Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Pixi ne verue ko nosi njegov nadimak A Grbi će izraste grba... ): Nervira me Lala sa ovim izmenama. Nije zabranjeno da Grbu zameni NJegoš, uopšte...
W.F.C. Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Teren je bio grozan, vreme takodje, borili su se jako i tu nema zamerki. Slabije smo odigrali nego sto mozemo, i to stoji. Mislim da ih dobijamo i u kupu, realno je.
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 4 minutes ago, W.F.C. said: Teren je bio grozan, vreme takodje, borili su se jako i tu nema zamerki. Slabije smo odigrali nego sto mozemo, i to stoji. Mislim da ih dobijamo i u kupu, realno je. Ubedljivo, sa više razlike.... Inače, više su konverzirali sa sudijom, bespotrebno. Prigovarali su za očigledne faulove. Saničanin je dobio žuti tek u 68. minutu. Do tada je trebao da bude već van igre.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 18 minutes ago, Constantin said: Nervira me Lala sa ovim izmenama. Nije zabranjeno da Grbu zameni NJegoš, uopšte... +1 Od teskog terena mnogo veci protivnik nam je bio jak vetar... sto se tice vanfudbalskih faktora:)
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 5 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: +1 Od teskog terena mnogo veci protivnik nam je bio jak vetar... sto se tice vanfudbalskih faktora:) Ali to nam je prednost. Pošto smo mi poznati da sve radimo "uz vetar"....tu smo prednost materijalizovali
Rumpelstiltskin Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 5 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: +1 Od teskog terena mnogo veci protivnik nam je bio jak vetar... sto se tice vanfudbalskih faktora:) za razliku od fudbalskih, tipa Kojasevic
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Kako Lala gleda PR-ku Voše.... a i ima šta da se vidi
Rumpelstiltskin Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 čarima dedukcije realče i ja dodjosmo do zaključka da je igrač takmice danas bio Taras
W.F.C. Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Jeste i meni. Jos... pozrtvovani Drina, sjajna reakcija Borivoja kod onog suta Milojevog deteta i sjajan sut Grbe u prvom delu, zavrsio bi u maloj mrezi...
Rumpelstiltskin Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 Bas tuzan odnos Pankova i poblike na Karadjordju ... Rodjen u Ujvideku ... Zamisljam nekog ko je ponikao u Radnickom ovako da proslavi gol. Bas bedara ... Nije bilo lako biti Novosadjanin veceras ...
W.F.C. Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Vredjali su ga sve vreme, otud onakva reakcija...
MaErAkLoIJA Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 9 minutes ago, Rumpelstiltskin said: čarima dedukcije realče i ja dodjosmo do zaključka da je igrač takmice danas bio Taras Pa kad razmisli covek mora se slozi sa vama. Najmanje je pravio one rizicne greske.
Constantin Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Bas tuzan odnos Pankova i poblike na Karadjordju ... Rodjen u Ujvideku ... Zamisljam nekog ko je ponikao u Radnickom ovako da proslavi gol. Bas bedara ... Nije bilo lako biti Novosadjanin veceras ... Vređali su ga, kao i Lalata.....To je inače najniži sloj ljudi, ne kažem ništa novo. To su ista ona goveda koji sa naših tribina, vređaju naše, a da prethodno nisu imali nikakav razlog. Ako im je rekao, šta god da im je rekao...
Rumpelstiltskin Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 Just now, Constantin said: Vređali su ga, kao i Lalata.....To je inače najniži sloj ljudi, ne kažem ništa novo. To su ista ona goveda koji sa naših tribina, vređaju naše, a da prethodno nisu imali nikakav razlog. Ako im je rekao, šta god da im je rekao... Po Vošinom forumu su pisali svojevremeno o razlozima ... Generalno, ko ih jebe, ionako nas tamo nazivaju govnima. Ako si im ga šukno Rašo, slađe za tebe nije moglo, a i nama prija
Recommended Posts