Jean-Luc Picard Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 Možda Jones bude vrhunski QB, možda bude bust, nemamo pojma još uvek šta će da bude. Meni je bitno samo da igra jer... 1. ako igra, to ćemo pre saznati jel ili nije... 2. samo da više ne gledam Iliju koji zadnje tri godine nije ni backup NFL nivo.
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Bio London i prošle nedelje... ... Shiit has hit the fan...
omiljeni Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 nema ništa gore nego kad na flyover budu helokopteri.
mandingo Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 17 minutes ago, teacher said: mccaffrey je lud Jamies jos ludji. A sudije su realno sramotne. Prosle nedelje su sudili roughing the QB Daku zbog dodira na kacigi. Istu stvar je no call za Jamiesa. A Allen je sad kod sacka popio samarcinu - opet nista.
teacher Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 15 minutes ago, mandingo said: Jamies jos ludji. A sudije su realno sramotne. Prosle nedelje su sudili roughing the QB Daku zbog dodira na kacigi. Istu stvar je no call za Jamiesa. A Allen je sad kod sacka popio samarcinu - opet nista. posle onog upheld DPI challengea, koji je šurmur izgubio protiv patriotsa, ne želim da komentarišem suđenje...
teacher Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 koliko je verovatno da se panteri reše kema nekim trejdom
mandingo Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 52 minutes ago, teacher said: koliko je verovatno da se panteri reše kema nekim trejdom Ne znam koji value bi imao Cam. Sumljam da on razmislja o backup karijeri u 10-oj sezoni. Solidna rookie klasa dolazi na draftu....
Nesh Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) Texansi upropastise dva dobra napada. Promasen field goal i sada ova "balonka" koju je bacio Watson. Edited October 13, 2019 by Nesh
Nesh Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Pobedise Texansi posle 3:17 u prvoj cetvrtini. Dobra utakmica.
Jean-Luc Picard Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Ali Dalas.... Biće zanimljivo videti popodne kako će SS pomerati dupe Baylisu u Undisputed.
Frank Pembleton Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Ali Dalas...[emoji23]. Biće zanimljivo videti popodne kako će SS pomerati dupe Baylisu u Undisputed. A brate Baylis...Koji je prošle nedelje najavio "Kako je Dak Preskot razvalio GB..." Samo sam video najavu... ... Shiit has hit the fan...
Jean-Luc Picard Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Skip je baš neobjektivan kad je Dalas u pitanju, inače je OK, ali ja to volim gledati zbog SS koji je imo. sjajan. Ovi ostali sadržaji tog tipa su mi ...meeh
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 13 hours ago, Nesh said: Pobedise Texansi posle 3:17 u prvoj cetvrtini. Dobra utakmica. Буквално сам видио тај резултат и пребацио, контао биће метла, шта има да гледам
Recommended Posts