Kreator Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 http://mondo.rs/a1147532/Sport/Kosarka/Andrea-Trinkijeri-humanitarna-vecera-Zajedno-za-zivot-KK-Partizan.html Bravo Trinki! Bravo Partizan! Humanost na delu !
Mark Rothko Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Quote Quote "Prvi derbi. Ako si u košarci, uvek sanjaš da budeš na klupi ili Partizan-Crvena zvezda ili Panatinaikos-Olimpiakos. To je ono…Ako treba da se napravi film o derbiju u košarci, to je to. Nema treće. Mnogo sam slušao priče kao bajke, ali ne bih želeo da filozofiram, nego da doživim, uživaću bez dileme. To je prvi od mnogo derbija i želim da uživam u svakoj sekundi, da jednog dana mojoj deci mogu da pričam šta znači biti na klupi u Pioniru Partizan-Zvezda", rekao je Trinkijeri. "Ja sam iz Milana, Milanez, znam šta je derbi, rodio sam se sa tim. Od kad sam imao pet-šest godina samo o tome se priča i znam šta to znači. Pobednici se šire po kafićima i kancelarijama, a ovi koji izgube ne izlaze iz kuće. Sve ja to znam i to je sve uživanje. To su sitnice, ali za mene su kao kajmak na pljeskavici. Imao sam u ove tri nedelje iskustva sa grobarima i sa zvezdašima. Ovaj derbi je definitivno više nego igra, 100 odsto, ali nije rat, jer u tom zezanju je gušt. Zato sam su me navijači Zvezde lepo dočekali, rekli su mi 'srećno, ali ne u subotu'. Meni je svaki trenutak od sada samo uživanje", rekao je Trinkijeri. "Ako me pitate za petorku, izdiktiraću vam je odmah: Todorić, Lončar, Dalipagić, Miško Marić i Šilobad. Već sam probao da im kažem taktiku, ali oni su rekli ne treba, ti slušaš nas"
Timmy Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Kao kajmak na pljeskavici Tosa i Silobad Car.
theanswer Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Dobar test za Trinkijerija danas i za ekipu generalno u smislu toga da su svi svesni da je ovo bitna utakmica i da je Trinkijeri posebno naglašavao značaj derbija. Odgovor i postavka ekipe danas tokom meča nam može dati sneak peak kako će ekipa ulaziti i igrati bitne mečeve kasnije u sezoni
Miralem Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 kad ovo izgubimo ne verujem da ce biti nekih bitnijih meceva. ok, mozda borba za evrokup protiv cibone, igokee i mornara.
goofs Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Ocekujen 20min Novice, nosice ih sve u zubima
ZokiAsov Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Spremicemo im ubistvo. Onaj njihov lignjoslav na klupi pojma nema, vazno je samo da ne dozvolimo covicu da se razigra, jaka odbrana na njemu i pola posla je zavrseno... Zajebavam se, prebiti reglanda i cao, oni drugu opciju nemaju.
goofs Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 46 minutes ago, ZokiAsov said: Spremicemo im ubistvo. Onaj njihov lignjoslav na klupi pojma nema, vazno je samo da ne dozvolimo covicu da se razigra, jaka odbrana na njemu i pola posla je zavrseno... Zajebavam se, prebiti reglanda i cao, oni drugu opciju nemaju. Mislis? Ja bih pre isao onom drugom taktikom, pustiti Covica da da svojih 30-40 ali zatvoriti sve ostale opcije. Jbg, nije lako braniti takvog igraca, pogotovo ako bude "in the zone".
J.R. Cash Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Obe ekipe u belom. Ima li iko normalan u ovo ligi?
J.R. Cash Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Previse budala ima u ovom timu. Nikad ne znas kad ce neko da te ukanali.
Kurdy Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 od nikoliča je bolji i onaj nesretni aranitović
Recommended Posts