Kreator Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 (edited) On 17.8.2018. at 18:59, theanswer said: izgleda da je reč o probi mesec dana probe. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/komanci-na-probi-u-partizanu-video/303694 Jel ovo Ostoja čitao mnogo Zlatnu Seriju? Prvo Zagor sada Komanči. Edited August 19, 2018 by BlackGeorge
Shaq Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 dok zvezda ima 6 stranaca, muceni partizan skupio jedva 6.. garant ce kss da poveca broj stranaca zbog smrdljive zvezde, strasno sta vam rade :coffee:
bradilko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 11 minutes ago, Shaq said: dok zvezda ima 6 stranaca, muceni partizan skupio jedva 6.. garant ce kss da poveca broj stranaca zbog smrdljive zvezde, strasno sta vam rade :coffee: koja zvezda? čovićeva ili čovićeva?
booyaka Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 dok zvezda ima 6 stranaca, muceni partizan skupio jedva 6.. garant ce kss da poveca broj stranaca zbog smrdljive zvezde, strasno sta vam rade :coffee:aPARThejt
copkillah Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 50 minutes ago, Shaq said: dok zvezda ima 6 stranaca, muceni partizan skupio jedva 6.. garant ce kss da poveca broj stranaca zbog smrdljive zvezde, strasno sta vam rade :coffee: Da li slučajno imaš informacije o visinama ugovora svih tih 12 stranaca? Unapred hvala
Timmy Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ne znam samo da li je i glup ili samo bezobrazan sa tim poredjenjem... A vi mu jos odgovarate :(
copkillah Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Pusti ga Timmy, možda nije samo imbecilni i iskompleksirani trol, možda zna o čemu priča. Od mene ima benefit of a doubt!
Miralem Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 samo onaj indijanac kosta barem 3 stavjene koze od buffala, dve staklene djindjuve i flasu vatrene vode.
Shaq Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 15 minutes ago, copkillah said: Da li slučajno imaš informacije o visinama ugovora svih tih 12 stranaca? Unapred hvala nije bitno dal ja imam, bitno je da vi znate da zvezdini nisu uspod 600k, dok su partizanovi na oko 70k... boli kalemegdan u junu :coffee:
copkillah Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Just now, Shaq said: nije bitno dal ja imam, bitno je da vi znate da zvezdini nisu uspod 600k, dok su partizanovi na oko 70k... boli kalemegdan u junu :coffee: Evo, ja pitam tebe, pusti ti nas, kakve informacije imaš o visinama ugovora svih tih stranca u oba kluba? I zanima me, da li okvirno znaš koliki je bio ugovor Vilijams-Gosu? Samo reci neku okvirnu brojku, ne moraš precizno.
booyaka Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 NWG je koštao 130k doloresa po Dejvidu Piku. To je i nama bila prihvatljiva cena za backup pleja ali on je hteo minute u ekipi bez takmičarskog imperativa.
Shaq Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 4 minutes ago, copkillah said: Evo, ja pitam tebe, pusti ti nas, kakve informacije imaš o visinama ugovora svih tih stranca u oba kluba? I zanima me, da li okvirno znaš koliki je bio ugovor Vilijams-Gosu? Samo reci neku okvirnu brojku, ne moraš precizno. lol, a ti kao znas pa sad mene isputujes... smesan si :coffee: u svakom slucaju, strasno sta vam rade :coffee:
bradilko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 1 minute ago, Shaq said: lol, a ti kao znas pa sad mene isputujes... smesan si :coffee: u svakom slucaju, strasno sta vam rade :coffee: blizak si sa legendom
copkillah Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 2 minutes ago, Shaq said: lol, a ti kao znas pa sad mene isputujes... smesan si :coffee: u svakom slucaju, strasno sta vam rade :coffee: Kakvi su ti sad ovo ad hominem napadi? Pričaš samouvereno, pomislio sam da možda znaš o čemu pričaš. Dakle, znaš li ili ne znaš? Mada mislim da se odgovor nazire... :(
Recommended Posts