Jump to content

Pitanja

Featured Replies

za proxyje ima hidemyass dot com.

notenoughreasonsforclaire said:
Skinuh DVDR neke serije. Ima raznih titlova, ali nema BHS-a, a nekima baš on treba. Pitanje: da li može da se napravi da se ubaci titl u film/seriju koja se gleda sa DVD-a?
Da. Način zavisi od formata videa. Ako je u pitanju MPEG2 (VOB) ovo je jedan (star nekoliko godina, vjerovatno ima i lakših).
Reveal hidden contents

Probao sam ga par puta, davno, i nije bilo problema. Valjda još radi.

Laptop Intel Celeron.. Koja tri dugmića treba da pritisnem za pojačanje ili smanjenje tona?Ponekad mi se dešava da raspoloživi raspon volume nije dovoljan da se ton snimka pojača da bi se slušao bez naprezanja uha, pa bih da ga pojačamna ovaj način. I koja tehnika ide? Pritisnuti prvo, drugo, treće, pa otpustiti sva tri zajedno ili..? p.s. jedanput mi je serviser to demonstrirao, ali nabrzaka, pa nisam stigla da zapamtila, osim dase radi o neka dva tastera iz donjeg reda levo na tastaturi i jednom "F" za pojačanje, a drugiomza smanjenje tona, iz gornjeg prvog reda.

ion said:
Znači, dobio sam link ka jednom youtube klipu (insertu iz holivudskog filma).Kad sam otišao na YT, dobio sam poruku "This video is not available in your country due to copyright restrictions.".Sticajem okolnosti, taj klip ne postoji nigde više nigde na YT.Može li to da se zaobiđe (neki free proxy)?
Try dis.

kaki je ovaj sophos antivirus? bolji od kasperskog?

vinska musica said:
Laptop Intel Celeron.. Koja tri dugmića treba da pritisnem za pojačanje ili smanjenje tona?Ponekad mi se dešava da raspoloživi raspon volume nije dovoljan da se ton snimka pojača da bi se slušao bez naprezanja uha, pa bih da ga pojačamna ovaj način. I koja tehnika ide? Pritisnuti prvo, drugo, treće, pa otpustiti sva tri zajedno ili..? p.s. jedanput mi je serviser to demonstrirao, ali nabrzaka, pa nisam stigla da zapamtila, osim dase radi o neka dva tastera iz donjeg reda levo na tastaturi i jednom "F" za pojačanje, a drugiomza smanjenje tona, iz gornjeg prvog reda.
hmmm...Fn + F sa slikom zvucnika i plusucem :)Generalno je preko F4 ali zavisi od modela, i skoro uvekj je obelezeno istom bojom kao i Fn, pa da znas sta cime aktiviras
  Vapad said:
hmmm...Fn + F sa slikom zvucnika i plusucem :)Generalno je preko F4 ali zavisi od modela, i skoro uvekj je obelezeno istom bojom kao i Fn, pa da znas sta cime aktiviras
Kakve boje? Svi su mi tasteri u crnoj boji i s belim znacima.A tasteri sa F i nečim što liči na zvučnik su mi na f9, f11 i f12.

So, F9 mute sigurica, a 11 i 12 gore dole, probaj, neće ništa loše da se desi....hihihi...samo klikći... :)

Hippie said:
kaki je ovaj sophos antivirus? bolji od kasperskog?
Bolji.

Znalci, hitna pomoć. Valja li ovo za kućni desktop?

Procesor AMD Athlon™ II X4 620Matična ploča ASUS M2A74-AM SEMemorija Transcend 3GB DDR2 800MHzGrafička kartica VERTEX ATI Radeon HD 4350 512M DDR2Hard Disk Western Digital 320GB 7200 8MB SATAIIKućište MS Industrial MIDI Case ARES 400W PLATINUMOptički uređaj Sony DVD RW Dual Layer

Kaj buš s njim delal?Ako ćeš se igrati, digni grafiku barem na 4770 ili 4850 (one sad mogu jeftino da se nađu).Ostalo je ok "za sve pomalo".

dig_chohano said:
Znalci, hitna pomoć. Valja li ovo za kućni desktop?
Ne znam kol'ko para hoće, ali za kućni desktop je sasvim OK.

250e. Upravo treba "za sve pomalo". Ništa igre, pre svega filmovi, net, muzika i malo Photoshop.

Onda je i više nego dovoljno.Eventualn, ali *eventualno* da proveriš koji je to wd disk, pošto wd plasira black, blue i green seriju (redosled po performansama i ceni), pa ako je u pitanju green, uzmi radije blue, prosto zbog performansi. Hard disk je i dalje najgore usko grlo u računaru i ništa toliko ne ubrzava rad u "svemu pomalo" kao brži disk.

Edited by Razzmatazz

Zvao ih i pitao dal je black/blue/green. Odgovor je očekivan: "A?!" :lol: U svakom slučaju naručio. Hvala na pomoći.