kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 26 minutes ago, MiddleClass said: A sto Lalat ide? ima ćovek dva prsta obraza neće da učestvuje u cirkusu
Constantin Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 9 minutes ago, porucnik vasic said: Добили су озбиљан клуб из Италије. Раднички још није то урадио. I mis smo izbacivali ozbiljne klubove iz Italije, Holandije, Škotske, Švajcarske, Austrije i dobili smo na Čairu HSV (2:1), a sa Napolijem smo u dve utakmice bili neporaženi....
Constantin Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ima ćovek dva prsta obraza neće da učestvuje u cirkusu Umesto Bate Mirkovića u Partizan. Kaže, to je jedini klub u srBistanu koji ne namešta
Aleksandar88 Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Ma očigledno misli na zadnjih desetak godina. Vojvodina je tukla Sampu, ali i dalje ostaje kratka za ulazak u grupnu fazu, sto bi bio znak da je klub prešao na naredni nivo.
Constantin Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 3 minutes ago, Aleksandar88 said: Ma očigledno misli na zadnjih desetak godina. Vojvodina je tukla Sampu, ali i dalje ostaje kratka za ulazak u grupnu fazu, sto bi bio znak da je klub prešao na naredni nivo. Znam ja šta misli i šta su mu motivi, međutim i Radnički i Vojvodina su klubovi sa, bez malo, stogodišnjom tradicijom, pa treba sagledati sve.....naravno, kapa dole Voši koja je uspela da bude državni prvak.....
porucnik vasic Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 8 minutes ago, Constantin said: I mis smo izbacivali ozbiljne klubove iz Italije, Holandije, Škotske, Švajcarske, Austrije i dobili smo na Čairu HSV (2:1), a sa Napolijem smo u dve utakmice bili neporaženi.... Погледати шта је Александар написао. Клуб који је играо два полуфинала Купа УЕФА је био озбиљан клуб. Међутим то је било пре скоро четрдесет година-
Constantin Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 1 minute ago, porucnik vasic said: Погледати шта је Александар написао. Клуб који је играо два полуфинала Купа УЕФА је био озбиљан клуб. Међутим то је било пре скоро четрдесет година- I Zvezda je bila evropski i svetski prvak pre skoro 30 godina....ali je bila.
porucnik vasic Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Тачно, али тога се мало ко сећа. Напросто у постбосмановском времену мора да се поново крене од нуле.
Captain_Darling Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Па ево кренули смо, била прва сезона у Европи, видећемо да ли ће сад и друга. Уз мало доброг жреба можда се добацимо коло-два више.
Constantin Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 32 minutes ago, porucnik vasic said: Тачно, али тога се мало ко сећа. Напросто у постбосмановском времену мора да се поново крене од нуле. Ja mislim da ovo ne stoji....i kod nas, a i šire u Evropi. Jeste, pokušavaju neki to da ospore i učine nebitnim, ali "uške" je u vitrinama Zvezde i to može da ode samo u istoriju, iskreno rečeno. To što neko hoće to da ponovi, na dve na tri, e to ne može. Sad malo više treba da se oznoji dupe da se dođe dotle. Možda neće više nikad, ali da je bilo, bilo je, kao i ovo naše. Stoji i to da se od toga ne može živeti u budućnosti, ali su postavljene neki kriterijumi koji su zadatak za sadašnje i buduće generacije.
porucnik vasic Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Нажалост то је ситуација. Ја бих волео је другачије, али сви које сам слушао овде у Америци нису могли да погоде да зговоре Црвена Звезда.
levi Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 neko se seća, neko se ne seća, ali činjenica je da je SFRJ fudbal prošli život sa kojim nemamo mnogo veze. i da su samo Blizanci i Vojvodina i u ovom novom životu uspevali da čačnu ponekog ozbiljnijeg protivnika iz jačih liga. od ostalih najbliže je došao Spartak sad sa Spartom iz Praga
Real sa Nišave Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Radnički je imao nesreću da sa potpuno novim timom u roku od sedam dana odigra tri utakmice Makabi-Zvezda-Makabi, i to tako da je prvu utakmicu igrao u Izraelu na 40+ stepeni. Ko je bio na Bliskom Istoku jula i avgusta, zna o čemu pričam. Na toj utakmici je i bio lišen pomoći Cakija, Haskića... Već u revanšu je pokazao da nije imao sreće sa tajmingom, pokazavši da može da se nosi sa Makabijem,i pao je taj remi. Za prvi izlazak posle više od tri decenije, ja sam zadovoljan jer se Radnički nije obrukao.
W.F.C. Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Iz Tel Aviva odleteli za Bg direktno i u tri dana su se desila ta dva jedina poraza u sezoni, jos jula.
Recommended Posts