igrace, a ne nuzno da dovode

Posted

Barnes ima player option za sledecu godinu, mislim verovatno ce prihvatiti tih 25 miliona :D, ali opet od njega zavisi, a ne od Kingsa.

Posted

Gdje gledate cijele utakmice? Onaj nbahd nesto ne daje znake zivota.

Posted (edited)

ja na reditu izaberem neki strim iz ponude

kvalitet varira, ali je meni prilicno losa konekcija, pa jbg zadovoljavaju moje standarde

e: ovde obicno bude 10ak ili vise strimova po utakmici

https://www.reddit.com/r/nbastreams/

20 minutes ago, Grandilof said:

Barnes ima player option za sledecu godinu, mislim verovatno ce prihvatiti tih 25 miliona :D, ali opet od njega zavisi, a ne od Kingsa.

ma ok, ja pisem uz pretpostavku da je to gotova stvar

sumnjam da ce odbiti te pare :D

Edited by pbg12345
Posted

Centar Kingsa Vli Koli-Stajn podseća da je Šampert mnogo značio i na polju atmosfere u svlačionici.
Danas je bilo tiho, baš tiho bez njega“.

Posted

koji god da im je doveo harrisona barnesa u ekipu

Posted
4 minutes ago, Joe D said:

koji god da im je doveo harrisona barnesa u ekipu

koga bi ti doveo? ili bi čekao? i koga onda doveo? neće slobodni agent doći u sakramento, niti će ostati ako nije preplaćen.. isto ko i oto porter u čikagu, ok, porter je bolji igrač verovatno ali je i cena portis a i ugovor mu je gori..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...