January 25Jan 25 Ja sam ocekivao bolje izdanje New Englanda u ofanzivnom delu, mada u drugom poluvremenu i nije bilo lako igrati po ovom vremenu.
January 25Jan 25 preterano serete, u toku je jedna od najgorih sneznih oluja u deceniji i cudo je da uopste vide fudbal
January 25Jan 25 2 minutes ago, 3opge said:preterano serete, u toku je jedna od najgorih sneznih oluja u deceniji i cudo je da uopste vide fudbaloluja je pocela u drugom poluvremenu i moglo se igrati dobrim delom trece cetvrtinepatriotsi su kesa od tima i da nije toliko glup denverov rezervni qb prosla bi bolja ekipa, mada i jedni i drugi ce biti verovatno pocisceni u finalu
January 25Jan 25 Just now, cedo said:oluja je pocela u drugom poluvremenu i moglo se igrati dobrim delom trece cetvrtinepatriotsi su kesa od tima i da nije toliko glup denverov rezervni qb prosla bi bolja ekipa, mada i jedni i drugi ce biti verovatno pocisceni u finaluajde, ti bi znao ko je bolja ekipa
January 25Jan 25 Patriote nisu kesa od ekipe, imaju sasvim pristojnu odbranu, ali i qb koji cesto zna da nestane sa terena. Odigra par odlicnih drajvova i onda ga nigde nema, i to je slucaj kroz veci deo sezone.Generalno, kako su mu dolazile sve jace odbrane, sve je losije igrao.Sto je i razumljivo donekle, ipak mu je ovo tek druga godina, jedan je TB.
January 25Jan 25 2 minutes ago, Drako said:Patriote nisu kesa od ekipe, imaju sasvim pristojnu odbranu, ali i qb koji cesto zna da nestane sa terena. Odigra par odlicnih drajvova i onda ga nigde nema, i to je slucaj kroz veci deo sezone.Generalno, kako su mu dolazile sve jace odbrane, sve je losije igrao.Sto je i razumljivo donekle, ipak mu je ovo tek druga godina, jedan je TB.ma nisu kesa, to ja zato sto zorde navija za njihmada, denver je i ovako osakacen bio boljidanas su stvarno bili losi Edited January 25Jan 25 by cedo
January 25Jan 25 Pa naravno da je zasluženo.Tako je kako je.Niko se nije predao NEP.Sve su zaslužili.I ja mislim ko god da prodje sa NFC strane da će ih dobiti.Naravno, sada mislim to, a šta će biti u SB videćemo....
January 26Jan 26 Just now, cedo said:nista se ne sudi u sijetluČekaj kad bude na kontra strani, onda će videti i nešto što se ni kamerom ne vidi... Edited January 26Jan 26 by radisa