Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2018/19

Ros

Recommended Posts

Posted

Kakav užasan tim. Od prvog do poslednjeg.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

467

• harper lee

412

• Apollo Creed

292

• Shaq

280

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Superiska, nema sta da se cimamo dalje za Evrokup...

Sa ovom formom u ABA ispadamo vec u 1/2, protiv Cedevite 16 izgubljenih, danas 17, daj bre to je zajebancija a ne profi kosarka...

Posted

Tim je bio sasvim dobar u početku, ali je bio potreban IQ veći od 50 da bi se pogodilo šta će se dogoditi sa forsiranjem debelog gnoma i sramnim kompromisima. Sve zasluženo za govno beskičmenjačko bez integriteta, kao i za kompleksaša koji vuče konce. Ovo je najsramnija sezona u istoriji KK Zvezda, posle midžeta iz Železnika, od kluba ni dugmići neće ostati.

Posted

Tomic... :isuse:

Vratite lepog Alempija...

Posted
33 minutes ago, Ivo Petović said:

Tim je bio sasvim dobar u početku, ali je bio potreban IQ veći od 50 da bi se pogodilo šta će se dogoditi sa forsiranjem debelog gnoma i sramnim kompromisima. Sve zasluženo za govno beskičmenjačko bez integriteta, kao i za kompleksaša koji vuče konce. Ovo je najsramnija sezona u istoriji KK Zvezda, posle midžeta iz Železnika, od kluba ni dugmići neće ostati.

mozda filip i nije svestan, ali sam siguran da stariji covic jeste

predugo je on u kosarci da ne zna kako funkcionisu bazicne stvari

a ovo jesu bazicne stvari

mislim, to nebojsa jebeni covic nije zdravo ni razmisljati sta se krije u glavi te spdobe, ali jebote ne moze covek da se ne zapita sto mu ovo treba?

Posted (edited)
29 minutes ago, pbg12345 said:

mozda filip i nije svestan, ali sam siguran da stariji covic jeste

predugo je on u kosarci da ne zna kako funkcionisu bazicne stvari

a ovo jesu bazicne stvari

mislim, to nebojsa jebeni covic nije zdravo ni razmisljati sta se krije u glavi te spdobe, ali jebote ne moze covek da se ne zapita sto mu ovo treba?

Небојши је све математика за остало га заболе.Сад ће да отера Цирбеса доведе Јеловца и испашће као да је урадио нешто.

Поставља се огромно питање за шта се томић пита у овој екипи.

Edited by Блок_64
Posted

Neće Jelovac da dođe, odjebao Nebojušu :happy:

Posted
8 minutes ago, Блок_64 said:

Небојши је све математика за остало га заболе.Сад ће да отера Цирбеса доведе Јеловца и испашће као да је урадио нешто.

Поставља се огромно питање за шта се томић пита у овој екипи.

pa ja upravo izmedju ostalog i aludiram na njegovu ljubav prema novcu

zato mi tek nije jasno zasto je uradio ovu sprdnju sa filipom, to mu itekkao izbija pare iz dzepa

a nije prvi put. sinu je "decacki san" vec ispunjen, tek zbog te cinjenice mi je jos manje jasno

a sigurno nije u pitanju ni to da se nema para

mozda se i nema za neko ozbiljno ime, ali ako smo profesionalnim kosarkasima popunili sve ostale pozicije, mogli smo i tu vala

a filip covic jednostavno nije (profesionalni) kosarkas

iz polusprdnje sam ispisao nekoliko recenica o onom pleju slobode iz uzica, takvih kao taj momak ima na kilo, a siguran sam da bi bukvalno za hranu i stan igrao

to kad bi zaista verovali da su eto pare razlog i da se nema za ozbiljnijeg kosarkasa, sto je naravno suludo. 

nije to naravno razlog sto je fiip a ne neko drugi deo ekipe

Posted

Управу си како год да окренеш.Небојша је у последње време претерано нервозан.Доста играча га је одјебало које је желео да доведе ево данкан рече да га је и Јеловац отресао.Он дебело пизди на клуб јер нема никакве производње играча из млађих категорија а дебело га коштају,а успут је велики притисак на  њега што у сениорима играју Филип и Кешељ.За Кешеља је била идеа да проради још у прошлој сезони па да га продају некоме,ове сезоне вероватно ће заливадтити само Боришу.Мени је ту Томић велико изненађење јер је пристао да буде толико послушан.

Posted

Шта рече Томић након овог дебакла? Јел га опет новинари провоцирају?

Posted
2 hours ago, Ivo Petović said:

+1

krajem godine smo odigrali nekoliko utakmica bez covica. sta mislis kakav je bio skor?

Posted

Keselj ni na Soniju ne moze da proradi, gde njega da prodaju, na najlon. :laugh:

Posted

ako budemo treći u grupi onda idemo u kup lilijane ronketi?

Posted
9 hours ago, MiddleClass said:

Tomic... :isuse:

Vratite lepog Alempija...

+1

Limoz, naseg Duska Vujosevica, uopste nije naivna ekipa...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...