1n54jd3r Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 1 hour ago, MiddleClass said: Čekali ste dugo i Čubrila pa se isplatilo. Ovo je toliko nekorektno da nemam reci...
theanswer Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Tim obično ide onoliko daleko koliko ga najbolji igrač odvede. Nama je najbolji igrač Zagorac i nije čudno što se njegove dobre partije poklapaju sa pobedama, njegove lošije sa porazima. Kada je u Podgorici vezao čini mi se 2 trojke ostali smo u egalu do kraja. Sinoć je bio loš, iz greške u grešku i demolirani smo. Voleo bih da vidim neke igrače iz ovog tima sa jednim scorerom koji ima 20 poena u rukama uvek, ako ne i sa 2 pa da znamo na čemu smo jer od nekih igrača dobijamo nešto, ali to nije dovoljno u ovoj konstalaciji snaga u rosteru. Kada se priča o Vanji meni je hajlajt njegove partije kada je rotirao sa raspucanog Perperoglua u korneru na Fajea na 45 stepeni.
J.R. Cash Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 6 hours ago, copkillah said: Trebalo je da ode pa je to propalo pa se smorio, tako da je to dodatni problem u celoj priči. Odakle ideja da je problem u motivaciji? Deluje prilicno nalozeno. Iako napreduje, Vanja ima jasne limite i nedostatke u igri (leva ruka, ballhandling). Problem je zapravo u nerealnim ocekivanjima isfrustrirane Partizanove publike, kojoj je u poslednje vreme omiljeni sport da se okaci na grbacu svojim igracima, po mogucstvu onima sa kakvim takvim potencijalom.
Timmy Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Hejt je nastao iz nerealnih očekivanja navijača koji su maštali novog Tripka ili koga već. A on igra koliko mu telo i mozak dozvoljavaju.
copkillah Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 15 hours ago, J.R. Cash said: Odakle ideja da je problem u motivaciji? Deluje prilicno nalozeno. Iako napreduje, Vanja ima jasne limite i nedostatke u igri (leva ruka, ballhandling). Problem je zapravo u nerealnim ocekivanjima isfrustrirane Partizanove publike, kojoj je u poslednje vreme omiljeni sport da se okaci na grbacu svojim igracima, po mogucstvu onima sa kakvim takvim potencijalom. To je itekako bilo primetno na početku sezone, napisao sam već da se vidi neka razlika otkako je Trinki došao. A ja njemu samo zameram nepouzdanost, mislim da od dobrog šutera nije nerealno očekivanje da relativno rutinski pogađa trojke kada je sam.
Timmy Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 10 hours ago, Miralem said: kao sto i ti pises. Manje ces glup ispadati ako se budes bavio temama a ne forumasima. Al slaba nada da ces ukaciti to.
Jimmy Kowalski Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 11 minutes ago, copkillah said: To je itekako bilo primetno na početku sezone, napisao sam već da se vidi neka razlika otkako je Trinki došao. A ja njemu samo zameram nepouzdanost, mislim da od dobrog šutera nije nerealno očekivanje da relativno rutinski pogađa trojke kada je sam. Pa i nije bilo primetno ni na pocetku sezone. Bio je prilicno naostren protiv Buducnosti u Laktasima, pa onda Cedevite i Trenta. Njegov i dalje najveci problem je nekonstantnost, ali to nije posledica nedostatka motivacije..
Miralem Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 14 minutes ago, Timmy said: Manje ces glup ispadati ako se budes bavio temama a ne forumasima. Al slaba nada da ces ukaciti to. e moj timyy, sve sto se na teme moglo napisati je vec davno napisano.
Nebojsa Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 12 minutes ago, copkillah said: A ja njemu samo zameram nepouzdanost, mislim da od dobrog šutera nije nerealno očekivanje da relativno rutinski pogađa trojke kada je sam. najjednostavniji lakmus test za kategoriju "dobrog sutera" je FT% - ove sezone, u aba ligi mu je 69.2 (27/39), a u ek je, podnosljivih, 76.7 (23/30). "pouzdan" suter mora da ide preko 80%, sto vanja mislim nije imao u karijeri dosad. ima mekanu ruku, al se cini i da je takav i po karakteru, pa je pitanje dal cemo ga ikada docekati. meni je nekako najblize poredjenje s tripkovicem, al sam ovog drugog, koliko god mi je kidao zivce dok je igrao, zapamtio kao mnogo "pouzdanijeg", barem u situacijama kada je ostajao sam na sutu (moguce je da je u pitanju samo subjektivni osecaj).
copkillah Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 E upravo to, subjektivni osećaj, moj subjektivni osećaj je da je izgledao smoreno na početku sezone, Kowalski se ne slaže, imamo Timmyja i Miralema koji imaju dijametralno suprotne stavove o Vanji, Treska i da ne pominjem Ali svakako da očekujem(o) više od njega, (uglavnom) u realnim okvirima.
MiddleClass Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Pred derbi je imao 15.2 poena po mecu u ABA rekose ovi sa Arene. Nije to malo...
goofs Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 14 hours ago, Timmy said: Hejt je nastao iz nerealnih očekivanja navijača koji su maštali novog Tripka ili koga već. A on igra koliko mu telo i mozak dozvoljavaju. Nisu to bila nerealna ocekivanja navijaca, od kad se Vanja pojavio bio je najavljivan kao "novi projekat Duleta Vujosevica", pa posle kad je on otisao, u sezonu sa Perom Bozicem smo krenuli sa njim kao kapitenom, gde se on ispucavao na svakoj utakmici onako kako Majkl Dzordan nije u svom prajmu. Mlad je jos uvek, ali ne napreduje i kako stvari sada stoje, nece nikad dosticti nivo tog Tripka ili kamolepesrece Bogdana.
kobni zelaya Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Kakav bre nivo Tripka, pa Tripko je jedan od najpljuvanijih igrača na forumu svih vremena, dečko je bio večito razočaranje i jedino je uspeo malo da se sastavi kad je otišao iz Partizana. Forumski znalci su ispirali usta s njim onoliko. Ne znam uopšte koliko u ABA ligi ima igrača 97 godište koji trenutno igraju bolje od Vanje, neka je tu zabuna žešća.
Recommended Posts