ultra boban Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 4 hours ago, Rumpelstiltskin said: Veliko hvala Aleksandru Stanisavljevicu, ove sezone 10 golova 9 asistencija, srecan ti put druze !!! Di ga ce?
Rumpelstiltskin Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 Di ga ce?Okle znam ... Isteko mu ugovorSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 (edited) 12 minutes ago, Constantin said: Čovek, ako je to uopšte, koji je sinoć izvređao Nenada Lalatovića na KZŠ, uređuje oficijelnu stranicu FK Napredak i radi kao "vaspitač" u Vaspitno Popravnom Domu u Kruševcu, oženjen, otac dvoje dece. To je i najludje u svemu, mislio sam da je obican bata Miskov dripac s tribine. Edited December 18, 2018 by W.F.C.
Rumpelstiltskin Posted December 18, 2018 Author Posted December 18, 2018 javio se i sin mr. Burns-a, evo suza kad mi nije krenula
W.F.C. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 7 minutes ago, Rumpelstiltskin said: javio se i sin mr. Burns-a, evo suza kad mi nije krenula Jel kaze da radi sve isto ko i pre i da mu dlacka sa glavce ne fali, il je precutaja zbog Gasu...turim ih obojicu
Constantin Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 43 minutes ago, Rumpelstiltskin said: javio se i sin mr. Burns-a, evo suza kad mi nije krenula Onaj što nije bio........
Redoran Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 U cilju prevencije još jednog virtuelnog klanja na ovoj temi, mod tim objavljuje sledeće: Prvi sledeći ko dođe na ovu temu da priča kako je Lalatović potpuno ista džiberčina kao ovaj šljam što je iz čista mira krenuo da ga psuje i da mu sa ponosom potvrđuje da je on taj koji mu je sa tribine psovao sve redom, dobiće automatski pet dana nagradnog odsustva. Možda je opšta relativizacija i razvodnjavanje omiljen sport u Srbalja, ali ne i na ovom forumu. Apelujemo na navijače FKRN na ovoj temi da se ne upuštaju u prepucavanja i da reportuju neumesne postove. Uzgred, u slučaju da je u pitanju navijač blizanaca neće biti pet dana nego sedam.
Constantin Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 15 minutes ago, harper said: Ali, novinar portala kladza.com. Malo "kriju" da im lik vodi zvaničnu stranicu, a inače radi kao "vaspitač" u "Sivom domu" u Kruševcu...
harper lee Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Ako je i bilo sumnje iz kojeg vrela mudrosti se napajala ova kokoska koja je vodila konferenciju za stampu, posle njenog saopstenja nema nikakve sumnje. Kokoska se odlicno uklopila u ovaj novi SNS narativ o nasilju nad zenama koje samo rade svoj posao profesionalno i odgovorno.
Real sa Nišave Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Elem, veceras cu uzbacim video desavanja posle konferencije, apropo njene tvrdnje da je sačuvalo obezbeđenje.
Constantin Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 25 minutes ago, Real sa Nišave said: Elem, veceras cu uzbacim video desavanja posle konferencije, apropo njene tvrdnje da je sačuvalo obezbeđenje. Moj snimak...od 5:20 izašao sam za Lalatovićem i pratio ga do svlačionice.....ne znam šta izmišlja dotična.
Baldrick S. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 40 minutes ago, Constantin said: Moj snimak...
Recommended Posts