189- Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 4 minutes ago, radisa said: U toj situaciji ManU nije srećan, jer ne igra, ako se dobro sećam tumačenja... kao sto rekoh svi srecni
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 4 minutes ago, Apollo Creed said: Kakav nastup Simoa Krunića lebtejebo! daj dajdžest tvorzanov kum
Meazza Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Facundo Orellana said: Lošiji prošao večeras. Barem će Ajaks da pospremi "indijance ove". Samo mi zbog Ajaksa drago. Trebalo bi da odrade ove.
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, Weenie Pooh said: Ne znam odakle vam ideja da se gol ne bi poništio da je Berardo Silva bio napucan pre nego što je odbio do Aguera u ofsajdu? Ono "deliberately playing the ball" važi za braniče, ali svaki kontakt napadača se računa, nameran ili nenameran. VAR se nije gledao zbog namere nego zbog toga što je Kun bio milimetar u ofsajdu. Ali tako mali ofsajd stvarno nema smisla suditi, ni u real time ni ovako. Slušao stručnjaka na RTS-u...
Cash Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 (edited) 7 minutes ago, Meazza said: Pa to je u proslom veku, pre dvaes' godina. A imali su i 1 Sevcenka koji je u to vreme bio jedan od najboljih igraca sveta (treci za zlatnu loptu), niti mislim da ih je nesto sralo kao ove. Nije ih sralo,skroz zasluženo su stigli do polufinala i tamo dosta nesretno ispali od Bayerna,seti se prve utakmice u Kijevu. Da su prosli Bayern verujem da bi dobili MUTD na Nou Campu. Edited April 17, 2019 by Cash
189- Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 sissoko se ozbiljnije povredio cenim. son ne igra zbog zutih, imace ajax prilike u prvoj utakmici.
Redoran Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Teška srca moram da priznam da bih priznao gol, ako ništa drugo onda zbog toga da Eriksen lepo stane pred lice pravde i pokuša da objasni misaone procese koji su ga naveli da ono odigra. Razumeo bih da je to bio Lola Smiljanić ali da vrhunski fudbaler u trećem minutu nadoknade donese takvu odluku, to je ozbiljno pomračenje uma.
radisa Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Just now, Meazza said: Samo mi zbog Ajaksa drago. Trebalo bi da odrade ove. Realno, uzeće Barca (ili Liverpool, ali verovatnije Barca)... ALi, imaćemo dve dobre utakmice... Tika-taka vs Gegenpressing u jednoj i u drugoj obvvi što trče kao sumanuti 90 minuta napred nazad... Doduše, ova prva može da bude i dosadna, ako Klop odluči da čeka... Valjda neće...
Jeremija Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Sve u svemu, najvažnije je da United ostaje jedina ostrvska ekipa koja je odradila treble, i tako će zauvek i ostati.
Meazza Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 3 minutes ago, Cash said: Nije ih sralo,skroz zasluženo su stigli do polufinala i tamo dosta nesretno ispali od Bayerna,seti se prve utakmice u Kijevu. Da su prosli Bayern verujem da bi dobili MUTD na Nou Campu. To ti kazem. Realno, oni su slicniji ovom Ajaksu nego Totnemu.
valter Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 a do sada nisu maksimalno bili zapnuti za pl?Ako je do sada i bilo nekog opustanja,a desava se to svakoj ekipi,vise ga nece biti.Ne kazem da je tacno sto napisah,ali tako mi se cini da ce biti do kraja lige.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Baldrick S. Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 1 minute ago, radisa said: Realno, uzeće Barca (ili Liverpool, ali verovatnije Barca)... Ja se iskreno radujem utakmici Barselone i Liverpoola. Barsa nista narocito ove godine ali i dalje zna da igra zanimljiv fudbal. Liverpool kad 'oce moze da pobedi kombinovani sastav reala i barse. Kad nece onda smaraju. Jebes premijer ligu, mislim da igraci zive za ovakve tekme.
Mindaugas Žukauskas Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 3 minutes ago, Jeremija said: Sve u svemu, najvažnije je da United ostaje jedina ostrvska ekipa koja je odradila treble, i tako će zauvek i ostati. I Liga Kup + FA + PL je treble
Weenie Pooh Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Kaže Pepara da je prošle sezone ispao jer nije bilo vara, a ove je ispao jer je bilo vara Mukica, prošle sezone mu je manjak vara izazvao poraz od 5-1.
Jeremija Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Just now, Mindaugas Žukauskas said: I Liga Kup + FA + PL je treble Imao je Liverpul tzv. Mickey Mouse Treble, Carling Cup + Europa League + FA Cup, ako se ne varam...
Recommended Posts