MaErAkLoIJA Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Just now, Dali_man said: For the records: Osteceni smo za cist penal. Cenim ga da ono sudija nije svirao samo zato sto je u pitanju bio Radnicki, da ga, ni krivog ni duznog, ne razapinju posle utakmice. Inace, s obzirom na uslove igre, sudjenje sasvim korektno. Sto se utakmice tice, najbbitnija su tri boda. Ako Zvezda dobije Partizan, a mi ostanemo neporazeni na JNA, smesi nam se drugo mesto na kraju prvenstva. Koj be penal, di si ga vido? U kom gradu? Salim se ali pojasni malo
Dali_man Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Kad su, negde pred kraj, oborili s ledja Haskica (valjda).
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 3 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Kakvi bi mi bili prema npr Lazaru Randjelovicu (koji nit nam je bio kapiten , niti je bas bas ponikao kod nas) da je nedajBoze na potpisivanju ugovora sa Oly bio u majici crnog ili crvenog blizanca? Uopšte neću da se bavim ovim trivijalnostima više. Gledam teren, igru, taktiku, golove, ako vam to hranni dušu, samo cepajte dalje.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Just now, Dali_man said: Kad su, negde pred kraj, oborili s ledja Haskica (valjda). Grbu velicanstvenog b'ate..
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 (edited) 1 minute ago, Dali_man said: Kad su, negde pred kraj, oborili s ledja Grbića. Čist ko suza. Mogu misliti na šta bi izašlo da je bilo obratno. Posvetili bi nam ceo sledeći specijal.... Edited February 22, 2019 by Constantin
MaErAkLoIJA Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 1 minute ago, Constantin said: Uopšte neću da se bavim ovim trivijalnostima više. Gledam teren, igru, taktiku, golove, ako vam to hranni dušu, samo cepajte dalje. + 100
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 A ova slika ima "radni naslov"...SMRZLI SMO SE KO P.... (kakav vetar, 'ladno, brrrr)
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Inače, sličke su ilustracija Ackove analize... http://fudbal.hotsport.rs/2019/02/22/hotsport-analiza-silan-fudbal-igra-taj-real-sa-nisave-po-statistici-radnicki-zasluzeno-na-drugom-mestu/
Dali_man Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Just now, Constantin said: Još nema video ? Sta pa ima da se vidi?
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Just now, Dali_man said: Sta pa ima da se vidi? Pa taj penal...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Just now, Dali_man said: Sta pa ima da se vidi? teren, igru, taktiku, golove,
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Više puta sam se zajebo u toku večeri...
Dali_man Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 1 minute ago, Constantin said: Pa taj penal... Tesko da ce ga prikazu 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: teren, igru, taktiku, golove, Mene mi najzanimljiviji detalj konferencija za stampu i PR-ka
Recommended Posts