Nikodije Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Stratos nije dao da ovo bude 15-20 razlike za njih, koliko bi bilo da on nije vukao na grbači ovu grupu građana. Ne znam ko me više nervira, bekovska midžet brigada, ili tri centra mrcine
theanswer Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 rajko nastavlja da dominira, hoće li mu neko oteti mikrofon jebeni... pita čoveka igrate dobro u evrokupu ove sezone a prošle ste igrali loše u evroligi, koliko je ovaj tim bolji od ovog... čovek mu odg da ga je pitao isto posle tekme sa partizanom
Joe D Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Verovatno bi to trebalo da bude Cirbes, jer ga bas onako pojacano boli kurac od pocetka sezone. Mada, nije ni to nerazumljivo.
Apollo Creed Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Tomić je kesa neviđena.Šteta što će to neki shvatiti prekasno.
fandorin Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 41 minutes ago, harper said: Tomic debelo zasrao drzanjem Reglenda i Covica u zavrsnicama obe cetvrtine u drugom poluvremenu, jendom na 8 a drugi put na 15 sekundi napada za Valensiju. Tih cetiri poena i ona trojka Dubljevica na kraju poluvremena jer je Cirbes glavom vec bio na splavu posle utakmice su nam presudili. Zaista teško razumljivo, naročito poslednji napad na utakmici. Kapiram da smo pravili faul, ali ovako ne shvatam nikako. Komotno je mogao da uvede i Dobrića i Davidovca. Cirbes nikad nije bio naročiti defanzivac, ali ovo je nedopustivo, totalna pogubljenost. Regland 3/4 takođe.
MiddleClass Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Najavio Tomic promjene. Ko leti od stranaca?
Nikodije Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Just now, MiddleClass said: Najavio Tomic promjene. Ko leti od stranaca? Cirbes. Sa moje tribine bio je očigledan sukob. Tomić nešto hoće da mu kaže, ovaj ode na klupu i ne gleda ga. Posle mu tomić odrečno mahao prstom, verovatno je završio sa nama
theanswer Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Neko ga je pitao na kraju što nije čuvao tajmaut nego ga je iskoristio na 29 do kraja kada su sudije već pregledale snimak, prilično se iznervirao.. Nije to baš toliko glupavo pitanje imajući u vidu da nije hteo da cede napad do kraja..
Timmy Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Nece da moze da mi prodjemo, pa se izmorimo do PO ABA, a da vi sad ispadnete. Nego lepo i vi 2 pobede do kraja, pa da se ćeramo još u ovoj drugoj evropskoj ligi
MiddleClass Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Nema sanse da Valensija dobije Unikahu u gostima naredno kolo. Nece zapinjati kad su prosli.
fandorin Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 4 minutes ago, theanswer said: Neko ga je pitao na kraju što nije čuvao tajmaut nego ga je iskoristio na 29 do kraja kada su sudije već pregledale snimak, prilično se iznervirao.. Nije to baš toliko glupavo pitanje imajući u vidu da nije hteo da cede napad do kraja.. Pitanje da li je hteo tako rano da se ide na koš, jednostavno Joe video rupu i to je to. Meni je rezonski da uzme TO.
Nikodije Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 7 minutes ago, MiddleClass said: Cirbes out, Bjelica in! Kuzmara ako je u mogućnosti
theanswer Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 1 minute ago, fandorin said: Pitanje da li je hteo tako rano da se ide na koš, jednostavno Joe video rupu i to je to. Meni je rezonski da uzme TO. Mislim da nije video rupu nego ga je slomio krosoverom i otvorilo mu se. Da je imao instrukciju ne bi išao u napadački dribling tako rano. U svakom slučaju može se raspravljati dal je rezonski ili nije, samim tim pitanje nije totalno nerazumno
Ivo Petović Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 1 minute ago, theanswer said: Mislim da nije video rupu nego ga je slomio krosoverom i otvorilo mu se. Da je imao instrukciju ne bi išao u napadački dribling tako rano. U svakom slučaju može se raspravljati dal je rezonski ili nije, samim tim pitanje nije totalno nerazumno Nije nerezonski pošto bi Valensija imala poslednji napad i da je čekao do kraja (5-6 sekundi je sasvim dovoljno za takvu ekipu). Tomić jeste zasrao poprilično (da pomenem i situaciju iz 1/2 kad je dozvolio treću ličnu Fajea na minut i po do kraja poluveremena), ali realno Valensija je mnogo bolja ekipa, dobili bi 8 od 10 tekmi u Beogradu. Osim Stratosa, meni je utisak sa Zvezdine strane Faje. Baš je zverina, i ne samo zverina, nego i pametan defanzivac. Da je igrao u onoj sezoni sa Kuzmićem, ne bi nam niko 70 poena prebacio u sezoni.
Recommended Posts