Cane Vukic Prebranac Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 15 hours ago, pbg12345 said: ajde da neko napise i ovo posto vidim da je sad vec vecina nezadovoljna ja naprosto ne verujem sta citam samo da napomenem, apsolutno se ne obracam nikom direktno, jer da je tako citirao bih, imenovao, nego pisem o svom utisku koji se apsolutno razlikuje od vecine procitanog ovde meni nije jasno kako se zaboravilo sve dobro, ovo sto je bili napisao i kako smo dosli do maltene jednoglasnog stava da je miloje prevazidjen do juce, ali bukvalno do juce nam je trener bila ona neotesana seljacina sa kojom smo ponizavani od kairata, a zatim sledece sezone bili nemocni protiv ludogoreca i sasula. nas je sasulo vise nadigrao nego napoli, apsolutno smo nemocnije izgledali u tom dvomecu i imali manje sansi za pozitivan rezultat. a te sezone su u timu bili nezamenjivi madjionicari za kojima se sada kuka donald, le talek i kanga. doduse ovaj poslednji nije igrao dvomec sa talijanima, ali jbg sam je kriv za to. kad se prica o kangi valja uzeti u obzir i koliko nas je npr kostala ta njegova glupost. nemam ja nista protiv te trojice igraca, lep su trag ostavili i to u mojim ocima upravo tim redom: donald, le talek, pa na kraju kanga, ali valja sa malo realnosti posmatrati stvari, a ne romantizirati period i ljude od bukvalno juce kao da je nesto o cemu pricamo od pre 30 godina У потпуности се слажем са тобом и видим да си "ставио дисклејмер" да се не обраћаш директно али морам изгледа да се појасним око Доналда. Нисам нигдје написао да се ради о незамјенљивом мађионичару или нешто слично. Ја сам говорио о томе да су нам срце тима била три играча који ове сезоне нису ту, објашњавао зашто играмо како играмо тренутно и како ниједан од везних играча које имамо не ради оно што је Доналд радио. Поента је да је он ту био три сезоне, а овдје се нападају играчи након три утакмице. Милое тражи праву замјену за њега и сматра да је то Чаушић. Зато га форсира са Крстичићем у средини.
MiddleClass Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Donald je igracina sa sve ove danasnje vezne. Kapiten!
Jozef K. Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 +1 Meni ovo izgleda odlicno!Plus jedan. Jedino je šteta što je lopta zaista prešla liniju. Bolje da nije, a da je sudija priznao. To bi bila sezona iz snova. Mada može i ovako.
radnik Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 7 minutes ago, Jozef K. said: 1 hour ago, MiddleClass said: +1 Meni ovo izgleda odlicno! Plus jedan. Jedino je šteta što je lopta zaista prešla liniju. Bolje da nije, a da je sudija priznao. To bi bila sezona iz snova. Mada može i ovako. Sezona je iz snova, posto lopta nije presla
Jozef K. Posted September 25, 2018 Posted September 25, 2018 Sezona je iz snova, posto lopta nije presla [emoji3]Kako se sekiraju kao da nije prešla.
Milosh76 Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 (edited) Veceras u 18:30 na Areni1 prenos Zvezda u Krusevcu Moguc sastav : Borjan, Zule, Savic, Degenek, Gobelja Bakula Jovancic Ebisilio Ben Simic Pavkov Edited September 26, 2018 by Milosh76
levi Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 (edited) lep lucidan pas Bena za štetočinu Simića Edited September 26, 2018 by levi
Milosh76 Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Morao je i Pavkov da se upise, iako su svirali nepostojeci ofsajd...
booyaka Posted September 26, 2018 Posted September 26, 2018 Sezona je iz snova, posto lopta nije presla [emoji3]Eh da je barem tako :coffee: Miloe nastavlja da školuje on i off court. [emoji41]
Recommended Posts