radisa Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 1 minute ago, freakns said: siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilovanje :( Jbt, i to baš gadno... AKo bude 28:0...
freakns Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 2 minutes ago, cedo said: i to opasno nijedan 1st down u pet napada, 1 interception bio jedan, pre tog int... zasu, ovo video nisam u ovih 20 godina pracenja
cedo Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 ah ... otisao sam na cigaretu ... pa video samo int nisam ni ja ovo nikada video
freakns Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 vratite nam Jameisa :s tacno bih ja bio bolji da sam QB danas... al dobro, makar cu na spavanje na poluvremenu, ionako idem na put ujutru
radisa Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Just now, freakns said: vratite nam Jameisa :s tacno bih ja bio bolji da sam QB danas... al dobro, makar cu na spavanje na poluvremenu, ionako idem na put ujutru Ja radim noćas, gledaću do kraja... Imaćeš izveštaj koliko je bilo, kad ustaneš...
radisa Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Freak, Idi spavaj, možda se nešto promeni... Ovo je baš gadno...
valter Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Saintsi igraju savršeno poluvreme!Slobodno mogu tako, ne samo do kraja sezone nego i plej ofa [emoji1]Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
valter Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Urekao sam ih izgledaSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
James Marshall Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Što bi se reklo, dobro je da nema publike
Frank Pembleton Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 vratite nam Jameisa :s tacno bih ja bio bolji da sam QB danas... al dobro, makar cu na spavanje na poluvremenu, ionako idem na put ujutruOne of these days... .... Shiit has hit the fan!
Jean-Luc Picard Posted November 9, 2020 Posted November 9, 2020 Ah...videlo se da su Bucsi bolji od Giantsa za jednu sumnjivu sudijsku odluku. Bilo je jasno šta ih čeka protiv nekog ozbiljnijeg protivnika.
Recommended Posts