Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

3 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Pixi ne verue ko nosi njegov nadimak :isuse:

A Grbi će izraste grba... ):

Nervira me Lala sa ovim izmenama. Nije zabranjeno da Grbu zameni NJegoš, uopšte...

• Replies 7.7k
  • Views 441.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

Teren je bio grozan, vreme takodje, borili su se jako i tu nema zamerki. Slabije smo odigrali nego sto mozemo, i to stoji. Mislim da ih dobijamo i u kupu, realno je.

4 minutes ago, W.F.C. said:

Teren je bio grozan, vreme takodje, borili su se jako i tu nema zamerki. Slabije smo odigrali nego sto mozemo, i to stoji. Mislim da ih dobijamo i u kupu, realno je.

Ubedljivo, sa više razlike....

Inače, više su konverzirali sa sudijom, bespotrebno. Prigovarali su za očigledne faulove. Saničanin je dobio žuti tek u 68. minutu. Do tada je trebao da bude već van igre.

18 minutes ago, Constantin said:

Nervira me Lala sa ovim izmenama. Nije zabranjeno da Grbu zameni NJegoš, uopšte...

+1

Od teskog terena mnogo veci protivnik nam je bio jak vetar... sto se tice vanfudbalskih faktora:)

5 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

+1

Od teskog terena mnogo veci protivnik nam je bio jak vetar... sto se tice vanfudbalskih faktora:)

Ali to nam je prednost. Pošto smo mi poznati da sve radimo "uz vetar"....tu smo prednost materijalizovali ;)

• Author
5 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

+1

za razliku od fudbalskih, tipa Kojasevic :isuse:

Kako Lala gleda PR-ku Voše....:rolleyes:  a i ima šta da se vidi :)

• Author

čarima dedukcije realče i ja dodjosmo do zaključka da je igrač takmice danas bio Taras

Jeste i meni. Jos... pozrtvovani Drina, sjajna reakcija Borivoja kod onog suta Milojevog deteta i sjajan sut Grbe u prvom delu, zavrsio bi u maloj mrezi...

• Author

Bas tuzan odnos Pankova i poblike na Karadjordju ... Rodjen u Ujvideku ... Zamisljam nekog ko je ponikao u Radnickom ovako da proslavi gol. Bas bedara ... Nije bilo lako biti Novosadjanin veceras ...

Vredjali su ga sve vreme, otud onakva reakcija...

9 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

čarima dedukcije realče i ja dodjosmo do zaključka da je igrač takmice danas bio Taras

Pa kad razmisli covek mora se slozi sa vama.

Najmanje je pravio one rizicne greske. 

• Author

Kad se sad nisam slogiro :D

3 minutes ago, Rumpelstiltskin said:

Bas tuzan odnos Pankova i poblike na Karadjordju ... Rodjen u Ujvideku ... Zamisljam nekog ko je ponikao u Radnickom ovako da proslavi gol. Bas bedara ... Nije bilo lako biti Novosadjanin veceras ...

Vređali su ga, kao i Lalata.....To je inače najniži sloj ljudi, ne kažem ništa novo. To su ista ona goveda koji sa naših tribina, vređaju naše, a da prethodno nisu imali nikakav razlog. Ako im je rekao, šta god da im je rekao...

• Author
Just now, Constantin said:

Vređali su ga, kao i Lalata.....To je inače najniži sloj ljudi, ne kažem ništa novo. To su ista ona goveda koji sa naših tribina, vređaju naše, a da prethodno nisu imali nikakav razlog. Ako im je rekao, šta god da im je rekao...

Po Vošinom forumu su pisali svojevremeno o razlozima ... Generalno, ko ih jebe, ionako nas tamo nazivaju govnima. Ako si im ga šukno Rašo, slađe za tebe nije moglo, a i nama prija :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.