Nikodije Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Šala, komika, šta se primate odmah, baš je zabavan tekst. Ali vi kleptomani nemate smisla za humor
Goranz Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Kao da ne znate Nikodija, produžena ruka harpera iz vremena kada je dotični bio banovan. harper, Nikodije i Katamaran su Šešelj, Vučić i Nikolić ovog podforuma.
theanswer Posted August 7, 2018 Author Posted August 7, 2018 4 hours ago, Mark Rothko said: Opa, imformišemo se preko RSB-a Odličan serijal tekstova - Simptomi kleptomanije u suparničkom klubu, Crno bela mimikrija, Sektaški demoni JSD partizan... Pa Nikodije kućo, prijatelju, brate, da li je moguće... Imaju i jedan jak tvit samo me mrzi sad da ga nadjem, sve je objasnjeno u 280 karaktera
pbg12345 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 3 hours ago, bradilko said: pa oni većinski isto misle kao rsb ekipa. svisuisti ipak im je ćoki doneo toliko radosti posle sušnih decenija ne seri bradilko leba ti koji to "vecinski oni"? ajde daj imena/nickove nas cigana koji smo isti kao rsb ekipa a tebi nikodije zaista ne treba jebeni rsb. odnosno ne znam sta i da li tebi treba, nego nema potrebe da prenosis to na ovaj forum kapiram ja kakva ti je namera, uostalom i sam kazes. ali jednostavno tom smecu ne bi trebalo biti mesto na forumu
Joe D Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 14 hours ago, Nikodije said: Šala, komika, šta se primate odmah, baš je zabavan tekst. Ali vi kleptomani nemate smisla za humor kako bre nemaju smisla za humor, pa ne bi bradi valjda pisao 5 godina jedan isti saljivi post da nije smesan?
bradilko Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 ihh pa vecinski se slazu sa svime sto sere covic. samo malo da se opuste..
booyaka Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 17 hours ago, Nikodije said: Šala, komika, šta se primate odmah, baš je zabavan tekst. Ali vi kleptomani nemate smisla za humor Ma šta im se pravdaš, ipak je to crno beli svet.
copkillah Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 47 minutes ago, booyaka said: Ma šta im se pravdaš, ipak je to crno beli svet. al ste se raspojasali danas, prvo onaj sredovečni patetični nolajfer, sada i ti
bradilko Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 11 minutes ago, copkillah said: al ste se raspojasali danas, prvo onaj sredovečni patetični nolajfer, sada i ti približava se škola a i gosn legenda lično je u ofanzivi..
ToniAdams Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 2 hours ago, copkillah said: al ste se raspojasali danas, prvo onaj sredovečni patetični nolajfer ja danas uopste nisam pisao
Lord Stef Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Quote O psihofizičkoj spremi košarkaša Partizana, od srede brine Sead Krdžalić. Iskusni trener, koji je tokom svoje karijere radio u reprezentaciji Jugoslavije od 1996. do 2000. kao i u Borovici, FMP-u, Benetonu i Panatinaikosu, odnosno individualno sa velikim brojem košarkaških asova, novi je član stručnog štaba crno-belih. Kroz individualan rad, Sead Krdžalić je vodio računa o spremi igrača poput Danilovića, Divca, Nesterovića, Rebrače, Savića, Nikole Vučevića i mnogih drugih. Pre trenerske karijere, Krdžalić je kao aktivni sportista 13 godina bio član atletskog kluba Partizan, a i dalje je vlasnik državnog rekorda u bacanju koplja (83,34m) koji je postavio 1987. u Beogradu. Uz brojne nastupe na svetskim i evropskim prvenstvima, Krdžalić je dva puta učetvovao na Olimpijskim igrama, u Los Anđelesu 1984. i Seulu 1988. gde je izborio plasman u finale. Okuplja se fina ekipa u strucnom stabu.
bradilko Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 1 minute ago, Lord Stef said: Okuplja se fina ekipa u strucnom stabu. zar nije krdžalić kljukao klijente steroidima preko svake mere pa ga je čak i rebrača optuživao zbog svojih kasnijih zdravstvenih problema
Lord Stef Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 E usra me sad nacisto Iskreno nemam pojma za to, nekako mi uvek bilo njegovo ime u malom mozgu kad se pricalo o reprezentaciji i kondicionoj spremi.
Filozof manijak Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 ZA vreme Duloa, Koprivica je bio zadužen za fiz.spremu i imao je jako dobre rezultate. Za Krdžalića sam i ja načuo nešto slično kao bradilko
Recommended Posts