Mindaugas Žukauskas Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Odlično je što je revanš na Enfildu, samo da Liv izvuče aktivan™ rezultat u Barsi, pa da gledamo epsku tekmu. Ako se ne varam, Mesijev prvi put na Enfildu.
Weenie Pooh Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Aha, pa kad škotski Moreno izleti da pritiska Ter Štegena, pozadi će Mesija da zatvaraju Keita ili Wijnaldum.
čekmeže Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Igrači će morati da nauče da se ne raduju prerano. Ovaj preokret na kraju nije za slabije srce.
Weenie Pooh Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ako se ne varam, Mesijev prvi put na Enfildu. Varaš se, igrao je 2007 sa Dinjom, Dekom, i društvom.
number_9 Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Varaš se, igrao je 2007 sa Dinjom, Dekom, i društvom. Najžalije sa te tekme mi je kad je Sisoko pogodio prečku. Kakav bi to gol bio. Inače, Liverpul je tad odigrao vrhunski utakmicu iako su izgubli 1:0.
copkillah Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: ovo četvrto Piter Krauč finale
Cane Vukic Prebranac Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Надам се расплету у којем ће Ливерпул бити првак Енглеске а Ајакс Европе.
Mindaugas Žukauskas Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 10 minutes ago, number_9 said: Najžalije sa te tekme mi je kad je Sisoko pogodio prečku. Kakav bi to gol bio. Inače, Liverpul je tad odigrao vrhunski utakmicu iako su izgubli 1:0. Koji li je to iz čuvene loze Sisoko? Đimi Traore ?
copkillah Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Koji li je to iz čuvene loze Sisoko? Đimi Traore ? Momo, prečka se još trese od tada
Mindaugas Žukauskas Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 2 minutes ago, copkillah said: Momo, prečka se još trese od tada Nači nije mogao Liver ni tada bez 1 Momoa. Ne, ozbiljno, meni kad kažeš Sisoko, Traore, ili Dijara, u glavi imam jednog te istog čoveka, tamnoput je, krakat i igra DM.
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Nači nije mogao Liver ni tada bez 1 Momoa. Ne, ozbiljno, meni kad kažeš Sisoko, Traore, ili Dijara, u glavi imam jednog te istog čoveka, tamnoput je, krakat i igra DM. Djimi je bio bek...
crtamOrasi Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 hour ago, Meazza said: Ragazzi, jel samo ja mislim da je Totenhem najlosija ekipa koja je usla u 1/2 finala od jebem li ga kad? Ili sam neku zaboravio? Ми, из прошле сезоне, смо дефинитивно били слабији од овог Тотенхема. Мада мислим да Спурси уопште нису за потцењивање и да ће проћи до финала, Ајакс је одиграо сезону за памћење али овде ће стати.
MiddleClass Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Pepe Imaz Gvardiola... Ode i on u drustvo sa Ancelotijem. Pregazilo ih vrijeme, probusene kese...
copkillah Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Đimi je skinuo loptu sa gol-linije u Istanbulu A posle je uradio... ovo
Recommended Posts